پس از مرگ امیر کبیر چه بر سر دخترش آمد؟ + فیلم
پارسینه: تاج الملوک که لقب ام خاقان را داشت، دختر امیر کبیر و یکی از زنان تاثیر گذار در تاریخ بود. گزارشاتی در روزنامه های مشروطه نوشته شده که به او نسبت های غیر اخلاقی داده شده و او را مشهور میکند.
به گزارش پارسینه، تاج الملوک فرزند امیر کبیر و عزت الدوله بود. مادرش، خواهر ناصر الدین شاه بود. پس از مرگ امیر کبیر ناصر الدین شاه به خواست مادرش به خواهر خود دستور داد تا با میرزا کاظم (فرزند میرزا آقا خان نوری) ازدواج کند. پس از ازدواج عزت الدوله، مادرش که همان مادر ناصر الدین شاه بود سر پرستی تاج الملوک و خواهرش همدم الملوک را به عهده گرفت. زندگی در کنار کسانی که دستور قتل پدرشان را داده بودند سختترین کار ممکن بود. آنها بی پروا ناصر الدین شاه را قاتل پدرشان خطاب میکردند.
در نهایت مهد علیا (مادر ناصر الدین شاه) و ناصر الدین شاه تصمیم گرفتند تاج الملوک را به عقد مظفر الدین شاه که در آن زمان ولیعهد بود در بیاورند. او در هنگام ازدواج ۶ سال بزرگتر از مظفر الدین شاه بود. پس از عقد او همانجا در کنار مهد علیا ماند و مظفر الدین شاه که حاکم تبریز بود به تبریز رفت. دو سال به همین منوال گذشت و پس از آن در سال ۱۲۴۶ زندگی مشترکشان را آغاز کردند. حاصل این ازدواج سه فرزند با نامهای محمد علی میرزا، احمد میرزا و عزت السلطنه بود.
میان تاج الملوک و مظفر الدین شاه اختلافات جدیای وجود داشت. علت این اختلاف را به شیوههای متفاوتی تفسیر میکنند. عدهای آن را حس انتقام و عدهای دیگر وفا دار نبودن تاج الملوک میدانند؛ و حتی در این بین برخی علت اصلی مشکلات را ناتوانی جنسی مظفر الدین شاه میدانند. اما مسئلهای که به این شایعات دامن میزند گذشت ۹ سال زمان تا به دنیا آمدن اولین فرزند آنهاست. پس از مرگ مهد علیا و با ورود مادر مظفر الدین شاه به این مسائل، اختلافاتشان بالا گرفت. این مسئله تا جایی بالا گرفت که مظفر الدین شاه از ناصر الدین شاه تقاضای کمک کرد. اما با زیرکیهای شکوه السلطنه آن دو از هم جدا شدند.
محمد علی شاه تنها شاه ایران است که به صراحت در زمان پادشاهی اش به مادرش نسبت فساد بست. او تا دو سال پس از طلاق پدر و مادرش، نزد تاج الملوک مانده بود، اما با ازدواج مادرش از او جدا شد. رابطه آنها به قدری صمیمی بود کهحتی پس از آنکه به عنوان ولیعهد به تبریز رفت، ارتباطشان قطع نشد. پس از آغاز مشروطه تاج الملوک پیش پسرش محمد علی شاه و همسرش ملک جهان میرود. پس از سلطنت محمد علی شاه مادرش هدف روزنامهها میشود و روزنامهها دلیل مخالفت محمد علی شاه با مشروطه را فساد مادرش میدانند.
محمد رضا شیرازی مدیر روزنامه مساوات که بیشترین حمله را به تاج الملوک میکرد، طوماری تهیه کرد و در آن به فاحشه بودن تاج الملوک و زنا زاده بودن محمد علی شاه، شهادت دادند. تاج الملوک سکوت کرد تا روزی که تهران فتح شد و محمد علی شاه از قدرت بر کنار شد. او حتی در کنار نوه اش یعنی احمد شاه ماند تا او به عنوان شاه مشروطه قسم بخورد. تاج الملوک در آبان ۱۲۸۸ در حالی که قصد داشت پس از زیارت کربلا پیش پسرش برود، در اثر بیماری جان باخت.
امیر کبیر شهید فتنه بابیان وابسته به انگلستان شد
تاریخ راوارانه بازگو نکنید