چاق های جهان دو برابر شدند
پارسینه: اگر چه هر وقت صحبت از چاقی می شود با سی و چهار درصد جمعیت کل مبتلا به چاقی مفرط ، انگشت ها به سوی آمریکا نشانه می رود ، مکزیک، همسایه جنوبی آمریکا و نیوزلند با 30 و 27 درصد ابتلا به چاقی دست کمی از آمریکا ندارند.
سازمان بهداشت جهانی در بیانیه ای اعلام کرد : بر اساس آخرین آمار این سازمان از سال 1980 تا امروز شمار افراد چاق در جهان دو برابر شده است.
به گزارش شبکه خبر ، اگر چه هر وقت صحبت از چاقی می شود با سی و چهار درصد جمعیت کل مبتلا به چاقی مفرط ، انگشت ها به سوی آمریکا نشانه می رود ، مکزیک، همسایه جنوبی آمریکا و نیوزلند با 30 و 27 درصد ابتلا به چاقی دست کمی از آمریکا ندارند.
به گفته تیم آرمسترانگ از سازمان بهداشت جهانی در برخی کشورها نظیر جزایر مارشال ، ساموآ و نائورو افراد مبتلا به چاقی مفرط هشتاد درصد جمعیت کل این کشورها را تشکیل می دهد. در آسیا نیز کویت با هشتاد درصد جمعیت کل پیشتاز چاقی مفرد در آسیاست . این آمار نشان می دهد که چاقی مفرط معضلی جهانی است و به کشورها توسعه یافته محدود نمی شود.
به باور این مقام توسعه سریع شهرنشینی و کاهش فعالیت بدنی افراد موجب گرایش روز افزون به غذاهای آماده با صرفه از نظر اقتصادی شده است. او می گوید : " کوچک تر شدن جوامع کشاورزی موجب کاهش تولید میوه و سبزیجات و بالا رفتن قیمت آن در بازار جهانی شده است و این کاهش مصرف میوه و سبزیجات را از سوی اقشار کم درآمد به دنبال داشته است. " در مورد وظایف دولت ها در قبال سلامتی اتباع خود، صرف نظر از تدابیری که هر فرد برای زندگی سالم اتخاذ می کند، آرمسترانگ معتقد است دولت ها می توانند مجموعه ای از مقررات و سیاست ها را به منظور دسترسی شهروندان به غذای سالم و ممانعت از تبلیغ خوراکی های مضر در میان کودکان به کار گیرند: " بازنگری در گزینه های مالی و بالا بردن توان خرید میوه و وسبزیجات تازه از دیگر سیاست هاست. در ضمن دولت ها می بایست از در دسترس بودن غذای سالم در مدارس اطمینان حاصل کنند. " تشویق مردم به فعالیت های بدنی، ایجاد فضای سبز و احیای کشاورزی در جوامع تنها بخشی از فهرست بلند بالای وظایفی است که بردوش دولتمردان در کشورهای مختلف جهان قرار دارد.
به نظر من اگه واسه افراد چاق کمپ بگذارند این مشکل حل می شود .