سينمای ايران زنانه - مردانه مي شود!
پارسینه: زنانه و مردانه شدن سينما آن هم براي فضايي كه مكاني براي مراجعه خانوادگي دوستداران سينماست، اوضاع فروش گيشه ها را از اين كه هست بدتر می کند.
پارسینه - گروه فرهنگی: براي شنيدن بعضي اخبار بايد مثل اعلام خبر فوت آهسته سخن گفت تا بهتش ضربه تلخي به طرف مقابل وارد نكند. مثلا گفتن اين خبر: «خبرها حاكي است از دهه فجر امسال به بعد سينماها زنانه و مردانه مي شود!»
انتشار اين خبر در حالي گسترش مي يابد و سينمايي ها از آن بر پايه شنيده هاي خود مي گويند كه معاونت امور فعالیت های سینمایی و سمعی و بصری سازمان سینمایی به شدت چنين حركتي را از سوي سازمان سينمايي يك روز پیش از استعفای خود رد كرد.
خبري كه معلوم نيست اگر اجرايي شود چه دردي را از سينمای امروز ايران كه كم مخاطب شده است، حل مي كند و كلا چرا بايد اينگونه تصميمات براي سينما گرفته شود. سينمايي كه تلاش ها براي باز گرداندن روزهاي گيشه هاي پرمخاطب است و چنين تصميماتي درميانه اين راه سخت چه سود و درماني همراه دارد.
زنانه و مردانه شدن سينما آن هم براي فضايي كه مكاني براي مراجعه خانوادگي دوستداران سينماست، اوضاع فروش گيشه ها را از اين كه هست بدتر می کند. این مسئله به واقع چه سودي و مزايايي از ديدگاه بهبود شرايط سينما دارد؟ و اگر زوج ها و خانواده ها بخواهند با هم به سينما بروند، تکلیف چيست؟
اين خبر در حالی پخش می شود كه عليرضا سجادپور روز سه شنبه گذشته يك روز قبل از استعفا خود در خصوص اين خبر گفت: این مسئله تنها يك شايعه است و بس و به هيچ عنوان صحت ندارد كه هيچ عقل سليمي چنين تصميم بي خردانه اي را نخواهد گفت كه كلا تصميم نيست هجو گويي است.
سخن از زنانه مردانه شدن سینما در حالی به میان می آید که سینما دیگر سینمای پرفروش سال های گذشته نیست. «كلاه قرمزي وبچه ننه » و «خوابم مياد»، «من مادرهستم» تنها فيلم هايي بودند كه سال 1391 توانستند بفروشند اما پاي صحبت دست اندركاران ساخت آنها هم كه بنشيني مدعي مي شوند: «فروختيم ولي اين فروش واقعي اين فيلم نيست و اگر در شرايط چند سال قبل بوديم، دو يا سه برابر اكنون مي فروختيم»
البته پاي صحبت هر سينماگري بنشيني، از شرايط نامناسب كنوني سينما مي گويد و از فروش پايين سينماها كه نشأت گرفته از اختلاف بين حوزه هنري و سازمان سينمايي از ابتداي سال 1391 است.
اختلافي كه سينماگران مدعي اند كه یک بحث و اختلاف شخصی است نه بحث بر سر حاكميت قانون؛ بحثي شخصي بين چند نفر اندک كه اين درگيري شخصي را به فضاي بزرگ سينماي كشور كشانده و هر روز سينما و سينماگران و سينماروندگان در آتش اين اختلاف بيشتر مي سوزند و انگار خيالي نيست كه اگر بود شايعه هاي بهت برانگيز هرروز اطراف سينما گسترده نمي شد.
شايعه هايي كه پخش مي شود، تكذيب مي شود اما پیش از تكذيب چنان گستره شايعه بزرگ مي شود كه تكذيب خبر نمي تواند شوك ناشي از خبر منتشر شده را پاك كند. حالا سوال اينجاست؛ چه بر سر سينمای كشور آمده است كه چنين در سراشيبي ورشكستي با سرعت پيش مي رود؟
شايعه هايي كه پخش مي شود، تكذيب مي شود اما پیش از تكذيب چنان گستره شايعه بزرگ مي شود كه تكذيب خبر نمي تواند شوك ناشي از خبر منتشر شده را پاك كند. حالا سوال اينجاست؛ چه بر سر سينمای كشور آمده است كه چنين در سراشيبي ورشكستي با سرعت پيش مي رود؟
این تیتر با مصاحبه شما همخوانی ندارد . چرا جنجال می کنید ؟