چشمانداز دولت دومِ روحانی بهتر است یا بدتر؟
پارسینه: روحانی و دولت مستقر، موفق است، راه و چاه را یاد گرفته، عیوب و نواقص را میداند، خطاها و اشتباهات گذشته را اصلاح و ترمیم کرده، برنامهریزی و ریلگذاری کرده، اصطلاحاً سوار بر کار است؛ بنابراین ادامه راه را با اطمینان بیشتر و آسانتری خواهد رفت.
روزنامه «جمهوری اسلامی» مینویسد: حافظه تاریخی مردم ایران را نباید دستکم گرفت. یادمان نرفته که روحانی در چه وضعیت و شرایطی دولت را تحویل گرفت. این دولت از ابتدا با تدبیر و امید کار را آغاز کرد. دولت روحانی دارای چند ویژگی خاص است که دولتهای گذشته فاقد این ویژگیها بودهاند:
۱- اینکه تحقیقاً هیچ دولتی مثل دولت یازدهم، از سوی مخالفین، تخریب و مورد تهاجم قرار نگرفته است؛
۲- فاقد رسانه فراگیر است که عملکرد و اقدامات خویش را اطلاعرسانی کند؛ بلکه برعکس، رسانه ملی رأساً به تخریب دولت پرداخته و نکات منفی دولت را با برجستهسازی به خورد مردم داده است.
روحانی و دولت مستقر، موفق است، راه و چاه را یاد گرفته، عیوب و نواقص را میداند، خطاها و اشتباهات گذشته را اصلاح و ترمیم کرده، برنامهریزی و ریلگذاری کرده، اصطلاحاً سوار بر کار است و بابت این سوارکاری نیز هزینه پرداخت شده است. بنابراین، دولتی که مسیر را بازسازی، اصلاح و ترمیم کرده، شناخت و تجربه دارد، مسلماً ادامه راه را با اطمینان بیشتر و آسانتری خواهد رفت و مضافاً به اینکه در این دوره خود رئیسجمهور، برنامههای جدیدی را عنوان میکند و طبعاً مطالبات دیگری نیز برای ملت ایجاد میشود و از نظرات و انتقادات سایر کاندیداها نیز میتواند به عنوان پالایش و پایش برنامهها و اهداف خودش کمک بگیرد.
پس بنا به دلایل مذکور، تعویض و تغییر این دولت، عقلاً و منطقاً به صلاح امور نیست زیرا که کشور، نظام و ملت، همه متضرر خواهند شد و عین کارفرمایی که ۸۰ درصد کار را تمام کرده؛ احیاناً بر اثر سوءتفاهمات و اختلافات جزئی و سلیقهای بخواهند تغییرش بدهند، یقیناً خلاف عقل و منطق است؛ چراکه کارفرمای جدید، همه این هزینهها را مجدداً خواهد گرفت و اصلاً هم تضمینی وجود ندارد و معلوم هم نیست که بتواند کار را بهتر انجام بدهد و خرابترش نکند! هر کدام از ما آدمها چهبسا در دوران زندگی خود از این آزمون و خطاها داشتهایم که سودی عایدمان نشده است.
اینکه قانون برای هر چهار سال، انتخابات ریاست جمهوری را پیشبینی کرده، الزاماً برای تغییر شخص رئیسجمهور نیست. بله! گاهی نیز به دلایل سوءعملکردها - مثل دولت دهم - مصلحت ایجاب میکند که باید عطایش را به لقایش بخشید.
عملکرد سوء دولت دهم اگر کتمان نمیشد و پنهان نمیماند به هیچ وجه ممکن الان برخی از آن اشخاص خودشان را با حقبجانبی و طلبکاری، کاندیدای ریاست جمهوری نمیکردند! البته ناگفته نماند که میدانستند به تأیید صلاحیت و جوابگویی در مناظرات نمیرسند و گرنه جرأت و جربزه این مقابله را نداشتند. با این حال، برای خیلیها هنوز کاملاً روشن نیست که دولت روحانی چه کشوری را تحویل گرفت و الان کشور را به کجا رسانده است؟! که بطور قطع و یقین دولت مردانی که در انتخابات حضور دارند در مناظره ها این فضا را روشن و تلطیف خواهند کرد و آن وقت است که باید به دولت تدبیروامید احسنت گفت و به او، مدل پرافتخار «آواربرداری و بازسازی» اهدا کردد.
هوش سرشار و ذکاوت سیاسی آیتالله فقید هاشمی رفسنجانی بر کسی پوشیده نبود. وی ضمن تاکید و اصرار به ادامه دولت روحانی، آینده مثبت و مطمئنی را برای دولت دوم روحانی پیشبینی کرده است که یقیناً این نظر ایشان میتواند نقطه اتکای مثبتی برای رأیدهندگان به روحانی باشد. هاشمی رفسنجانی فرموده بودند: «مطمئنم دور دوم ریاست جمهوری دکتر روحانی، دوره اتفاقات خوب برای کشورمان است. و بسیاری از این سمپاشیهایی که الان میشود و اهانتهایی که میشود، هوچیگرهایی که میشود برای این است که کار به آنجا نرسد و این خطرناک است. ما همهمان باید دست به دست هم بدهیم، فرق نمیکند ما، اصولگرا و اصلاحطلب، معتدل، همه اینها بالاخره، بچههای این انقلابند، اینها همه فرزندان امامند، فرزندان رهبری هستند، هدفشان هم اعتلای کشور و ملت و سعادت مردم باید باشد، سر دعواهایی که داریم و اختلافات سیاسی که دارند نباید منافع کشور قربانی بشود، نباید آینده نظام زیر سؤال برود.» بنابراین، هرکس نگران فردای ایران است به اقتضای عقل و خرد باید از روحانی حمایت کند تا دوره دوم ریاست جمهوری او با آرا و اقتدار بیشتری رقم بخورد.
ارسال نظر