گوناگون

افزایش قیمت نفت با وقفه در تزریق نفت کانادا به آمریکا

پارسینه: در روز چهارشنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته افزایش یافت. دلیل افزایش قیمت نفت در روز جاری اعلام گزارشی مبنی بر کاهش موجودی نفت آمریکا عنوان شده است. این کاهش موجودی به خاطر توقف عرضه نفت سینکرود کانادا، به عنوان یکی از تامین کننده‌های نفت آمریکا، است.

افزایش قیمت نفت با وقفه در تزریق نفت کانادا به آمریکادر روز چهارشنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته افزایش یافت. دلیل افزایش قیمت نفت در روز جاری اعلام گزارشی مبنی بر کاهش موجودی نفت آمریکا عنوان شده است. این کاهش موجودی به خاطر توقف عرضه نفت سینکرود کانادا، به عنوان یکی از تامین کننده‌های نفت آمریکا، است.

امروز قیمت آتی نفت خام برنت نسبت به قیمت بسته شده در اواخر روز گذشته ۶ سنت افزایش یافت و ۷۷.۸۲ دلار در بازار معامله شد. همچنین، معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با افزایش ۴۶ سنتی، بشکه‌ای ۷۴.۶۰ دلار صورت گرفت.

این در حالی است که دیروز قیمت نفت سبک آمریکا با رسیدن به قیمت ۷۵.۲۷ دلار به ازای هر بشکه، به بالاترین نرخ خود در سه سال و نیم گذشته، یعنی از ماه نوامبر سال ۲۰۱۴ رسیده بود.

پیشبینی می‌شود که در روز چهارشنبه به خاطر تعطیلی روز استقلال ایالات متحده، معاملات نفتی به صورت محدود انجام شود.

بنا به گزارش موسسهٔ نفت آمریکا که در اواخر روز سه شنبه منتشر گردید، موجودی نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲۹ ژوئن، ۴.۵ میلیون بشکه کاهش داشته است. این در حالی ست که طبق نظرسنجی‌ای که از سوی رویترز صورت گرفته بود، پیشبینی می‌شد که در هفته مذکور ذخایر نفت آمریکا ۳.۳ میلیون بشکه از مجموع خود را از دست بدهد.

در آمریکای شمالی، مشکلات فنی موجب کاهش عرضه روزانه نزدیک به ۳۶۰ هزار بشکه نفت از سوی شرکت سینکرود کانادا شده و انتظار می‌رود این توقف عرضه حداقل تا پایان ماه جولای ادامه داشته باشد.

از سوی دیگر، در روز دوشنبه شرکت ملی نفت لیبی اعلام شرایط اضطراری برای بارگیری نفت در بندر‌های هاریگا و زوئیتینا کرده بود که در پی آن، صادرات ۸۵۰ هزار بشکه نفت در روز مختل شده است.

این در حالی ست که با اظهارات متعدد آمریکا در طول آخر هفته، بازار نفت در ابتدای هفته سیر نزولی در پیش گرفته بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، طی توییتی در روز شنبه اعلام کرد که ملک سلمان بن عزیز، پادشاه عربستان سعودی، موافقت کرده بود که تولید نفت خود را افزایش دهد "شاید تا ۲ میلیون بشکه. "، اما سپس کاخ سفید طی پیامی این اظهار نظر را پس گرفت و اعلام کرد پادشاه عربستان گفته بود که کشورش می‌تواند در صورت نیاز تولید نفتش را افزایش دهد.

برخی از اعضای اوپک در تلاش بوده اند که با افزایش دادن میزان تولید خود در ماه‌های آتی بتوانند کمبود احتمالی عرضه نفت ایران را جبران کنند و سهم ایران از بازار را تصرف کنند. دونالد ترامپ، در ماه می‌اعلام کرد که دولت او از توافق "ناقصی" که بین ایران و شش قدرت جهانی در ژوئیه ۲۰۱۵، با هدف مهار قابلیت‌های هسته‌ای تهران در ازای لغو برخی از تحریم‌ها صورت گرفته بود، خارج می‌شود و دستور داد که تحریم‌های علیه تهران که تحت توافق برجام به حالت تعلیق درآمده اند، دوباره اعمال شود.

منبع: Reutersرویترز

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار