در پیام نوروزی عارف مطرح شد:

سال ۱۴۰۴ فرصتی است تا با وفاق، همدلی و هم‌زبانی

سال ۱۴۰۴ فرصتی است تا با وفاق، همدلی و هم‌زبانی

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار امیدواری کرد که ۱۴۰۴ فرصتی باشد تا با وفاق، همدلی و هم زبانی، گام‌های بلندتری در مسیر پیشرفت و توسعه کشور و رفع مشکلات برداشته شود.

به گزارش پارسینه و به نقل از ایسنا، محمدرضا عارف در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴ با تبریک نوروز باستانی به هم زمانی روزهای آغازین سال جدید با لیالی قدر اشاره کرد و با بیان اینکه این هم زمانی پیامی عمیق از توازن میان شادی و معنویت، عشق به زندگی و عشق به خداوند را در دل‌های ما زنده می‌کند، به نام خالق زیبایی‌ها نوشته است:«  نوروز باستانی ۱۴۰۴ را که با رستاخیز طبیعت و بهار قرآن قرین گشته است به مردم شریف، نجیب و صبور کشورم و همه ایرانیان در سرتاسر جهان تبریک و شادباش می‌گویم.  این روزهای فرخنده، که با شکوه‌ترین جشن طبیعت و تجدید حیات آن همراه است، امسال با برکت شب‌های قدر و شهادت مولی‌الموحدین، حضرت علی (ع)، هم‌زمان شده است. این هم‌زمانی، پیامی عمیق از توازن میان شادی و معنویت، عشق به زندگی و عشق به خداوند را در دل‌های ما زنده می‌کند. 

مردم ما به اقتضای همان روح آزادگی و عدالت‌خواهی، پیرو مکتب امام  علی‌(ع) هستند که مظهر آزادگی و عدالت‌خواهی است و کسی که پیرو راه امام علی (ع) باشد، مسلما پیروز است و نهایت مسیر او، سرافرازی است.

امیدوارم در سال جدید دل‌های همه ما از زنگار قهر و بدبینی پیراسته شود و برای همه ما فرصتی باشد تا با وفاق، همدلی و هم‌زبانی، گام‌های بلندتری در مسیر پیشرفت و توسعه کشور و رفع مشکلات برداریم. 

شخصا به دردها، رنج‌ها و نارسایی‌های ملت آگاهم و از آن رنج می‌برم، ضمن پوزش از مشکلاتی که وجود داشته است، امیدوارم هموطنان عزیزم و همه ایرانیان سال خوبی را آغاز کنند و در پایان سال، از موفقیت‌ها و کامروایی‌هایی که در سال گذشته هم از آنها بهره‌مند بوده‌ایم، سخن بگوییم.»

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار