گوناگون

ذوالنور: قوانین اقتصادی ما رضاخانی است

پارسینه: هنوز یادمان نرفته است که در دوران اصلاحات و در مجلس ششم، زمانی که آمریکا به افغانستان حمله کرده بود، نمایندگان اصلاح طلب مجلس در تهران به خود می لرزیدند و نامه 128 امضاء به مقام معظم رهبری نوشتند و تصریح کردند امام خمینی(ره) خیلی دیر جام زهر را نوشید، شما اگر می خواهید جام زهر بنوشید هم اکنون این کار را انجام دهید. همچنین در دوران اصلاحات، اطلاعات هسته ای ما را خیلی ناچیز فروختند.

مشاور ویژه نمایندگی ولی فقیه در سپاه با اشاره به خطرات انحراف گفت: انحراف ممکن است روی دولتمردان فعلی ما اثر گذاشته و آن ها را از مسیر انقلاب خارج کند.

اهم اظهارات حجت الاسلام مجتبی ذوالنور در مراسم گرامیداشت شهدای منطقه نیروگاه قم را در ادامه به نقل از ایلنا می خوانید:

* اگر وجود ولایت فقیه نبود، تا کنون هزاران بار، دشمنان جمهوری اسلامی، مسؤولان دولتی ما را یا با تطمیع و یا با تهدید از منافع ملی کشور دور کرده و انقلاب اسلامی ما را از مسیر اصلی و صحیح خارج می کردند.

* هنوز یادمان نرفته است که در دوران اصلاحات و در مجلس ششم، زمانی که آمریکا به افغانستان حمله کرده بود، نمایندگان اصلاح طلب مجلس در تهران به خود می لرزیدند و نامه 128 امضاء به مقام معظم رهبری نوشتند و تصریح کردند امام خمینی(ره) خیلی دیر جام زهر را نوشید، شما اگر می خواهید جام زهر بنوشید هم اکنون این کار را انجام دهید. همچنین در دوران اصلاحات، اطلاعات هسته ای ما را خیلی ناچیز فروختند.

* در حال حاضر نیز، مقوله ای مثل انحراف ممکن است روی دولتمردان فعلی ما اثر گذاشته و آن ها را از مسیر انقلاب خارج کند. وجود ولایت فقیه است که تاکنون انقلاب اسلامی ایران را استوار نگاه داشته و اگر این رکن اساسی انقلاب نبود، معلوم نبود که تا کنون چه بر سر کشور می آمد.

* دشمنان انقلاب فهمیده اند که برای مقابله با انقلاب، کجا را هدف بگیرند. امروز برخی از افرادی که دم از تحریم انتخابات می زنند، همانند فردی هستند که در دوران اصلاحات در خانه معلم همدان گفت، مگر مردم میمون هستند که از مراجع عظام، تقلید کنند؛ آن ها می دانند که کجا را باید بزنند و در تاریخ خوانده اند که مرحوم میرزای شیرازی با یک خط فتوای تحریم تنباکو، استعمار انگلیس را به گند کشید. امروز دشمن به صورت هدفمند حرکت می کند و می داند که بقای انقلاب، به ولایت و مرجعیت است و از این روست که برای مقابله با انقلاب، به ریشه می زنند.

* تحریم های دشمنان با سه هدف شکستن روحیه مقاومت مردم، فشار به مسئولین کشور برای وادادگی در عرصه بین المللی و در نهایت ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی است که چندی پیش خانم کیلینتون نیز به آن اشاره کرد. دشمنان نظام جمهوری اسلامی باید بدانند که تحریم های آن ها بر علیه ما، آن ها را به اهداف شان نمی رساند، چرا که ما با تحریم بزرگ شدیم و زندگی کردیم.

* برخی از افراد در داخل کشور در خصوص علت تحریم های غرب سخنانی می گویند و برای مثال عنوان می کنند ادبیات دولتمردان ما خوب نیست و اگر خوب بود به این تحریم ها دچار نمی شدیم؛ برخی نیز می گویند ما دیپلماسی فعالی نداریم و اگر بود این طور نمی شد، و در نهایت برخی می گویند اصرار ما روی انرژی هسته ای عامل تحریم های گسترده غرب است و اگر این اصرار نبود امروز مردم به مشکل نمی خوردند؛ باید توجه داشت که ما تا دوران رئیس جمهوری خاتمی نیز که بحث انرژی هسته ای لو نرفته بود، باز هم تحریم بودیم و از این رو تحریم های کنونی غرب به خاطر اصرار ایران بر حق انرژی هسته ای خود نیست؛ باید توجه داشت که ما در زمان آقای خاتمی که ایشان بحث گفت وگوی تمدن ها را مطرح کرده بود نیز تحریم می شدیم و از این رو تحریم های کنونی غرب بر علیه ایران، به خاطر ادبیات دولتمردان کنونی و یا دیپلماسی غیر فعال نیست، بلکه به خاطر این است که آن ها، اساس نظام ما را قبول نداشته و با آن مشکل دارند.

* دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران، توانایی مقابله با ایران را ندارند. اگر می بینید که حماس و حزب الله لبنان، در مقابل رژیم صهیونیستی می ایستند، این کار را با موشک های دسته چندم ما انجام دادند و این نکته ای است که دشمنان جمهوری اسلامی آن را می دانند؛ آن ها می دانند که ما هنوز موشک های اصلی مان را استفاده نکردیم و هنوز به صورت رسمی با اسرائیل شاخ به شاخ نشدیم؛ امروز هم اگر اسرائیل اولین موشک خود را به سوی ایران بفرستد، آرمان امام خمینی(ره) که اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود به تحقق خواهد پیوست.

* اگر تحریم های اقتصادی دشمنان آن قدر گسترده شود که همین امروز دور تا دور کشور ما را دیوار کشی کنند تا با هیچ کشوری رابطه اقتصادی نداشته باشیم، ملت ما سختی می کشد، اما قحطی نمی کشد. ما در طول سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی یادگرفته ایم که چگونه تحریم ها را دور بزنیم.

* تحریم های کنونی غرب بر علیه جمهوری اسلامی رنگ خواهد باخت. ما در سال های پس از پیروزی انقلاب و در مواجهه با تحریم های مختلف دشمن، در پیدا کردن آلترناتیو برای تحریم ها و دور زدن های آن استاد شده ایم و این به برکت ایستادگی مردم است. در چنین شرایطی رسالت مسئولین بسیار سنگین است تا مردم را ناراحت نکنند.

* مردم همیشه پای انقلاب هستند و هیچ گاه ناراحتی مردم از سختی ها و مشکلاتی که به واسطه توطئه دشمنان می رسد نیست، بلکه آن چیزی که مردم را از درون می سوزاند تبعیض است؛ آن چیزی که مردم را اذیت می کند فساد در زمینه های مختلف و به ویژه فساد اقتصادی و نور چشمی بازی و پارتی بازی و ناعدالتی است.

* امروز مسئولان ما باید در مسیر ولی فقیه حرکت کرده و کارهای غیر اولویت دار را کنار بگذارند؛ مثلا در حال حاضر قوانین اقتصادی ما قوانین رضاخانی است و جرم و جزاء در زمینه مفاسد اقتصادی تناسب ندارد و مثلا کسی 100 میلیون می خورد و فقط 50 میلیون جریمه می دهد؛ این طور که نمی شود برخورد کرد؛ وقتی هم که می گوییم چرا این گونه است، می گویند مشکل قانون داریم.

* مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن باید تکانی به خود بدهند و از این مرخصی ها و سفرهای خارجی خود کم کرده و آن چیزهایی را که در اولویت مشکلات مردم نیست را کنار بگذارند؛ الان معضل و مشکل مردم، قانون انتخابات ریاست جمهوری است؟ که رسانه ملی، فکر و ذکر مسئولین، دعواها و نزاع های سیاسی، همه در این باره بحث می کنند که چه می خواهد بشود؟ در حالی که این طرح مخالفت صریح هم با قانون اساسی دارد؛ این چه مرضی است که ما بیاییم مملکت را در یک وادی حرکت دهیم که سودی به حال مردم ندارد.

* ما به دولت معترضیم. دولت از تمام ابزاری که در اختیار دارد استفاده نمی کند؛ تعزیرات حکومتی در اختیار دولت است؛ امروز قیمت برخی کالاهای مورد نیاز مردم به صورت سرسام آوری بالا می رود که هیچ ربطی به دلار و سکه هم ندارد؛ جلوی این ها را که می توان گرفت. برای رفع مشکلات کشور، همه قوا از جمله مجلس، دولت و قوه قضائیه مسئولند.

* اگر رئیس جمهور این مملکت عنوان می کند که مسئول بحران در بازار ارز و سکه 22 نفرند، باید بررسی شود که آیا این حرف، حرفی بی خود یا درست است؟ اگر بی خود است، اثبات شود و بگوییم چرا این حرف را زده ای؟ و اگر هم این حرف حق است، مردم می خواهند برخورد با این افراد را ببینند. این جا لزوم برخورد جدی وجود دارد که اگر کسی خواست در این مملکت خون مردم را بمکد، هزینه اش بالا باشد و ارزان نباشد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار