گوناگون

دلایل شکست زودرس ویندوز ۸

پارسینه: اعداد و ارقام در حال حاضر نشان می‌دهند که سهم ویستا از بازار دسک‌تاپ‌ها 4.52 و ویندوز 8، 2.67 درصد است و البته تمرکز اولیه مایکروسافت برای تسخیر سیستم عامل تبلت‌ها حاکی از این است که درصد بازار دسک‌تاپ‌ها در ارتباط با این سیستم عامل چندان رشدی نخواهد داشت.

سیستم عامل جدید مایکروسافت با عنوان ویندوز 8 درحالی وارد بازار محصولات رایانه‌ای شد که مانورهای تبلیغاتی بسیاری روی آن بود و برای سیستم‌های بسیاری همچون لمسی‌ها، ویندوز 8، برترین‌ معرفی شد.

رویه‌ای که ویندوز 8 در حال حاضر پیش گرفته همچون ورود یکی از بزرگترین سیستم‌عامل‌های ویندوز (ویستا) بود که تقریبا با شکست روبرو شد و هرچند شیب صعودی را در گسترش بازار از خود نشان داد اما سرانجامی موفقیت آمیز نداشت.

با وجود اینکه مایکروسافت در برهه‌ای درباره ویندوز ویستا اعلام شکست کرد اما اعداد و ارقام نشان می‌دهد که ویندوز 8 وضعیتی به مراتب بدتر دارد.

اعداد و ارقام در حال حاضر نشان می‌دهند که سهم ویستا از بازار دسک‌تاپ‌ها 4.52 و ویندوز 8، 2.67 درصد است و البته تمرکز اولیه مایکروسافت برای تسخیر سیستم عامل تبلت‌ها حاکی از این است که درصد بازار دسک‌تاپ‌ها در ارتباط با این سیستم عامل چندان رشدی نخواهد داشت.

از جمله مشخصاتی که چهره این سیستم عامل را مخدوش کرده است، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

1. رابط کاربری ضعیف: رابط کاربری که ویندوز 8 به ارمغان آورده شاید برای گجت‌هایی چون تبلت بسیار کارا باشد و کاربران حتی برای تماس‌های صوتی خود نیز به نحو احسن بتوانند از آن استفاده کنند اما این سیستم عامل به کاربران دسک‌تاپ اجبار می‌کند که آموخته‌های پیشین خود را کنار بگذارند و موضوعاتی را فرا گیرند که شاید واقعا هم هیچ دلیل خاصی پشت آن نباشد. (البته این موضوع به نقل از کاربرانی بوده که از این سیستم عامل استفاده کرده‌اند.)

2. عدم خلاقیت برای سیستم‌های دسک‌تاپ: عملا این سیستم عامل هیچ خصلت مهیجی را برای برانگیختن احساس تعاملی کاربران ندارد. هر چند عده‌ای ممکن است بگویند سرعت آن به نسبت ویندوز 7 ارتقا یاقته است اما رابط کاربری دوگانه آن باعث می‌شود برای اهداف کاربری خاصی کند عمل کند.

3. عدم استقبال توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری: بسیاری از توسعه دهندگان نرم‌افزاری به دلیل اینکه باید در ارتقای این سیستم عامل به صورت جزیره‌ای با برنامه‌های رابط مایکروسافت همچون .NET کار کنند، از آن استقبال نکرده‌اند.

4. ثبات ویندوز 7 در بازار سیستم‌ عامل‌ها: این تجربه‌ای است که در گذشته نیز مایکروسافت تجربه کرد و دید که کاربران با آمدن ویستا چندان توجهی به آن نداشتند و تنها کاربران اندکی به سمت آن مهاجرت کردند. علاوه بر این‌ها در حالتی که رونق اقتصادی هنوز بر جوامع حکم‌فرما نشده و بخش‌های مختلف از سیستم عامل جواب پس داده ویندوز 7 استفاده می‌کنند دلیلی نیست که دیگر به سمت استفاده از ویندوز نسخه جدید و گران (8) بروند.

5. رقابت جدی تبلت‌ها، گوشی‌های هوشمند: این رقابت به اندازه‌ای سنگین است که اگر کاربری در سال‌های پیش و رو به سمت خرید یک دستگاه پردازشی برود به احتمال زیاد یا تبلت‌های اپل را خریداری خواهد کرد یا به سمت محصولات ارزان اندرویدی می‌رود؛ این به معنی نابودی سیستم‌های رومیزی نیست اما به دلیل اینکه سودی در استفاده از ویندوز 8 هم به ارمغان نخواهد آمد مطمئنا این سیستم عامل حرکت خواستی در فروش رایانه‌های رومیزی انجام نخواهد داد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار