چرا استیضاح ظریف به سود کشورهای معاند منطقه است؟
پارسینه: عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه استیضاح ظریف را به سود منافع ملی و کلان کشور ندانست و گفت: کشورهای معاند و وابسته منطقه بیشترین سود را از استیضاح ظریف خواهند برد، زیرا غیبت او بهترین فرصت برای بهره برداری تبلیغاتی بمنظور ناکارآمد نشان دادن دستگاه دیپلماسی کشور است.
«امیر افسردیر» با تاکید بر اینکه محمدجواد ظریف در طول ماموریت خود به بهترین وجه نشان داد لبه دوم شمشیر اقتدار کشور، دستگاه دیپلماسی است، گفت: کسانی که منافع سیاسی خود را به منافع کلان کشور ترجیح میدهند و به بهانه طرح مساله پولشویی خواستار تصفیه حساب جناحی و استیضاح ظریف هستند، باید بیشتر هوشیاری به خرج دهند چرا که دشمن در آماده باش کامل است و آگاه باشند که آب در آسیاب دشمن نریزند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه اظهار داشت: شکست داعش در منطقه، فشار کشورهای مستکبر برای پیشبرد اهداف تجزیه طلبانه و این حقیقت که جمهوری اسلامی در شرایط بحرانی و حساس خاورمیانه، جزیره ثبات است، حفظ یکپارچگی و اتحاد بین مسئولان را میطلبد.
وی خاطرنشان کرد: اگر چه سوال و استیضاح، حق ذاتی و قانونی نمایندگان است، اما نحوه استفاده و چرایی و چگونگی آن مهمتر است، فارغ از همه مباحثی که مطرح است به نظرم این استیضاح فاقد بنیانهای مستدل و منطقی است و قطعا نتیجهای از آن حاصل نخواهد داشت.
افسردیر ادامه داد: با محاسبه ابعاد بین المللی و منطقه ای، این سوال پیش میآید آیا واقعا استیضاح وزیر امور خارجهای که به ارتقای سطح و جایگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نکرده و مورد اقبال و محبوبیت داخلی و خارجی است و بسیاری از مناسبات ایران درعرصه بین المللی را انتظام و سامان بخشیده، کار صحیحی به نظر میرسد؟
وی یادآور شد: وزیر امور خارجه توانمندی خود را برای پیشبرد اهداف کلان نظام به بهترین شکل به اثبات رسانده است، دکتر ظریف شاید تنها شخصی باشد که در طول تاریخ معاصر جهان موفق شده است تا این اندازه میان آمریکا و کشورهای اروپایی فاصله بیاندازند، در حقیقت دیپلماسی فعال و هوشمندانه او اروپاییان را به نحوی با حقوق خود، مبنی بر لزوم استقلال در رای و نظر، آشنا کرد و شخصا فردی که توانمندی و ظرفیت و وجهه بین المللی ظریف را داشته باشد سراغ ندارم.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه خاطرنشان کرد: اگر چه رئیس جمهوری اسلامی و دکتر محمود واعظی دیدگاه رسمی دولت را بیان کردند، ولی به نظرم طرح این ادعا که در کشور پولشویی صورت نمیگیرد دور از واقعیت است، چون همه کشورها با این پدیده مواجه هستند، اما راه مقابله با آن در هر کشوری متفاوت است.
افسردیر گفت: وجود شبکه گسترده قاچاق سوخت، کالا و نیز ترانزیت مواد مخدر که تمام مسئولان کشور به آن اذعان داشته اند و نیز دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی که به صورت شبانه روزی در حال مبارزه با آن هستند و نیز شهیدانی که در این راه جان خود را بخشیدند، نشانه وجود این شبکهها و به موازات آن داد و ستدهای مالی آنهاست که طبیعتا بخشی از آن در بستر مالی و شبکه بانکی کشور انجام میشود که در عرف همان پولشویی نام دارد.
ارسال نظر