خانوادهها عفونت ادراری کودکان را جدی بگیرند
پارسینه: عفونت ادراری کودکان به دلیل وجود میکروب در دستگاه ادراری بروز میکند که به دلایل مختلفی ممکن است ظاهر شود.
عفونت ادراری به دلیل وجود میکروب در دستگاه ادراری بروز میکند که به دلایل مختلفی ممکن است ظاهر شود. رعایت یک سری نکات قابل توجه میتواند در درمان زود هنگام بیماری موثر واقع شود. همچنین در پیشگیری از اوج مجدد و ابتلا به آن جلوگیری خواهد کرد.
مراقبتهای ویژه از کودک در برابر عفونتهای ادراری
مراقبتهای ویژه از کودک در برابر عفونتهای ادراری
در صورت عدم رعایت بهداشت وان و مطمئن نبودن از نظافت آن به جای حمام وان از دوش استفاده کنید. زیرا باکتریهای موجود در وان به پیشابراه کودک منتقل خواهد شد. پس از هر بار اجابت مزاج حتما ناحیه ادراری کودک به خوبی شسته شود. از لباس زیر نخی و خشک برای کودک خود استفاده کرده و در صورت خیس شدن بلافاصله آن را تعویض کنید. به کودک یاد دهید که هر دو الی سه ساعت مثانه خود را خالی کند و از نگه داشتن ادرار خودداری کند. پوشک شیرخوار را به موقع و در فواصل زمانی کمتر، به خصوص بعد از دفع مدفوع تعویض کنید.
به هیچ عنوان از مواد شوینده قلیایی مانند صابونها عطری برای شست و شو ناحیه ادراری کودک استفاده نکنید. کودک را تشویق به مصرف مایعات کنید، زیرا خوردن مایعات باعث افزایش دفع ادرار او خواهد شد. این موضوع باعث میشود میکروبهای موجود در مجاری ادراری همراه با ادرار کردن دفع شود و همچنین عملکرد صحیحی داشته باشند.
راههای بهبودی عفونت ادراری کودکان
رعایت رژیم غذایی باعث تسریع در بهبودی عفونت ادراری کودک میشود. تعداد نوبتهای شیردهی به کودکان را افزایش دهید. از مواد غذایی حاوی ویتامین (ث) مانند آب پرتقال، آب سیب، آب انگور، آب شاتوت استفاده کنید. کودک خود را تشویق کرده تا تمام وعده غذایی خود را میل کند. از میوه و سبزیجات تازه در پختن غذا برای کودک خود استفاده کنید.
راههای درمان
پزشک ممکن است برای کودک آنتی بیوتیک تجویز کند. پس خانوادهها باید آن داروهای تجویز شده را طبق دستور برای کودک مصرف کنند. از قطع خودسرانه، کم و زیاد کردن داروها پرهیز کنند. پس از درمانهای اولیه در بیمارستان باید ادامه درمان را به طور صحیح انجام دهند. حتما خانوادهها با پزشک مربوطه در ارتباط بوده و شرایط را مدام شرح دهند.
منبع:
باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر