گوناگون

پیشنهاد سازمان غذا و دارو برای تبلیغ کنندگان مکمل‌های دارویی و غذایی

پارسینه: مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: شرکت‌های دارویی می توانند مکمل های دارویی و غذایی خود را در مجلات و نشریات اختصاصی پزشکی، کنفرانس‌ها، کنگره ها، سمینارها و سایر فضاهای پزشکی تبلیغ کنند.

به گزارش پارسینه و به نقل از پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، دکتر امیر حسین جمشیدی، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تبلیغات مکمل‌ها تنها در رسانه‌های عمومی ممنوع شده است گفت: شرکت‌های دارویی می‌توانند مکمل‌های دارویی و غذایی خود را در مجلات و نشریات اختصاصی پزشکی، کنفرانس ها، کنگره ها، سمینارها و سایر فضاهای پزشکی تبلیغ کنند.

وی گفت: در واقع کادر پزشکی است که باید تصمیم بگیرد مکمل‌ها در کجا و توسط چه کسی مصرف شوند و ضرورتی برای پرداختن به این موضوع در اذهان عمومی وجود ندارد؛ تبلیغات نباید مردم را ترغیب به استفاده خودسرانه از این محصولات کنند.

دکتر جمشیدی در ادامه با توجه به اینکه چرا تبلیغات بعضی محصولات غذایی نه چندان مفید همچون چیپس، پفک و ... ممنوع نمی‌شوند عنوان کرد: مفید نبودن یک محصول حتما به معنای مضر بودن آن نیست، اگر وزارت بهداشت تشخیص می‌دهد که محصولی مضر است و هیچ جنبه مثبتی ندارد اصلا برای آن مجوز صادر نمی‌‌کند.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: شرایط و فرد مصرف کننده را نیز باید در تبلیغات مکمل‌ها در نظر بگیریم برای مثال مصرف روزانه غذاهای چرب مثل کله پاچه برای فردی که اضافه وزن و چربی خون بالا دارد، می‌تواند مضر باسد اما یک فرد ورزشکار و سالم که هر از چندگاهی کله پاچه مصرف می‌کند، شاید دچار مشکل نشود بنابراین نمی‌توان تمام کله پاچه فروشی‌ها را تعطیل کرد فقط بخاطر اینکه گروهی از افراد نسبت به ان سوء مصرف دارند، این موضوع بستگی به شیوه و روش زندگی افراد دارد.

دکتر جمشیدی در پایان گفت: بحث مکمل‌های دارویی با مواد غذایی متفاوت است چرا که مکمل شکل دارویی دارد و نباید خودسرانه مصرف شود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار