گوناگون

بزرگترین سرقت‌های اطلاعاتی جهان در دو دهه اخیر

بزرگترین سرقت‌های اطلاعاتی جهان در دو دهه اخیر

پارسینه: باتوجه به افزایش تعداد حملات سایبری و بدافزاری در جهان، این گزارش به مرور و معرفی بزرگترین و رسانه‌ای‌ترین سرقت‌های اطلاعاتی در طول دو دهه اخیر می‌پردازد.

با توجه به افزایش حملات سایبری، بدافزاری و سرقت اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران، بسیاری از هکر‌ها و مجرمان سایبری درصدد نفوذ به حساب‌های کاربری و دستگاه‌های الکترونیکی کاربران متصل به اینترنت هستند تا بتوانند با سوءاستفاده از اطلاعات آن‌ها، به اهداف شوم خود دسترسی پیدا کنند و اطلاعات موردنظر قربانیان را به دست بیاورند.



این روز‌ها که آسیب پذیری و ضعف‌های امنیتی در سیستم و نرم افزار‌های مختلفی کشف و اعلام می‌شود، محققان امنیت سایبری سعی دارند بدین وسیله کاربران را از حملات احتمالی هکر‌ها و دسترسی آن‌ها به اطلاعات شخصی خود آگاه کرده و جلوی خطر نقض حریم خصوصی کاربران را بگیرند. همچنین با انتشار این گزارش‌ها شرکت‌های توسعه دهنده مربوطه با انتشار زودهنگام یک نسخه به‌روزرسانی شده به برطرف کردن آسیب پذیری و ضعف‌های امنیتی مربوطه خواهند پرداخت.



بر اساس جدول زیر، بالغ بر ۹۳ میلیون حساب کاربری پست الکترونیکی و نام کاربری در شرکت AOL در سال ۲۰۰۴ میلادی توسط هکر‌ها و مجرمان سایبری به سرقت رفت.

بزرگترین سرقت‌های اطلاعاتی جهان در دو دهه اخیر

باتوجه به افزایش تعداد حملات سایبری و بدافزاری در جهان، این گزارش به مرور و معرفی بزرگترین و رسانه‌ای‌ترین سرقت‌های اطلاعاتی در طول دو دهه اخیر می‌پردازد.



همچنین در سال ۲۰۱۳ میلادی هکر‌ها توانستند سه میلیون حساب کاربری و ایمیل کاربران را در یاهو به سرقت ببرند. سال بعد از آن، بالغ بر ۱۱۰ میلیون اکانت و حساب کاربری در شرکت target تحت نفوذ و دسترسی هکر‌ها قرار گرفته است که در این میان، ۴۰ میلیون نفر از اطلاعات مالی آن‌ها به سرقت رفت.



همان سال، ۱۴۵ میلیون اکانت کاربری که در سایت eBay حساب باز کرده و ثبت نام کرده بودند، به سرقت رفت. سال ۲۰۱۵ میلادی، مجرمان سایبری با نفوذ و حمله به بالغ بر ۸۰ میلیون حساب کاربری که حاوی اطلاعات شخصی کاربران و کارمندان شرکت Anthem می‌شد، توانستند به اطلاعات و داده‌های حائز اهمیت متعددی همچون شماره ملی کاربران دسترسی پیدا کنند.



۱۱۷ میلیون حساب کاربری ایمیل در کنار گذرواژه کاربران نیز در شبکه اجتماعی لینکدین (LinkedIn) در سال ۲۰۱۶ میلادی مورد حمله، نفوذ و سرقت مجرمان سایبری قرار گرفت و کاربران زیادی را با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرد.



اطلاعات و داده‌های ۳۶۰ میلیون حساب کاربری نیز در MySpace در همان سال به سرقت رفت. همان سال، ۱۳۳ هزار و ۸۲۷ اکانت و حساب کاربری در شرکت مخابراتی Three به سرقت رفت که حاوی روش‌های پرداخت مالی همچون کارت‌های اعتباری مشترکان را دسترسی یافته است.



بر اساس آمار‌های منتشر شده در وب سایت visual capitalist، حملات سایبری و هک در سال‌های گذشته به اوج خود رسیده و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشور‌ها و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری در سراسر جهان، هدف این‌گونه حملات قرار گرفته و آسیب‌ها و خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند.



یکی دیگر از معروف‌ترین حملات سایبری در جهان بدون شک سرقت اطلاعات کاربران در شرکت مالی و اعتباری اکوئیفاکس در سال ۲۰۱۷ بود که اطلاعات کارت‌های اعتباری متعلق به ۱۴۳ میلیون کاربر آن لو رفت و در دسترس هکر‌ها قرار گرفت.



۵۷ میلیون حساب کاربری در اوبر نیز در سال ۲۰۱۶ به عنوان یک شرکت فعال در حوزه حمل و نقل الکترونیک، مورد حمله و نفوذ هکر‌ها قرار گرفت و بسیاری از مشترکان و رانندگان فعال در آن را با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرد.



سال گذشته ۹.۴ میلیون حساب کاربری نیز در شرکت هواپیمایی Cathay Pacific هک شد و توسط هکر‌ها و مجرمان سایبری مورد نفوذ و دسترسی قرار گرفت.



بدون شک یکی از جنجالی‌ترین حملات سایبری و سرقت‌های اطلاعاتی که در سال گذشته صورت گرفت، رسوایی فیس بوک بود که با همکاری موسسه تحقیقاتی کمبریج آنالتیکا صورت گرفت و اطلاعات بالغ بر ۵۰ میلیون کاربر این شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار افشا شد.



وب سایت Quora نیز در سال ۲۰۱۸ میلادی میزبان هک و نفوذ هکر‌ها به ۱۰۰ میلیون حساب کاربری بود که موجب شد سر و صدای زیادی در فضای مجازی به وجود بیاید.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار