گوناگون

ذوالنور : استفاده مهدی هاشمی از بازداشت فائزه

پارسینه: جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: شاید الان بهترین فرصت برای مهدی هاشمی بود که با توجه به زندان رفتن فائزه، به کشور بازگردد.

خبرگزاری فارس: استفاده مهدی هاشمی از بازداشت فائزه

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کارشناس مسایل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در مورد بازگشت مهدی هاشمی به کشور همزمان با بازداشت فائزه هاشمی خواهر وی، اظهار داشت: ما قانونی در کشور داریم که اگر یک نفر از فرزندان خانواده به سربازی رفت، تا پایان خدمت نفر بعدی به آن فرجه می‌دهند. بنابراین شاید الان بهترین فرصت برای مهدی هاشمی باشد که با توجه به زندان رفتن فائزه، به کشور بازگردد.

وی افزود: قوه قضائیه شاید به دلیل بازداشت فائزه هاشمی در اجرای حکم مهدی هاشمی تعلل و تأنی کنند لذا این شاید استفاده از فرصت باشد چون آقا مهدی که تا آخر عمر نمی تواند آنجا بماند. بالاخره یک روزی باید برگردد یا او را برگردانند چون متهم است و جلب قوه قضاییه برای او صادر شده است.

ذوالنور با بیان اینکه در آستانه انتخابات 92 ریاست جمهوری هستیم، تصریح کرد: نقش مهدی هاشمی در سال 88 را هرگز نمی‌توان فراموش کرد بنابراین شاید یکی از اهداف ورود وی به کشور نقش آفرینی مجدد در عرصه انتخابات باشد.

وی گفت: از طرف دیگر شاید ورود مهدی هاشمی از نظر سیاسی به نفع آقای هاشمی رفسنجانی تشخیص داده شده باشد. به این معنا که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یک شخصیت کشوری و پرسابقه نمی‌تواند نسبت به انتخابات بی‌تفاوت باشد و باید دید آقای هاشمی در انتخابات گذشته چه موضعی داشت و پیش بینی کرد در انتخابات آینده چگونه حرکت خواهد کرد که این را باید از رفتار و گفتار خود او تشخیص داد.

ذوالنور با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی، پسرش مهدی را نماینده خود در تشکیل کمیته صیانت از آرا در آستانه انتخابات 88 کرد، گفت: آقای هاشمی چند وقت گذشته هم بحث انتخابات آزاد را مطرح کرد و القای شبهه در سلامت انتخابات را به زبان آورد که مورد استفاده رسانه‌های بیگانه قرار گرفت. پس پیش‌بینی می شود آقای هاشمی درمورد انتخابات آینده، بی موضع نیست.

این کارشناس مسایل سیاسی افزود: موضع آیت‌الله هاشمی یا موضع تقویت کلی نظام و بی‌طرف است و کار به هیچ یک از جناح‌های کشور ندارد که با توجه به سابقه ایشان در نظام، توقع داریم همین مسیر را برود. اما هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال 88 این مسیر را نرفت و در انتخابات سال 92 نیز پیش بینی می‌شود این نباشد.

ذوالنور دومین مسیر آیت‌الله هاشمی در انتخابات 92 ریاست جمهوری را حرکت به سمت اصولگراها دانست و گفت: اما ادبیات سیاسی آقای هاشمی تفاوت ماهوی با مبانی اصولگرایی دارد و هیچ وقت مسیر اصولگرایی بر استفاده دشمنان انقلاب و تکرار حرف بیگانگان نیست.

وی با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان در انتخابات 92 سعی بر قرار گرفتن در زیر چتر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دارند، اظهار داشت: ادبیات سیاسی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز بیش از آنکه به مواضع اصولگرایی نزدیک باشد، به مواضع اصلاح طلبان نزدیک‌تر است.

جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با طرح این پرسش که آیا آقای هاشمی رفسنجانی میدان را برای ورود به نفع اصلاح طلبان در انتخابات آینده مناسب می‌داند، گفت: باید دید آیا آقای هاشمی پیش بینی می‌کند که اصلاح طلبان برنده میدان باشند و این ورود او سوخت نخواهد شد؟

ذوالنور اضافه کرد:‌ خود اصلاح طلبان با استفاده از ارزیابی عمیق و کمیته‌ای که داشتند به طور قطع به این باور رسیده‌اند که برنده انتخابات ریاست جمهوری 92 نیستند و اظهارات آقای خاتمی نیز بر این موضوع تاکید داشت.

وی با تاکید بر اینکه هاشمی رفسنجانی برای عدم ورود به انتخابات سال 92 به یک پوشش نیاز دارد، گفت: شاید آمدن مهدی هاشمی به کشور و دستگیری وی توسط قوه قضائیه و زندانی شدن مهدی و فائزه هاشمی در حقیقت پوشش و محمل درست کند برای عدم موضع گیری جدی هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده که در افکار عمومی، تلقی بر رنجش آقای هاشمی شود نه اینکه جبهه اصلاحات در این دوره رای ندارد و آقای هاشمی مصلحت ورود نمی‌داند.

ذوالنور در ادامه تصریح کرد: 13 ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری 88 یعنی در اردیبهشت سال 87 جلسه‌ای در آمریکا شکل گرفت که ابراهیم یزدی، سران اپوزیسیون و مسولان امنیتی و سیاسی آمریکا در آن حضور داشتند برای تصمیم گیری برای انتخابات 88.

این کارشناس مسایل سیاسی افزود: در این جلسه بر دو محور توافق شد که یکی اصل القای دروغ و تقلب در انتخاب بود و دومی پافشاری بر ابطال انتخابات.

وی ادامه داد:‌ این خط به داخل کشور منتقل و سه ماه بعد شاهد تشکیل کمیته صیانت آرا بودیم که محتشمی‌پور نماینده موسوی، مرتضی الویری نماینده کروبی و مهدی هاشمی هم نماینده هاشمی رفسنجانی بود که این کار ضربه بزرگی بر امنیت ملی کشور را دنبال می کرد.

ذوالنور با بیان اینکه به گفته جامعه شناسان، اساس اقتدار و ماندگاری یک نظام، سرمایه ملی آن است، گفت: سرمایه ملی یک نظام یعنی اعتماد ملی و اعتبار ملی؛ اعتباری که یک نظام در نزد مردم دارد و اعتمادی که مردم به نظام‌شان دارند.

وی ادامه داد: تشکیل کمیته صیانت آرا یعنی یک جار بین‌المللی که ما به نظام اعتماد نداریم و نظام در نزد ما بی‌اعتبار است و مقام معظم رهبری هم در آن دوران فرمودند کسانی که سرمایه ملی را هدف قرار دادند، خیانتی نابخشودنی مرتکب شدند و من معتقدم تشکیل کمیته صینات از آرا چنین هدفی را دنبال می کرد و ما امیدواریم آمدن مهدی هاشمی، تکرار گذشته بسیار تلخ را به دنبال نداشته باشد.

ذوالنور همچنین تصریح کرد: عزم قوه قضاییه باید تامین خواست مردم باشد که همان برخورد عادلانه و قانونی با مهدی هاشمی است.

وی ادامه داد: کسی نمی‌گوید او حتما محکوم شود، باید به درستی رسیدگی شود و اگر مجرم بود مثل بقیه مجرمین با او نیز برخورد کنند و رانت پدر و نظام نیز در کار نباشد و اگر هم مجرم نبود، تبرئه شده و دعواها تمام شود.

ارسال نظر

  • ناشناس

    اي كاش كه با همه مجرمين در حق ملت كه آزادانه در حال رفت وامد هستند هم مثل مهدي هاشمي برخورد بشود.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار