گوناگون

مردم حق از دست رفته خود را فریاد زدند!

مردم حق از دست رفته خود را فریاد زدند!

پارسینه: آیا همراهی مردم در مسائل اقتصاد کلان به نفع کشور خواهد بود یاخیر؟ آیا ابراز عقاید راهی را برای مجلس و دولت باز می کند؟ آیا مجلسی‌ها با این موضوع موافقند که همه مسائل باید به طور شفاف به سمع و نظر مردم برسد؟

تحریریه پارسینه ؛ فاطمه گنج کریمی: به تازگی با افشای اطلاعات از طریق کانال ها و گروه‌های تلگرام مردم نیز پا به اقتصاد کلان گذاشتند. سوال اینجاست که آیا همراهی مردم در مسائل اقتصاد کلان به نفع کشور خواهد بود یاخیر؟ آیا ابراز عقاید راهی را برای مجلس و دولت باز می کند؟ آیا مجلسی‌ها با این موضوع موافقند که همه مسائل باید به طور شفاف به سمع و نظر مردم برسد؟ علاوه بر سیاستمداران، مجلسی ها و دولت مردم نیز وارد عرصه تصمیمات کلان شدند. به اعتقاد یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس دهم، مردم با ابراز عقیده خود به دولت و مجلس کمک می کنند. زیرا آنها هستند که در برابر آزمون و خطای قانون و مقرارت قرار دارند و آثار آن را متحمل می‌شوند. بنابراین نظر، اعتراض و گلایه و پیشنهادات مردم نیز باید مورد توجه دولت و مجلس و مسئولان ذیربط قرار گیرد.

یکی از مواردی که مردم سخت به آن اعتراض کردند جنجال فیش های حقوقی بود و مورد قابل توجه دیگر در خصوص کمپینی است که توسط هنرمندان کشور تشکیل شد. کمپینی که سروصدای بسیاری در رسانه ها ودر میان مردم ایجاد کرد. کمپین پرویز پرستویی برای ایستادن جلوی تصمیمات آمریکا دست به اقدام جالبی زد و با جمع کردن امضا و فرستادن آن برای دبیرکل سازمان ملل متحد قصد دارد صدای حق خواهی ملت ایران را به گوش جهانیان برساند.


سید حسن حسینی عضو کمیسیون اقتصادی مجس شورای اسلامی در این خصوص به «پارسینه» گفت: مجلس عصاره ملت و دولت نیز عصاره مجلس است. زیرا دولت را مجلس انتخاب می کند. به طور طبیعی نمایندگان باید حرف مردم را بازگو کرده و مطالبات آنها را بیان کنند. زمانی که مردم به میدان می آیند این نشان می‌دهد که مطالبات مردمی برآورده نشده است. این موضوع از دو عامل نشات می‌گیرد یا اینکه دولت و مجلس کار خود را به درستی انجام نداده اند و یا مردم به کمک و حمایت دولت و مجلس آمده اند.

او تاکید کرد: مردم آمده اند که بگویند ما پشت دولت و مجلس ایستاده‌ایم و با این اقدام به دولت و مجلس می گویند که به دنبال حقوق خودمان هستیم و این را شما (دولت و مجلس) باید مطالبه کنید.
حسینی در خصوص ایجاد کمپین و مطرح شدن یک موضوع اقتصادی کلان در میان مردم می گوید: این اقدام بسیار مثبتی است و فرهنگ مردم در حوزه اقتصاد گسترش پیدا می کند.
او در پاسخ به این پرسش که اگر مردم وارد موضوعات اقتصادی شوند مفید خواهد بود یا خیر، گفت: در دنیا همه چیز به طور شفاف بیان می شود و این بسیار خوب است. مردم وارد جریان اقتصادی شده اند و شخصا به دنبال مطالبه خواسته‌هایشان هستند. این مطالبه از سوی مردم بسیار پسندیده است.
این نماینده مجلس دهم افزود: مطمئن باشید هر زمان که ملت ایران وارد میدان شدند دولت و مجلس مصر می شوند که مسائل را به صورت جدی تر پیگیری کنند. البته دولت و مجلس به این موضوع بی توجه نبودند. اما زمانی که مردم در میدان هستند پاسخگویی و انگیزه بیشتری برای موضوعاتی که اولویت مردم است، به وجود می‌آید.

حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس از این دست اتفاقات استقبال می کند، گفت: مجلس قطعا استقبال می کند و به دنبال این است که مردم را با خود همراه کند. به نوعی مشاهده واکنش مردم نسبت به تصمیمی که مجلس می‌گیرد برای ما بسیار مهم است. او با بیان اینکه باید تعامل بین مجلس دولت و مردم برقرار باشد گفت: مردم باید نسبت به تصمیمات مجلس و دولت واکنش نشان دهند زیرا این تصمیمات تاثیر مستقیمی در سرنوشت آنها دارد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص کمپین های مردمی گفت: ایجاد کمپین های خود جوش توسط ملت، اگر موج سیاسی به خود نگیرد راه گشا و موفق خواهد بود زیرا از دل دغدغه ها و مشکلات مردم است.

سازمان های بین المللی در خواب خرگوشی به سر می برند
او در پاسخ به این پرسش که آیا ایجاد این کمپین‌ها نتیجه ای دربرخواهد داشت، گفت: زمانی که یکسری از مردم عادی و هنرمندانی که بدون در نظر گرفتن سیاست‌ها در موضوعات اقتصادی و اجتماعی حضور ورود پیدا می کنند، به دنیا نشان می‌دهند که حقوقشان پایمال شده است و هیچ جریان سیاسی در این بین وجود ندارد. بنابراین مردم به دور از جریانات سیاسی با این اقدام حق از دست رفته خود را فریاد می زنند.

نماینده مردم شاهرود در ادامه گفت: برای نتیجه این موضوع امید چندانی نسبت به سازمان‌های بین المللی ندارم. این جریان روشنگری جهانی را در پی خواهد داشت و بین ملت‌ها منتشر می شود تا شاهد سکوت دستگاه های بین المللی در برابر "خواسته به حق" ملت ایران باشند. ایجاد این کمپین ها شاید اهرم فشاری باشد تا سازمان های جهانی که توجهی به این موارد ندارند از خواب خرگوشی بیدار شوند. از این موارد در فضای بین المللی بسیار است از جمله آن ظلمی که در حال حاضر به مردم خاورمیانه (سوریه، عراق، فلسطین، یمن، بحرین، افغانستان و پاکستان) می شود.

حسینی در پایان گفت: حتی اگر اثر مثبتی در سازمان ملل و یا دیگر سازمان ها نداشته باشد روشنگری مردم مظلوم جهان را در پی‌ خواهد داشت. پیروز اصلی میدان را مردم ایران می دانم که در مقابل ظلم سکوت نکردند و صدای مظلومیت خود را فریاد زدند.


ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار