گوناگون

نحوه استفاده از قطره چشم در ماه رمضان

نحوه استفاده از قطره چشم در ماه رمضان

پارسینه: متخصصان چشم توصیه می‌کنند روزه داران، در صورت ابتلا به گلوکوم، مصرف داروی قطره چشمی را قطع نکنند.

انجمن بین المللی گلوکوم (IGA) اعلام کرده است که متوقف کردن قطره چشم ، حتی برای مدت کوتاه می‌تواند باعث از بین رفتن دائمی بینایی شود.

این انجمن گفته که برخی از بیماران در ماه رمضان استفاده از قطره‌های چشمی خود را متوقف می‌کنند. موضوع نگران کننده تر، این است که بسیاری از این بیماران در صورت عدم مشاهده تغییر در بینایی، قطره را کاملاً قطع می‌کنند. اما تا زمانی که کاهش چشمگیری در چشم رخ ندهد، این تغییر برای فرد آشکار نخواهد بود.

گلوکوم نوعی بیماری چشمی است که در اثر فشار مایع داخل چشم، عصب بینایی آسیب می‌بیند. اکثر انواع بیماری گلوکوم علائمی ندارند. این بیماری در صورت عدم درمان می‌تواند منجر به کاهش دائمی بینایی شود. در حالی که گلوکوم شایعترین علت نابینایی قابل پیشگیری است، اما برای اکثر افراد مبتلا به این بیماری، استفاده روزانه از قطره‌های چشمی ضروری است.

می‌توان قطره چشم را قبل از طلوع آفتاب و بعد از غروب آفتاب (قبل از سحر و بعد از افطار)، هنگامی که غذا و نوشیدنی مصرف می‌شود، استفاده کرد. بهتر است بیماران هنگام مصرف قطره چشمی، مجرای اشک را ببندند (معروف به انسداد پانکتال). به این صورت که بلافاصله پس از تزریق قطره با انگشت، گوشه چشم (کنار بینی) را فشار دهند. در این حالت مایعات در چشم می‌ماند و وارد گلو نمی‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار