كمخوني در رفتار افراد تأثيرگذار است
پارسینه: كمخوني به حالتي اطلاق ميشود كه در آن تعداد سلولهاي قرمز يا ميزان هموگلوبين خون شخص كاهش يابد و كمخوني در رفتار افراد تأثيرگذار است.
وب دا: دکتر سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذيه با بیان این مطلب اظهار داشت: افرادي كه زود عصبي و خسته ميشوند، در مقابل تغيير فصل و شروع بيماريها از خود مقاومتي ندارند، در سربالايي و بالارفتن از پلهها تپش قلب زياد دارند و نفس كم ميآورند، يا كساني كه خوابهاي پريشان ميبينند و وحشتزده بيدار ميشوند، داراي درجات مختلفي از كمخوني هستند.
وی افزود: از علائم ظاهري فقر آهن ميتوان به رنگ پريدگي، كمرنگي يا بيرنگي خطوط كف دست يا سفيدي داخل پلك و لب اشاره كرد كه با آزمايش مشخص ميشود.
رئيس انجمن غذا و تغذيه تصریح کرد: كمخوني و فقر آهن از بيماريهاي شايعي است كه بخصوص در كشور ما به وفور مشاهده ميشود و گروههاي سني مختلف را درگير ميكند. علل مختلفي براي كمخوني و فقر آهن ذكر شده كه مهمترين آن به تغذيه غيرصحيح بازميگردد.
دکتر مظهری ابراز داشت: زود پريشاني و عصبيتهاي ناخواسته و بيميلي به غذا به علت نوع غذا و عادات بدغذايي در كشور، سبب گستردگي سوء تغذيه و بهدنبال آن كمخوني ميشود و باید براي رفع كمخوني ابتدا عوامل آن را بشناسيد و سپس نيازهايتان را با تغذيه صحيح تامين كنيد.
ارسال نظر