گوناگون

ناو هواپیمابر مجهز به دو رآکتور هسته ای از زاویه دید اف ۱۸+ فیلم

ناو هواپیمابر مجهز به دو رآکتور هسته ای از زاویه دید اف 18+ فیلم

در اواخر دههٔ هزار و نهصد و پنجاه میلادی رابرت مک نامارا وزیر دفاع وقت آمریکا خواهان اجرای طرحی برای ساخت یک ناو هواپیمابر اتمی شد تا کم کم جایگزین تمامی نا‌و های هواپیمابر دیزلی شوند.

به گزارش پارسینه و به نقل از کلاغ سه چشم؛ تا پیش از این در سال هزار و نهصد و پنجاه و هفت ناو هواپیمابر اینترپرایز به عنوان اولین ناو اتمی جهان که دو رآکتور اتمی برای گرم کردن آب و به حرکت در آوردن ناو بود به آب انداخته شد ولی چندسال بعد دست کم سه ناو هواپیمابر توربینی به خدمت گرفته شد.

سی وی اِن-شصت و هشت اولین نسخهٔ کلاس نیمیتز بود. کلاس نیمیتز دارای سیصد و هفده متر طول و چهل متر و هشتاد سانتیمتر عرض است. وزن جابجایی او نود و هفت هزار تُن است که از رو بزرگترین و سنگین ترین شناور رزمی دنیاست‌. تمامی بدنه از فولاد ساخته شده ولی در بخش های زیرین(آبخورد)برای مقابله با برخورد اژدر دولایه فولاد و یک فضای خلاء برای جلوگیری از انتقال موج انفجار ساخته شده است.

ساختمان فرماندهی اگرچه تمامی آن فولاد است اما با کِولار پوشانده شده است. هواپیماها معمولأ در آشیانه هستند اما از آنجایی که هواگرد ها وظیفه دفاع از ناو گروه را بر عهده دارند همیشه چهار فروند جنگندهٔ تا دندان مسلح روی عرشه قرار دارند مگر در شرایط بشدت دفاعی/ عملیاتی که نتوان جنگنده ها روی عرشه نگه داشت.

ناو هواپیمابر دارای چهار طبقه است که پایین ترین طبقه مهمات هواگرد ها و ناو و همچنین سوخت قرار دارد و در سمت دیگر دو رآکتور به عنوان موتور خانه قرار دارند. دلیل قرار گیری مهمات، سوخت و موتور در این بخش که عملا زیر سطح آبخورد است این است که برای موشک های ضدکشتی قابل دسترسی نیست.

 

حجم ویدیو: 637.16K | مدت زمان ویدیو: 00:00:08 دانلود ویدیو

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار