پیگیری ویژه رهبر انقلاب از وزیر بهداشت درباره رشد جمعیت کشور
پارسینه: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: رهبر معظم انقلاب بعد از ختم جلسه (درباره وضع استانهای سیلزده) مهربانانه بنده را صدا کردند و دغدغه همیشگیشان را که درباره پیرشدن جمعیت کشور و نقشی که وزارت بهداشت میتواند در بحث رشد درست و منطقی جمعیت داشته باشد، متذکر شدند.
به گزارش پارسینه به نقل از تارنمای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سعید نمکی روز چهارشنبه افزود: خدمتشان عرض کردم که از بدو ورود به وزارت بهداشت به عنوان یکی از دغدغههای ملی بنده به این امر پرداختم و طرحی را آماده کردیم که انشاءالله تقدیم ایشان کنیم که با اجراییشدن آن بتوانیم از منفی شدن رشد جمعیت در آینده جلوگیری کنیم.
وی درباره جلسه مسئولان برای بررسی اقدامات مربوط به استانهای سیلزده در حضور رهبر انقلاب گفت: پس از چند روز سفر مداوم و مستمر به استانهای سیلزده کشور به تهران بازگشتیم و به همراه تنی چند از مدیران اجرایی از هیات دولت و نیروهای مسلح و بعضی از دستگاههای دیگر خدمت رهبر انقلاب اسلامی رسیدیم.
نمکی افزود: در ابتدای این جلسه، معاون اول رئیس جمهوری از مسائل مناطق سیل زده کشور گزارشی ارائه کرد. وزیر کشور نیز از ستاد بحران و عملکرد این ستاد در مناطق سیل زده کشور گزارش داد.
وی با اشاره به ارائه گزارشی از وضعیت سدهای کشور و اقدامات مرتبط با سدها و سرریز آب سدها و رهاسازیاش به زمینهای پشت سدها توسط وزیر نیرو در این جلسه، گفت: رئیس کل ستاد نیروهای مسلح نیز از حرکت نیروهای مسلح به خصوص در استان گلستان و شهرستانهای آققلا و گمیشان گزارشی را ارائه کرد و نهایتاً رهبر انقلاب اسلامی پس از شنیدن با حوصله گزارشهای دوستان، بیاناتی را فرمودند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: از کلیدیترین نکات بیانات مقام معظم رهبری، دلسوزی و توصیه همگان به رسیدگی عاجل به معیشت و حل مشکلات ناشی از سیلابها برای مردم بود و در بخش دیگر، ایشان از اینکه این همدلی و همراهی در نیروهای اجرایی کشور فراهم شده است، اظهار رضایت و قدردانی کردند و از دولت و همه مسئولان خواستند با جدیت به آینده نگری و حل مشکلات ناشی از تخریبهای سیل با نگاه پیشگیرانه بپردازند.
نمکی افزود: ایشان فرمودند: اگرچه سیلاب در بارندگیهای زیاد اجتناب ناپذیر است، ولی با تدبیر و دوراندیشی و ژرفنگری و آیندهنگری میشود از عوارض سیلابها بر زندگی مردم کاست؛ همان گونه که با مقاومسازی بناها و رفع مشکلات ناشی از بیتوجهی به ساخت درست بناها، میشود از عواقب زلزله کاست.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در پایان همه را به حرکت در جهت اصلاح مسیرهای عبور سیل و مسیلها و جلوگیری از تخریب طبیعت و جنگلها، جلوگیری از فرسایش بیرویه خاک توصیه کردند و بحق فرمودند: (این موارد) از عوامل بسیار موثر در روانشدن سیلابها در سطح زمین است.
بارشهای سنگین باعث وقوع سیل در برخی نقاط کشور مانند استانهای گلستان، مازندران، فارس، خوزستان، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر سهشنبه در جلسهای ویژه با حضور معاون اول رئیس جمهوری و برخی اعضای دولت، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان کل ارتش و سپاه، فرماندهان نیروهای زمینی، دریایی، نیروی انتظامی و بسیج، مسئولان ستاد مدیریت بحران و دستگاههای امدادی و کمک رسان، گزارش آنان درباره آخرین وضعیت مناطق آسیب دیده از سیل و اقدامات انجام شده برای اسکان سیل زدگان، رسیدگی به مشکلات مردم و تصمیمهای اتخاذ شده به منظور جبران خسارات را دریافت و رهنمودهایی ارایه کردند
ارسال نظر