آماری از میزان استرس تهرانیها
پارسینه: رئیس انجمن روان تنی ایران توضیح داد: نتایج این مطالعه حاکی از آن بود که ۴۵.۶ درصد تهرانیها فشار روانی ناشی از وضعیت اقتصادی، ۲۸.۸ درصد فشار روانی ناشی از وضعیت سلامتی و ۲۵.۷ درصد نیز نگرانی از آینده را تجربه کرده اند.
رئیس انجمن علمی پزشکی روان تنی ایران گفت: طبق مطالعهای که سال ۱۳۹۵ در ۲۲ منطقه تهران انجام شد، ۸۰.۷ درصد شهروندان تهرانی سالانه حداقل یک رویداد استرس زای شدید را تجربه میکنند که اغلب در سه حوزه اقتصادی، خانوادگی و سلامت است.
احمدعلی نوربالا در اولین همایش انجمن علمی پزشکی روان تنی ایران اظهار داشت: این مطالعه در یک جمعیت ۶ هزار نفره، ۶ گروه سنی ازجمله نوجوانان و افراد بالای ۱۷ سال و هر دو گروه جنسی دارای وضعیت اقتصادی بالا، متوسط و پائین و در پنج بخش شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز تهران انجام شده است.
وی افزود: همچنین ۵۱.۶ درصد این افراد مرد و ۴۸.۴ درصد زن، ۴۵.۵ درصد مجرد، ۱۶.۵ درصد بیکار، ۵۸.۲ درصد شاغل و ۳۸.۱ درصد مستاجر و ۴۱.۵ درصد مالک منزل بودند.
رئیس انجمن روان تنی ایران توضیح داد: نتایج این مطالعه حاکی از آن بود که ۴۵.۶ درصد تهرانیها فشار روانی ناشی از وضعیت اقتصادی، ۲۸.۸ درصد فشار روانی ناشی از وضعیت سلامتی و ۲۵.۷ درصد نیز نگرانی از آینده را تجربه کرده اند.
نوربالا افزود: از این افراد خواستیم که نظر خود را در مورد وضعیت اقتصادی و سلامت خود بیان کنند که از این تعداد ۲۴.۴ درصد اعلام کردند که در وضعیت متوسط اقتصادی قرار دارند و ۱۲.۶ درصد وضعیت سلامت خود را عالی و ۳۶.۹ درصد خوب اعلام کردند.
رئیس اولین همایش روان تنی ایران گفت: نکته حائز اهمیت در نتایج این مطالعه این بود که تهرانیها بیشتر از اینکه در مواجهه با حادثه استرس زا باشند، نگران آینده زندگی خود همچون نگرانی از آینده وضعیت مالی و اقتصادی، آینده شغلی، آینده فردی و خانوادگی، آینده سلامتی، بیماری و مصدومیت و معلولیت، بی ثباتی اقتصادی و مرگ عزیزان بودند.
ارسال نظر