گوناگون

آداب مهمان نوازی در کشور های مختلف

آداب مهمان نوازی در کشور های مختلف

پارسینه: آمریکایی های در روابط خانوادگی خود معمولا راحت هستند و حتی اگر میزبان یا مهمان اصول و آداب اجتماعی را رعایت نکند، نشانه ی بی احترامی نخواهد بود.


به گزارش پارسینه، اگر نگاهی به آداب و رسوم اجتماعی دیگر کشور ها بیندازیم و آنها را از نظر آداب و رسوم حاکم بر جامعه ایرانی مورد مقایسه قرار دهیم متوجه خواهیم شد که علی رغم این که بسیاری از کشور ها دید و بازدید های خانوادگی در مقایسه با گذشته کمرنگ شده و بسیاری از سنت های قدیمی به دست فراموشی سپرده شده اند اما همچنان در بسیاری از کشور ها به شیوه های سنتی و با رعایت آداب و اصول اجتماعی برگزار می شود.



آمریکایی ها

آمریکایی های در روابط خانوادگی خود معمولا راحت هستند و حتی اگر میزبان یا مهمان اصول و آداب اجتماعی را رعایت نکند، نشانه ی بی احترامی نخواهد بود. در این کشور مهمان معمول هدیه کوچکی که اغلب گل یا گلدان یا یک بسته شکلات است برای میزبان می آورد و اگر مهمانی بخواهد چندین روز در جایی اقامت داشته باشد بهتر است در پایان مدت اقامت خود هدیه کوچکی را به پاس قدردانی از زحمات میزبان به او تقدیم کند.همچنین معمولا غذا در ساعت معینی سرو می شود.


ژاپن

آداب و رسوم در کشور ژاپن که برگرفته از فرهنگ کهن است، بسیار مهم محسوب میشود. ژاپنی ها بسیار مودب و در عین حال میهمان نواز هستند. دعوت از میهمان برای حضور در یک مهمانی ضروری است و اغلب آنها بدون دعوت میزبان در میهمانی ها حاضر نمی شوند. به همراه داشتن هدیه یی هر چند کوچک برای میزبان نشانه ی احترام و ادب میهمان است و معمولا هنگامی که میهمان نیز قصد خروج از منزل میزبان را دارد او هم هدیه یی را تقدیم می کند. اگر چه ممکن است مهمان در ابتدا از پذیرفتن آن خودداری کند، اما شرط ادب و احترام این است که حتما این هدیه را قبول کند.


هند

هندی ها نیز از جمله اقوامی هستند که بسیار پایبند به خانواده بوده و علاقه ی زیادی به حفظ سنت های کشورشان دارند. از آن جایی که خانواده در کشور هند از جایگاه بسیار مهم و ارزشمندی برخوردار است در این کشور اغلب دید و بازدیدها در خانواده انجام می شود.

مصر

مصری های یکی از تجملاتی ترین میزبانان دنیا هستند. از آنجایی که مردم کشور مصر از سال ها پیش در حاشیه رود نیل زندگی می کردند فرهنگ و آداب و رسوم اجتماعی حاکم بر این کشور متاثر از فرهنگ بسیاری از دیگر کشور ها بوده است. مصری ها در برگزاری مهمانی به تجملات و تشریفات اهمیت زیادی می دهند.


ایتالیا

ایتالیایی ها اغلب از اسراف و تجمل گرایی پرهیز میکنند و دور هم جمع شدن های دوستانه و ساده را به تجملات ترجیح می دهند. آنها میهمانان خود را به نهار دعوت می کنند و اگر به ندرت فردی را برایش شام دعوت کنند، یعنی شخص بسیار مهمی است که باید از او با هفت نوع غذای مختلف پذیرایی کرد. دراین مهمانی ها بلافاصله پس از ورود میهمانان، میزبان حلقه ی گل زیبایی را به نشانه تشکر از پذیرش دعوت خود به آنها هدیه خواهد داد


انگلیسی ها

پایبندی انگلیسی ها به اصول اخلاقی و سنت ها و آداب و رسوم اجتماعی در همه کشور های دنیا زبانزد است. اگر چه مهمانی رفتن یا دعوت از مهمان در بین انگلیسی ها چندان مرسوم نیست، اما آنها از جمله افرادی هستند که رفتن به مهمانی یا دعوت از مهمانان را مستلزم رعایت بسیاری از آداب اجتماعی حاکم بر جامعه انگلیس می دانند.


مالزی

مالزیایی ها مهمانی نمی دهند. در کشور مالزی نیز مانند کشور ما دید و بازدید از اقوام و بزرگ تر های خانواده از اهمیت زیادی برخوردار است. در این کشور به مانند بسیاری از کشور ها فرزندان خانواده ها در روز های تعطیل به دیدن پدر و مادرهایشان می روند.


روسی

به جرات می توان گفت وجه تمایز زیادی بین آداب و رسوم مهمان نوازی در فرهنگ روسی با فرهنگ سایر کشور ها وجود دارد. روس ها دوست دارند که مهمان داشته باشند و مهمانی های بزرگ بدهند. برای دیدار با دوستان یا همسایگان، شما نیاز به زمانهای خاص مثل تعطیلات سال نو، جشن ازدواج، جشن تولد و … ندارید.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار