گوناگون

جزئیات هک ۱۲۰ سایت ایرانی

پارسینه: رئیس پلیس فتا کشور جزئیات هک ۱۲۰ سایت ایرانی را تشریح کرد.

سردار کمال هادیانفر در حاشیه افتتاحیه همایش روسای استانی پلیس فتا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آزمایشگاه‌های ادله دیجیتال در چند حوزه نت‌ورک، شبکه، رمز و مالتی مدیا فعالیت می‌کند و تا قبل از سال ۹۶، استان‌های فاید این آزمایشگاه مجبور بودند تا برای جمع‌آوری ادله از مجرمان، به استان‌های معین مراجعه کنند اما امسال از این لحظه تمام استان‌های کشور به این آزمایشگاه مجهز شدند.

رئیس پلیس فتا ناجا افزود: در سال های اخیر ۱۵۲ هزار ادله دیجیتال در پلیس فتا برسی شد که ۶۰ درصد آن برای بررسی ۱۰۲ هزار پرونده پلیس فتا و مابقی مربوط به پرونده‌های سایر پلیس‌های تخصصی همچون پلیس مبارزه با موادمخدر، آگاهی و پیشگیری بوده است.

وی تاکید کرد: با بهره‌مندی از ادله دیجیتال، دیگر نیازی به اعتراف و اقرار متهمان نیست و این ادله می‌تواند استناد قاضی برای صدور حکم را فراهم آورد.

* وقوع ۴۶ درصد جرائم در تلگرام؛ ۲۰ درصد اینستاگرام

هادیانفر در پاسخ به سوالی درباره سهم شبکه‌های اجتماعی مختلف از جرائم فضای مجازی گفت: طبق آمار و گزارشات موجود، ۴۶ درصد جرائم این فضا در شبکه تلگرام، ۲۰ درصد در اینستاگرام و مابقی در ۹۳۰ هزار سایت و شبکه اجتماعی دیگر اتفاق می‌افتد.

* ارسال گزارش تخلف ۱۰۰ تا ۲۰۰ کانال به تلگرام در هر روز

رئیس پلیس فتا ناجا در پاسخ به سوالی درباره میزان برخورد با این جرائم نیز گفت: ما بر اساس سیاستی که شرکت تلگرام به ما تحمیل کرده می توانیم تخلفاتی در ۴ حوزه پورن، تروریستی و ... به این شرکت ارائه دهیم و با توجه به این موارد روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ کانال که حاوی این موضوعات هستند را به این کمپانی معرفی کرده که برخی از آن‌ها از دسترس خارج و برای برخی نیز ترتیب اثر داده نمی‌شود.

* واکنش پلیس به شایعه فیلتر تلگرام در اوایل سال ۹۷

وی در پاسخ به سوالی در خصوص شایعه فلیتر تلگرام در اوایل سال آینده گفت: پلیس مطابق سیاست‌های کلی کشور عمل خواهد کرد.

* جزئیات هک ۱۲۰ سایت ایرانی از زبان رئیس پلیس فتا

هادیانفر همچنین در پاسخ به سوال دیگر تسنیم، درباره جزئیات هک ۱۲۰ سایت ایرانی در روز جمعه گفت: این سایت‌ها عمدتاً سایت شرکت‌هایی بودند که رها شده و مشکل CMS دارند و هکرها نیز با استفاده از این مشکل توانستند به صورت سطحی و صفحه نخست این سایت‌ها را دی‌فیس یا هک کنند.

وی با بیان اینکه این سایت‌ها ارزش هک شدن را نداشتند گفت: از سال ۹۵ و پس از اتفاقی برای سایت مرکز آمار افتاد، پلیس فتا تمامی شرکت‌ها و سازمان‌ها را احضار کرد و با اخذ تعهد از آن‌ها و همچنین شرکت تولیدکننده CMSها نیز خواست تا امنیت این بخش را افزایش دهند.

* کشف متهمان برداشت از حساب ۲۰۰۰ نفر در محرم امسال

رئیس پلیس فتا همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره گلایه مردم از طولانی شدن رسیدگی به پرونده‌های آنها در حوزه فضای مجازی گفت: میانگین زمان کشف پرونده‌ها در حوزه پلیس فتا تقریباً ۸ روز است ولی ممکن است گلایه مردم از اطاله دادرسی باشد. به عنوان مثال در محرم امسال متهمانی که به روش اسکیمر، از حساب ۲۰۰۰ نفر برداشت کرده بودند در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر شدند ولی بازگشت پول شاکیان در اختیار پلیس نبوده و نیازمند اتمام مراحل دادرسی و قضایی است.
منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار