گوناگون

چرخ دنده های بورس به حرکت درمی‌آید؟

چرخ دنده های بورس به حرکت درمی‌آید؟

پارسینه: اما امروز شاخص بورس به ۷۳ هزار و ۹۷۵ واحد رسید.

تحریریه پارسینه: یک تحلیلگر بازار سرمایه از احتمال رشد شاخص کل بورس از مردادماه خبر داد. شاخص کل بورس در هفته گذشته نوسان چندانی نداشت و پرونده کاری هفته گذشته بازار سرمایه، در مجموع با رشد هفتگی ۲۹۶ واحدی بسته شد. شاخص کل بورس در روز شنبه هفته گذشته کار خود را با رقم ۷۳ هزار و ۶۴۴ واحد آغاز کرد و در روز چهارشنبه با ثبت رقم ۷۳ هزارو ۹۴۰ واحد به پایان رساند. در روز سه شنبه گذشته، شاخص کل با رشد ۴۴۷ واحدی به کانال ۷۴ هزار واحدی وارد شد اما در روز چهارشنبه با افت ۲۵۰ واحدی به کانال ۷۳ هزار واحدی بازگشت.
اما امروز شاخص بورس به ۷۳هزار و ۹۷۵ واحد رسید. شاخص بورس طی دو هفته گذشته بر روی رقم ۷۳ و ۷۴ هزار واحد رفت و آمد داشت.مهدی بزرگی، تحلیلگر بازار سرمایه درباره وضعیت نوسان شاخص بورس در هفته گذشته، افزود: رشد و افت شاخص بورس در هفته‌ای که گذشته تحت تاثیر عوامل تکنیکال بود و هیچ علت بنیادی در آن دخالت نداشت.


او با بیان اینکه شاخص کل بورس در هفته کاری منتهی به یکم تیرماه به کف کانال (پایین ترین میزان قیمت) رسید و در نتیجه صعودی کوتاه مدت داشت، ادامه داد: در هفته گذشته، شاخص کل بورس با رشد خود به سقف کانال (بالاترین میزان رشد) برخورد کرد و به همین دلیل در روز چهارشنبه، دچار افت ۲۵۰ واحدی شد.این تحلیلگر بازار سرمایه درباره تاثیر کاهش نرخ سود بانکی بر فعالیت بازار سرمایه، گفت: کاهش نرخ سود بانکی، تاثیر عمده ای بر رشد شاخص نداشته است، زیرا اکنون برخی صندوق های سرمایه گذاری، نرخ سود زیادی را پرداخت می کنند که برای سرمایه گذاران جذابیت دارد.وی افزود: حجم معاملات بازار سرمایه در روزهای اخیر، رشد چندانی نداشته است که نشان می دهد سرمایه های جدیدی به علت کاهش نرخ سود بانکی وارد بورس نشده است.
این تحلیلگر بازار سرمایه درباره روند حرکت شاخص بورس در هفته جاری نیز گفت: با توجه به رشد شاخص در هفته گذشته و رسیدن به سقف تکنیکال، احتمالا روند حرکت شاخص در هفته پیش رو، نزولی خواهد شد.این کارشناس بازار سرمایه یادآورشد: شاخص کل بورس، توان عبور از مقاومت های پیش رو را ندارد و اکنون اخبار بنیادی که حرکت صعودی شاخص را حمایت کند، وجود ندارد.وی ورود شاخص کل بورس به روند نزولی را یادآور شد و اضافه کرد: شاخص کل بورس از نیمه فروردین ماه امسال در کانال نزولی قرار گرفته و به نظر می رسد که تا مردادماه نیز ادامه داشته باشد.
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به نوسانات بازار سرمایه ایران در روزهای گذشته معتقد است افزایش و کاهش شاخص در ذات بازار است و نباید همیشه به دنبال دلیل خاصی برای آن باشیم.قربانی‌فرید درباره‌ تک‌رقمی شدن تورم و تاثیر آن در بورس اوراق بهادار تهران، اظهار کرد: باید هم تورم و هم رکود در اقتصاد ایران مدنظر قرار گیرد، این‌که تورم تا ۹ درصد کاهش پیدا کند و رکود بالا برود شرایط را برای اقتصاد ایران چندان مساعد نمی‌کند.وی با اشاره به تعطیل شدن کارخانه‌ها به علت رکود تصریح کرد: در حال حاضر مقدار نقدینگی کارخانه‌ها کم است و آنها مواد اولیه برای تولید ندارند. در نتیجه تعدادی مجبور به تعطیلی می‌شوند و وقتی کارخانه‌ها تعطیل است، اقتصاد چندان رونق ندارد.
این کارشناس بازار سرمایه درباره کاهش سود تسهیلات بانکی نیز گفت: کاهش سود تسهیلات بانکی خبر مهمی برای شرکت‌های تولیدی است، چرا که آنها می‌توانند با کاهش نرخ سود تسهیلات از تسهیلات بانکی استفاده کنند. این موضوع بسیار به نفع شرکت‌های بورسی خواهد بود، چرا که شرکت‌های بورسی می‌توانند تولید خود را شروع کرده یا افزایش دهند.
قربانی‌فرید با اشاره به کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی نیز بیان کرد: بعید می‌دانم کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی در حال حاضر تاثیر مثبت خود را روی بازار سرمایه ایران گذاشته باشد. ما باید منتظر باشیم که این موضوع در کنار خبر کاهش سود تسهیلات بانکی در هفته‌های آینده شرایط بورس را بهتر کند. وی در مورد خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و تاثیر آن بر بورس ایران نیز افزود: موضوعاتی در دنیا اتفاق می‌افتد ولی در اقتصاد ما تاثیر چندانی ندارد، خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نیز از جمله این موضوعات است که از دیدگاه من تاثیری بر بازار ایران ندارد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد