گوناگون

آنتی‌بادی کرونا می‌تواند جایگزین واکسن شود؟

آنتی‌بادی کرونا می‌تواند جایگزین واکسن شود؟

پارسینه: بر اساس اعلام سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا، آزمایش آنتی بادی کرونا مصونیت افرد را در برابر این ویروس ثابت نمی‌کند و نمی‌تواند جایگزینی برای واکسن کرونا باشد.

سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا اعلام کرد، نتیجه مثبت آزمایش آنتی‌بادی‌های کووید-۱۹، مصونیت فرد را در برابر این ویروس ثابت نمی‌کند و نمی‌تواند جایگزینی برای واکسن کرونا باشد.

این سازمان می‌گوید: نتیجه مثبت آزمایش آنتی‌بادی‌های کووید-۱۹، جایگزین کافی برای دریافت واکسن‌های کرونا نیست. این آزمایش‌ها با جستجوی علائم واکنش ایمنی می‌تواند مشخص کند که آیا فردی در گذشته به ویروس کووید-۱۹ مبتلا بوده است یا خیر.

حداقل ۳۳ میلیون آمریکایی از ابتدای شیوع همه گیری کووید-۱۹ به این بیماری مبتلا شده اند و برخی اظهار داشتند که قبلاً به این بیماری مبتلا بوده اند.

در حالی که آنتی بادی‌ها می‌توانند برخی محافظت‌های ایمنی را در فرد ایجاد کنند، اما سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا از مردم این کشور می‌خواهد که با وجود داشتن آنتی بادی در برابر کرونا، واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند تا بتوانند کاملا از خود در برابر اثر این ویروس محافظت کنند.

این سازمان همچنین افزود: نوع آنتی بادی‌هایی که واکسن‌های کرونا ایجاد می‌کنند، با آزمایش‌هایی که برای تشخیص آلوده بودن قبلی فرد به ویروس کووید-۱۹ انجام می‌شود، قابل تشخیص نیست؛ بنابراین آزمایش خون احتمالاً مصونیت فرد را در برابر این ویروس تأیید نمی‌کند.

آزمایش‌های آنتی بادی در شناسایی افرادی که احتمالا در معرض ویروس SARS-CoV-۲ قرار داشته‌اند و احتمالا یک واکنش ایمنی تطبیقی ایجاد کرده اند، نقش مهمی دارند. سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: در هر زمان نباید از آزمایش‌های آنتی بادی برای تعیین مصونیت فرد در برابر کووید-۱۹ استفاده کرد.


منبع: میزان

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد