تحویل بنیادین در آموزش و پرورش نیازمند تحول در رسانه ملی است
پارسینه: مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران گفت: تحویل بنیادین در آموزش و پرورش نیازمند تحول در رسانه ملی است.
حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در هفتمین همایش سالانه همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش در سالن اجتماعات مدرسه دارالشفاء تحویل بنیادین در آموزش و پرورش را نیازمند تحول در رسانه ملی دانست و اظهارکرد: ضلع سوم ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش باید رسانه ملی باشد و صدا و سیما باید از ظرفیتهای عظیم حوزه علمیه حداکثر استفاده را داشته باشد.
جمشیدی با اشاره به رابطه حوزه علمیه و آموزش و پرورش عنوان کرد: هیچ رقابتی بین حوزه و آموزش و پرورش نیست و قشر فرهنگی از پیش از انقلاب به عنوان یک قشر فرهیخته در کنار انقلاب بودهاند و ما به عنوان حوزویان به دنبال همگرایی با آموزش و پرورش بودهایم.
جمشیدی با اشاره به روش زندگی روحانیت گفت: کسوت روحانیت شغل نیست، بلکه قدم زدن در مسیر انبیاء و انسان سازی است و در احادیث ائمه معصومین آمده است که اگر خداوند برای بندهای بهترین را بخواهد، به او بینش عمیق در دین را میدهد.
مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اظهارنظرهای مدیران سیاسی در حوزه دین اظهار کرد: برخی از مدیران سیاسی به خود اجازه اظهارنظر در مسائل دینی را میدهند که روحانیون باید تلاش بسیاری از برای زداییدن انحراف حاصل از این سخنان در حوزه مهدویت و حجاب انجام دهند که همه به دلیل سلیقهای برخورد کردن با دین است.
جمشیدی تحول در آموزش و پرورش را نیازمند مدیران لایق دانست و افزود: باید برای تحول مدیر خود باور و اعتقادی از عمق جان داشته باشد و به دنبال حاشیه نباشد که در این صورت برنامهاش کارساز نخواهد بود.
مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به ظرفیتهای حوزه علمیه بیان کرد: امروز بعد از 34 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، حوزه ظرفیت بزرگی کارشناسی، اجرایی، تبلیغی و مدیریتی دارد و همچنین دهها انجمن علمی با صدها عضو در حوزه فعالیت میکنند.
جمشیدی تعداد طلبههای خواهر را 120 هزار نفر دانست و افزود: از این تعداد 70 هزار نفر فارغ التحصیل و 50 هزار نفر در حال تحصیل هستند که مقام معظم رهبری این اتفاق را پدیده مبارکی دانستهاند.
مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به نقش معلم در انتقال مفاهیم دینی اظهار کرد: نقش که معلم در انتقال مفاهیم دینی و انقلابی دارد، بیشتر از خانوادهها است.
جمشیدی با اشاره به ظرفیتهای حوزه علمیه خواهران گفت: 1000 هسته پژوهشی از فارغ التحصیلان حوزه علمیه خواهران در بیش از 300 کانون پژوهشی ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: در مدارس علمیه، خواهران طلبه آشنا به آموزههای دینی کم نیستند که میتوانند پرچمداران فرهنگ باشند.
مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به همکاری حوزه و دانشگاه در بخشهای گوناگون گفت: همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در بخشهای مختلف باید جایگاه قانونی لازم را پیدا کند و برخی از مصوبات با تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی الزامی شود.
منبع:
تسنیم
ارسال نظر