پشت پرده فناوری هجوم پهپادی جدید موسوم به «وی-بت تیمز»
پارسینه: شرکت فناوری دفاعی «شیلد ای آی» مستقر در کالیفرنیا آمریکا از یک قابلیت هجوم پهپادی جدید موسوم به «وی-بت تیمز» رونمایی کرد و امیدوار است وزارت دفاع از آن برای برنامههایی مانند ابتکار «رپلیکاتور» (تکرار کننده) استفاده کند.
به گزارش پارسینه و به نقل از ایرنا؛ تیمهای وی-بت که از آزمایشهای شرکت شیلد ای. آی با واحد نوآوری AFWERX نیروی هوایی ابداع شده و در تابستان امسال به اثبات رسید، در مرکز خود نرم افزار خلبان هوش مصنوعی این شرکت موسوم به «هایومایند» (Hivemind) را دارد. این تیمهای تشکیل یافته از تعدادی از هواپیماهای «وی - بت» قرار است که بطور خودکار در محیطهای با تهدید بالا عملیات کنند بدون اینکه نیازی به دستورات یا راهنمایی از «جی پی اس» یا ارتباطات داشته باشند.
رییس شرکت «شیلدای آی» روز سه شنبه در مصاحبهای در انجمن کنفرانس سالانه ارتش آمریکا در واشنگتن گفت که تیمهای «وی بت» میتوانند به خوبی با برنامه «تکرار کننده» «رپلیکاتور» پنتاگون جور شوند که هدف از آن استقرار هزاران پهپاد خودکار در دو سال آینده برای مقابله با چین است.
«برندون تسنگ» (Brandon Tseng) افزود که تیمهای وی - بت با حداقل دستورالعمل از اپراتورهای انسانی عمل خواهند کرد فراتر از مرحلهای که انسانها به آنها میگویند چه هدف یا ماموریتی را دنبال کنند. با این حال «وی بت»ها زمانی که لازم است چیزی را به اطلاع انسانها برسانند، آنها را در مطلع خواهند کرد.
تسنگ گفت که شرکت شیلد ای. آی اولین پرواز تیمهای وی-بت را در ماه آوریل انجام داد و در ماه ژوئن نیز یک آزمایش در چارچوب تلاش خودکار AFWERX نیروی هوایی اجرا کرد. این آزمایش نشان داد که فناوری «هایومایند» چگونه میتواند سه وی-بت را راه اندازی کرده و بطور خودکار آنها را برای نظارت بر آتش سوزیهای شبیهسازی شده کنترل کند.
ارسال تعداد بالای پهپاد به هوا شگرد جدیدی نیست، اما پهپادهای قبلی غیرهوشمند بوده و قابل هک کردن هستند. شرکت شیلدای آی تمرکز خود را بر ایجاد یک خلبان هوشمند و ایمن هوش مصنوعی در قالب «هایومایند» قرار داده و سپس مشغول اضافه کردن پهپادهای بیشتر برای اجرای ماموریتهای مختلف شد.
تیمهای وی - بت در ابتدا تمرکز خود را بر ماموریتهای آگاهی حوزه دریایی قرار خواهند داد، اما کاربرد آنها ممکن است گسترش داده شود و نابودی دفاع هوایی دشمن، عملیات تهاجمی، ماموریت اسکورت و عملیات لجستیکی را نیز دربربگیرد.
ارسال نظر