نامه ایران به دبیرکل سازمان ملل در خصوص ترور شهید صیادخدایی
پارسینه: ایران خواستار محکومیت ترور شهید صیاد خدایی از سوی سازمان ملل شد.
مجید تخت روانچی نماینده ایران در سازمان ملل خطاب به دبیرکل این سازمان نوشته است: این نامه را در ارتباط با ترور بزدلانه مورخ 22 می 2022 شهید صیاد خدایی، یکی از اعضای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که در عرصه مبارزه با تروریسم و مقابله با داعش فعال و نقشآفرین بود، برای شما می نویسم. برآوردهای اولیه و شواهد اساسی موجود، بخوبی حاکی از آن است که این اقدام تروریستی در ادامه ترورهای سیستماتیک و شبکه ای علیه شهروندان بیگناه و دانشمندان ایرانی بعنوان یکی از ابزار های اصلی برای پیشبرد مقاصد نامشروع در سیاست خارجی برخی رژیم ها برنامه ریزی و به اجرا گذاشته شده است.
وی گفت ارتکاب چنین اعمالی مغایر منشور ملل متحد، اصول حقوق بین الملل و حقوق بنیادین بشر بوده، بی تردید تهدیدی جدی علیه صلح و ثبات منطقه ای و بین المللی است که عواقب آن با حامیان تروریست ها خواهد بود.
روانچی افزود: استمرار این نوع تروریسم دولتی آشکارا حکومت قانون را به چالش کشیده و موجب نگرانی شدید و فزاینده جامعه بین المللی گردیده است. از این رو سکوت در مقابل چنین اقدام تحریک آمیز و هنجارشکنانه ای، عاملان و آمران به ترور را در روش غلط خود برای استمرار این اقدامات وقیحانه و خلاف حقوق بین الملل تشویق خواهد کرد.
جامعه جهانی باید نسبت به عواقب خطرناک این گونه اقدامات تروریستی بر حفظ صلح و امنیت بینالمللی بطور جدی نگران بوده و به عنوان اقدامی جهت مقابله با آن، اینگونه ترورهای وحشیانه علیه شهروندان سایر کشورها را از سوی تروریسم دولتی شناخته شده برخی رژیمها شدیداً محکوم نمایند.
نماینده ایران اظهار کرد در عین حال تأکید می کنم به عنوان یک کشور قربانی تروریسم و پیشرو در مقابله عملی و جدی با آن در منطقه، این گونه اقدامات تروریستی نه تنها در سیاست و اراده قاطع جمهوری اسلامی ایران که همواره در خط مقدم مقابله با تروریسم قرار داشته، خللی ایجاد نخواهد کرد، بلکه عزم ما را در تداوم مقابله با تروریسم در منطقه راسخ تر خواهد ساخت. همچنین، ما ضمن اتخاذ همه اقدامات لازم برای محافظت از مردم و منافع خود، از تمامی سازوکارهای موجود نیز برای پاسخگو کردن مرتکبان این جنایت تروریستی و حامیان آنها استفاده خواهیم کرد.
تحقیقات در باره عوامل این اقدام تروریستی بطور فشرده ادامه دارد و محکوم کردن این اقدام توسط سازمان ملل، به عنوان بخشی از وظایف سازمان در مبارزه واقعی و بدون تبعیض با تروریسم به شمار می رود.
ارسال نظر