پیگیری تربیت اقتصادی و معیشتی دانش آموزان
پارسینه: دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: راه برونرفت از بسیاری از مشکلات کشور تحقق اقتصاد مقاومتی است که بستر و زمینه ساز آن، ایجاد فرهنگ اقتصادی و اجتماعی در جامعه بویژه از طریق آموزش و پرورش است.
مهدی نوید در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه تجلی اقتصاد مقاومتی در شورای عالی و وزارت آموزش و پرورش در تبیین و تحقق مفاد ساحت اقتصادی و حرفهای سند تحول خود را نشان میدهد اظهار کرد: علاوه بر آن، مدیریت منابع و مصارف و تربیت اقتصادی و معیشتی دانش آموزان و راههای گسترش کارآفرینی نیز از جمله عرصه های عمل و اقدام است.
وی با تاکید بر اینکه در سال جاری نیز همانند سال قبل، محور همه سیاستها، برنامهریزیها و طرحهای عملیاتی شورای عالی اجرا و تحقق مفاد سند تحول بنیادین است، گفت: نظارت بر حسن اجرای مصوبات نیز امری بسیارمهم و جدی است که دبیرخانه شورای عالی باید پیگیر آن باشد.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش ضمن ابراز امیدواری برای تاسیس مرکز مطالعات راهبردی، پژوهشکده و یا واحد مطالعات آینده پژوهانه در دبیرخانه شورا در سال جاری، گفت: در بررسی عملکرد دبیرخانه شورا، در حد مقایسه بین سازمانهای خودمان موفق بودهایم، ولی در مقایسه عملکردمان با عوامل محیطی و شاخصهای برون مرزی، باید بیشتر و قویتر کار کنیم.
همواره باید از خود سوال کنیم که آیا اقدامات و تلاشهای ما جوابگوی نیازهای تحولی بودهاند یا خیر؟ باید با تمام توان برای تحقق یک نظام آموزش و پرورش در شان نظام، انقلاب و اسلام سخت کار کنیم و مسائل و مشکلات ریز و درشت را مرحله به مرحله از مقابل برداریم.
نویدادهم با تاکید بر نقش بزرگ و مهم آموزش و پرورش در مبارزه با آسیبهای اجتماعی که آمار آن در جامعه، وضع نگران کنندهای دارد، گفت: همه از آموزش و پرورش انتظار دارند که با تمام وجود در مسیر کاهش مشکلات و مسائل مرتبط به آسیبهای اجتماعی کار کند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در پایان با اشاره به امنیت کنونی کشور، آن را نعمتی بزرگ خواند که آموزش و پرورش باید به وظایف و رسالتهای خود برای حفظ، تحکیم و توسعه این امنیت به نحو احسن عمل کند.
ارسال نظر