گوناگون

ارز دو نرخی عامل ایجاد رانت می شود

ارز دو نرخی عامل ایجاد رانت می شود

پارسینه: رییس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان گفت: نرخ ارز طی چهل سال گذشته کمترین افزایش را نسبت به کالا و خدمات داشته است.

رییس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان گفت: نرخ ارز طی چهل سال گذشته کمترین افزایش را نسبت به کالا و خدمات داشته است.

مصطفی رناسی در پنجمین جلسه کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان، اظهار کرد: اغلب کالا و خدمات طی چهل ساله گذشته چند هزار برابر شده، اما نرخ دلار ۲ هزار برابر شده است. از قیمت هر متر زمین تا حداقل حقوق گرفته تا قیمت کالای مصرفی چندین هزار برابر شده، ولی ارز کمترین رشد را داشته است.

وی افزود: به عنوان مثال قیمت گوشت قبل از انقلاب کیلویی هفت تومان و امروز ۷۰ هزار تومان شده و ۱۰ هزار برابر افزایش قیمت داشته است.

رییس کمیسیون سیاست گذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان خواستار تک نرخی شدن ارز و شناور شدن قیمت آن شد و افزود: ارز دو نرخی عامل ایجاد رانت می‌شود.

رناسی گفت: دلار ۱۳ هزار تومان فقط تهدید برای اقتصاد ایران نیست، بلکه فرصتی برای تولید و ایجاد اشتغال است.

وی خواستار استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه برای افزایش صادرات شد و گفت: نباید نگران حضور عراقی‌ها در ایران و خرید عمده آن‌ها باشیم بلکه باید از این فرصت برای افزایش تولید و اشتغال زایی استفاده کنیم.

رییس کمیسیون گردشگری و برندشهری اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه گفت: پروژه قطار پرسرعت اصفهان - تهران نیاز به پیگیری مداوم از سوی بخش‌های دولتی و خصوصی استان دارد.

محمدرضا رجالی با انتقاد از عملکرد وزارت راه و شهرسازی در اجرای این پروژه، گفت: برخی از مسئولان وزارت راه با اتکا به گزارش‌های غیرکارشناسی خواستار کاهش سرعت قطار از ۳۰۰ کیلومتر به ۲۵۰ کیلومتر هستند و دلیل آن کاهش هزینه اجرای این پروژه تا ۳۰ درصد است.

وی افزود: جای تعجب است که مسئولان وزارت راه به جای اینکه تمرکزخود را بر افزایش سرعت قطار‌های پرسرعت قرار دهند با دلایل واهی خواستار کاهش سرعت قطار هستند.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهان از مسئولان دولتی و فعالان اقتصادی خواست که سه وعده رییس جمهور به استان اصفهان را شامل حل بحران آب، توسعه فرودگاه اصفهان و راه اندازی قطار پرسرعت اصفهان و تهران به طور مرتب پیگیری کنند.

دبیر کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه ایجاد، حمایت و توسعه شرکت‌های مدیریت صادرات و شرکت‌های دانش بنیان را اولویت نخست این کمیسیون برشمرد و گفت: راه اندازی مرکز رشد صادرات استان اصفهان با هدف توسعه کسب و کار و صادرات و تقویت شرکت‌های مدیریت صادرات در دستور کار کمیسیون تجارت قرار گرفته است.

فرهاد جانی قربان حمایت و توسعه تجارت لکترونیک را اولویت دوم این کمیسیون برشمرد و افزود: بررسی و پای عملکرد و اجرای طرح قطار پرسرعت اصفهان - تهران ومبارزه با قاچاق کالا اولویت سوم و چهارم این کمیسیون است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار