گوناگون

باهنر: ظلم است که همه اصلاح‌طلبان چوب فتنه‌گران را بخورند

پارسینه: نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر دغدغه عمومی مردم کشور در سطح خانوار گرانی و اشتغال است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر دغدغه عمومی مردم کشور در سطح خانوار گرانی و اشتغال است.

محمدرضا باهنر در جمع مردم شهرکرد افزود: سال 92 با تدبیر مقام معظم انقلاب به نام حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی، نامگذاری شده که عمق اعتماد و اعتقاد رهبر را به مردم نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: باور ایشان این است که اگر ملت ایران اراده کند، نه تنها تهدیدات اقتصادی، امنیتی و تحریم‌ها را خنثی می‌کند بلکه از این تهدیدات به عنوان سکوی پرش برای رسیدن به اهداف خود استفاده خواهد کرد.

دبیرکل جامعه مهندسین با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر، تصریح کرد: این انتخابات با حضور پرشور مردم می‌تواند به یک حماسه باشکوه سیاسی تبدیل شود.

باهنر با اشاره به تحولات اخیر در مسائل اقتصادی کشور، اظهار کرد: در چند سال اخیر درآمد سرانه کاهش زیادی داشته، علی‌رغم پیشرفت و تلاش‌هایی که انجام شده است اما درخور شان ملت ایران نبوده است.

وی ادامه داد: ملت ایران در بعد سیاسی، الگوی جدیدی به نام مردم‌سالاری دینی یعنی دموکراسی به طور کامل و مبتنی بر اسلام عزیز را که یک پیام جدید بود، به دنیا معرفی کرد، اگر در تحولات کشورهای همسایه، خاورمیانه و اسلامی در بحث بیداری اسلامی دقت داشته باشیم، ظرف یکی، دو سال گذشته، تعدادی از دیکتاتورها که ظلم می‌کردند، توسط مردم به زیر کشیده شدند، اما این کشورها پس از انقلاب خود دچار مشکل شدند.

باهنر ادامه داد: کشور ایران با این وسعت و جمعیت و مطالبات بالا، پس از گذشت 30 سال از انقلاب، همچنان متعهد بوده و هم آوایی و همدلی مردم بیشتر شده است، به طوری که این اتحاد بزرگترین سرمایه کشور شده است.

به گفته وی، نظام جمهوری اسلامی بر ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حرف‌های نویی داشته و دارد اما در بعد اقتصادی یک پیام روشن و مشخص برای جهان معاصر نتوانستیم تولید کنیم؛ در بخش‌های مختلف، آمار و اطلاعات نشان می‌دهد که تلاش‌ها زیاد بوده، مثلا در برخی از مناطق محروم، مردم اگر چه مشکلات دارند، اما مشکلات اساسی چون، آب، جاده و مدرسه حل شده و مطالبات مردم ارتقا پیدا کرده است.

باهنر با بیان اینکه حماسه سیاسی ضرورت امروز جامعه است، خاطرنشان کرد: نیمه دوم سال 90 و سال 91 فشارهای سنگین اقتصادی به کشور تحمیل شد که برخی از این فشارها متاثر از تحریم‌هاست، امروز فشار گرانی و بیکاری به خانواده‌ها کاملا ملموس است، البته برخی می‌خواستند تمام این فشارها را تحت تاثیر تحریم‌ها معرفی کنند، در حالی که بسیاری مشکلات اقتصادی ربطی به تحریم‌ها ندارد، تحریم‌ها موثر بوده اما 70، 80 درصد آنها به برخی سیاست‌های ضعیف و متنوع برمی‌گردد که فکر می‌کنم مدبرانه‌تر می‌شد آنها را مدیریت کرد.

وی ادامه داد: سال 92 انتظار یک حماسه اقتصادی در سایه اقتصاد مقاومتی را داریم، تجربه نشان داده ملت ایران هرجا با هم متمرکز شده‌اند و با اراده جمعی حرکت کرده‌اند، توانستند کارهای سخت را به انجام برسانند، نمونه‌اش رشد در بخش علم و فناوری ظرف چند سال گذشته است.

باهنر افزود: در سال 84 به دستور رهبر انقلاب، سند چشم‌انداز 20 ساله در مجمع تشخیص مصلحت نظام آماده شد و رهبر معظم انقلاب با یکسری اصلاحات آن را تایید کردند؛ الان پس از گذشت 7 سال از آغاز این سند، در برخی از بخش‌ها همچون تولید علم و فناوری، رشد بالایی وجود داشته اما در برخی بخش‌ها، مثل بخش اقتصادی، رشد پایین بوده است.

وی ادامه داد: در این سند، رشد اقتصادی ناشی از ارتقای بهره‌وری 5.8 درصد دیده شده بود، در حالی که ظرف هشت سال گذشته، متوسط رشد اقتصادی، زیر چهار درصد بوده است، از طرفی نقدینگی در کشور، سالانه بیش از 20 درصد رشد داشته است.

باهنر تصریح کرد: افزایش نقدینگی باید متناسب با بزرگ شدن اقتصاد باشد، در غیراینصورت ایجاد تورم می‌کند.

وی با بیان اینکه در سند چشم انداز 20 ساله بودجه دولت باید جدا شود، اظهار کرد: صندوق توسعه ملی اواخر سال 90 تاسیس شد و علی‌رغم همه گرفتاری‌ها حدود 40 تا 50 میلیارد دلار در آن ذخیره شده تا تبدیل به فعالیت اقتصادی فعال شود، اگرچه در اثر تحریم‌ها، قسمتی از این پول‌ها در اختیار ما نیست و بانک‌های خارجی به راحتی آن را در اختیار ما قرار نمی‌دهند اما برنامه این است که این ذخیره را سال به سال افزایش دهیم، اگرچه بودجه امسال هنوز تصویب نشده، اما 26 درصد از درآمد نفت، باید در صندوق ذخیره ارزی ذخیره شود تا به اقتصاد بخش خصوصی کمک شود.

وی به مشکلات بنگاه‌های زودبازده اشاره کرد و ادامه داد: امروزه بنگاه‌ها مشکلاتی چون کمبود عوامل تولید مانند مواد اولیه، سرمایه در گردش، نبود امکان مجوزات لازم و نداشتن بازار مصرف را دارند و حتی علی‌رغم بالا بودن نرخ بیکاری، برخی بنگاه‌ها، زمین‌گیر شدند.

باهنر با بیان اینکه در سطح کلان، کارآمدی بزرگترین چالش قوه مجریه است که باید حل شود، خاطرنشان کرد: دولت نهم و دهم نکات مثبت بسیاری داشته اما نقاط ضعفی هم داشته؛ در این دولت، ساختارهای کشور به طور کامل به هم ریخت، مثلا سازمان برنامه و بودجه نیاز به اصلاح داشت اما اصلاح به معنای انحلال نیست، در این دو دولت سازمان برنامه بودجه، شورای پول و اعتبار و شورای اقتصاد، منحل شد.

وی ادامه داد: حماسه اقتصادی باید در سطح بنگاه‌ها، خانواده‌ها و سطح کلان کشور اتفاق بیافتد.

باهنر افزود: حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای بسیار مهم است، چرا که میزان حضور مردم، ضریب امنیتی کشور را بالا می‌برد و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، همه سلایق سیاسی در چارچوب قانون می‌تواند وارد عرصه انتخابات شوند لذا ظلم است که همه اصلاح‌طلبان چوب فتنه‌گران را بخورند، اصلاح‌طلبان قانونمند باید در انتخابات شرکت کنند و قانون محور رفتار همه باشد.

باهنر تصریح کرد: در کشور روزنه‌های امید بسیاری وجود دارد و از همین تهدیدات می‌توان فرصت ساخت، ملت ایران نشان داده هرجا اراده کند، توانسته کار کند، البته عمده فشارهای اقتصادی به کشور، امنیتی و سیاسی است، به طور مثال در جریان هسته‌یی، دو حرف وجود دارد، یکی اینکه کشور می‌خواهد فناوری غنی‌سازی هسته‌یی داشته باشد و حق ماست که به آن دسترسی داشته باشیم، دوم اینکه کشور قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از این انرژی را ندارد.

وی افزود: بزرگترین مرجع تقلید شیعیان که رهبر انقلاب هستند، فتوا دادند که استفاده نظامی از وسایل کشتار جمعی حرام است و این فتوا قرار است به عنوان سند صلح‌آمیز در سازمان ملل به ثبت جهانی برسد، اگر استکبار می‌فهمید فتوا یعنی چه دیگر مشکلی با بحث هسته‌یی نداشت، اما مشکل آنها بحث هسته‌یی نیست، دشمنان می‌خواهند نظام جمهوری اسلامی نباشد.

وی با اشاره به انتخابات سال 92 گفت: این انتخابات سه قطبی است، اصلاح‌طلبان پررنگ یا کمرنگ حضور دارند و عارف، شریعتمداری، حسن روحانی احتمالا از این طیف کاندیدا شوند، قطب بعد قطب رییس جمهور است که قاعدتا کاندیدا دارد و آن هم مشخص است و اگر این کاندیدا نتواند عبور کند، افراد دیگری هستند، قطب سوم اصولگرایان هستند که در جمعیت آنان یک پراکندگی به چشم می‌خورد و آقایان ولایتی، حداد عادل و قالیباف اعلام کردند که با هم هستند و یک نفر از آنها وارد عرصه انتخابات می‌شود و ما هم از این پیشنهاد استقبال کردیم.

وی ادامه داد:‌ ائتلاف 1+2 کارشان را شروع کرده‌اند، جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز آقایان آل اسحاق ، متکی، و بنده را معرفی کردند که پس از برقراری ارتباط دکتر پور محمدی و آقای ابوترابی نیز برای حضور در انتخابات ابراز علاقه کردند؛ گروه سومی نیز به صورت مستقل از اصولگراها در بحث انتخابات حضور دارند که از بین 5 نفر یک نفر مشخص می‌شود.

باهنر افزود: ائتلاف 1+2 احتمالا به یک نفر برسند، بقیه را هم به ائتلاف دعوت می‌کنیم تا از بین اصولگرایان در نهایت یک نفر در انتخابات شرکت کند، البته حضور دیگر کاندیداها از طیف اصولگرایان در انتخابات موردی ندارد، اما بحث سر قبول داشتن ساز و کار سیستم است، تا بر جبهه اصولگرایی یک مدیریت واحد اعمال شود.

وی اظهار داشت: تا 15 اردیبهشت از بین 5 نفر احتمالا یک نفر مشخص می‌شود، 1+2 حتما یک نفر را معرفی خواهد کرد و بقیه اصولگرایان را نیز به ائتلاف دعوت می‌کنیم.

نایب رئیس مجلس همچنین در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان گفت: مهمترین عامل تورم در کشور، افزایش غیرعادی نقدینگی در کشور است.

به گزارش ایسنا-منطقه چهارمحال وبختیاری- محمدرضا باهنر افزود: قرار نیست فقط از دولت نهم و دهم انتقاد شود بلکه در این دولت اقدامات موثر و خوبی نیز صورت گرفته که قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه دولت گذشته نقاط ضعف و قوت را در کنار هم داشته، تصریح کرد: مساله پرکاری و تلاش زیاد، اصرار بر خدمت رسانی، احیای شعارها و آرمان های انقلاب اسلامی، داشتن روحیه خدمت و ساده زیستی از جمله نقاط قوت دولت نهم و دهم بوده که باید در دولت آینده این مشی را ادامه داد.

باهنر، مساله و مشکل اساسی خانواده ها را در کشور تورم و بیکاری دانست و افزود: مهمترین عامل تشنج و تورم، افزایش غیرعادی نقدینگی در کشور است به طوری که رشد نقدینگی باید متناسب با رشد اقتصادی باشد اما این در حالی است که میزان رشد اقتصادی کشور زیر 4 درصد و میزان رشد نقدینگی بالای 20 درصد است که بیانگر عدم تناسب است.

وی با بیان اینکه با افزایش تقدینگی باید میزان تولید را نیز بالا برد، تصریح کرد: نقدینگی مانند آب پشت سدی است که باید کانال‌کشی شده و به مزارع برسد در غیر این صورت نه تنها این آب و سد مفید نخواهد بود بلکه سد سرریز کرده و باعث ایجاد سیل می گردد.

باهنر، اولین برنامه دولت آینده را کنترل نقدینگی دانست و افزود: باید هزینه های دولت کنترل شود و با ایجاد برنامه های طولانی مدت از هدر دادن پول دولت و دوباره کاری جلوگیری کرد، همچنین با حمایت از تولید و اصلاح ساختارهای حکومتی می توان نقاط ضعف دولت نهم و دهم را تصحیح کرد.

وی با اشاره به مشخصه‌های خوب و مثبت آقای احمدی نژاد که دولت بعدی دنباله روی این نقاط مثبت است، تصریح کرد: ایراداتی نیز مانند نداشتن خرد جمعی وجود داشته که باید در دولت آینده جبران شود.

محمدرضا باهنر، با بیان اینکه کشور ذخایر زیادی چون نفت، گاز، مس، فولاد و جنگل دارد افزود: مهمترین سرمایه کشور نیروی انسانی آموزش دیده، بااراده ومتدین است.

وی انتخابات آینده را حداقل سه قطبی اعلام کرد که این جریانات سیاسی اصولگرایان، اصلاح طلبان و حامیان دولت هستند.

باهنر گفت: دعوت می‌شود همه کاندیداهای اصولگرایی دور هم جمع شوند تا به یک سازوکار واحد برسند.

وی افزود: آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی علی رغم اصرار برخی افراد اعلام کرده‌اند که قصد کاندیدا شدن را ندارند.

باهنر ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردم سالاری دینی است که همه موارد توسط مردم انتخاب می شود و این نظام نیازمند چند حزب شناسنامه دار است که نظام حزبی با نظام ولایت می توانند در کنار هم باشند.

باهنر مهمترین مشکل جوانان استان را معضل بیکاری و عدم توسعه مناسب صنعت در استان دانست و افزود: این استان در بخش کشاورزی پیشرفت‌های خوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه برای اولین بار در جمهوری اسلامی ایران دو انتخابات تاثیرگذار-انتخابات ریاست جمهوری ونمایندگان شهر و روستا- در یک روز برگزار می شوند، افزود: میزان حضور مردم در پای صندوق های رای ضریب امنیت ملی کشور را بالاتر می برد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار