ورود سازماندهی شده ۱۰۰۰تریلی سیگار در سال
پارسینه: معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: از نمایندگان کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، سئوال کنید چرا برنامه افزایش مالیات بر سیگار در سال ۹۴ را وتو کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه مالیات بر سیگار در حال حاضر به قیمت خردهفروشی گرفته نمیشود، افزود: ما معتقدیم با افزایش مالیات بر سیگار به قیمت خردهفروشی، علاوه بر اینکه مصرف مواد دخانی کاهش مییابد، باعث خواهد شد قاچاق سیگار نیز کنترل شود.
معاوه بهداشت وزارت بهداشت با انتقاد از نمایندگان کمیسیون تلفیق که این موضوع را وتو کردهاند، تاکید کرد: دوستان معتقدند اگر مالیات بر سیگار افزایش یابد، قاچاق مواد دخانی بیشتر میشود.
سیاری توضیح داد: بررسیها نشان میدهد سالانه هزار تریلی سیگار وارد کشور میشود، چطور ممکن است کسی متوجه ورود قاچاق این مقدار سیگار نشود. ما معتقدیم واردات قاچاق سیگار سازمان یافته است که میبایست با آن برخورد جدی شود.
وی با تاکید بر اینکه رانتخوارها قدرتمند هستند، گفت: در حال حاضر مالیات بر سیگار ۱۱ درصد است که میبایست این میزان به ۸۰ درصد افزایش یابد.
مهر
طرح خوبی است .
اونوقت میگن با کمک اینترپول فلان فوتبالیست رو دستگیر میکنیم!
به همین سادگی 1000 تریلی با بار قاچاق وارد میشه (این یکی از هزاران موارد است!) آب از آب تکون نمیخوره!
در کشورهاییکه بیمه پزشکی تقریباً همگانیست (بطور مثال آلمان) تعرفه مالیاتی سنگین بر سیگار قابل درک است. چرا که سیگاری ها که در معرض بیماری های خطرناکند (سرطان)، هزینه سنگینی رو دست شرکتهای بیمه پزشکی میذارند. این به ضرر غیر سیگاری هاست که این هزینه را متحمل میشوند. این در مورد کالاهایی چون بنزین نیز صادق است. بخشی از مردم که مدام با خودرو شخصی در رفت و آمدند (به هر دلیلی) را با اکثریتی که از وسایط نقلیه عمومی استفاده میکنند، مقایسه کنید. چرا باید این اکثریت هزینه آن اقلیت (بخاطر گرفتن مالیات کم از بنزین) را بپردازد؟ در مورد نان بر عکس است! در اینجا با افزایش قیمت، آن، اکثریت ضرر خواهد کرد درحالیکه برای آن اقلیت این اقزایش قیمت از اهمیتی برخوردار نیست و یا قابل چشم پوشی است.
طرف دیگه قضیه تلاش دولت برای رسیدن به منبع درآمد جدید برای کاستن مشکلات بودجه بخاطر کاهش شدید قیمت نفت، از طریق افزایش مالیات هاست. البته در مورد افزایش مالیات بر سیگار برای من که دودی نیستم اهمیتی ندارد!
آیا این بحث ها در کشوری که مثل آب خوردن، 22 میلیارد دلار از کشور خارج میشه (بمراتب بیشتر از این صحبت هاست!)، فلان داش مشتی رستورانچی، آن فساد عظیم را ببار میاره. فلان پوست گوسفند فروش در مدتی نسبتاً کوتاه، سوپر میلیادر میشه و عمده سرمایه شو در خارج از کشور محفوظ نگه داشته، تا جاییکه یه مو هم نمیتونند ازش بکنند، حاشیه ای نیست؟!