عصرونه امروز: چیز کیک سن سباستین؛ دسری خامهای و بیدردسر برای دورهمیهای شما

چیز کیک سوخته یا سن سباستین، یک دسر اسپانیایی اصیل با بافتی نرم و خامهای است که نیازی به کراست و پایه بیسکویتی ندارد.
به گزارش پارسینه، این کیک خوشمزه به سادگی تهیه میشود و گزینهای ایدهآل برای پذیرایی در مهمانیها و دورهمیهای دوستانه و خانوادگی به شمار میرود.
مواد لازم
پنیر خامهای: 320 گرم
شکر: 80 گرم (حدود یکسوم پیمانه)
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه: 200 گرم (یک پاکت)
نشاسته ذرت: 8 گرم (یک قاشق غذاخوری)
آبلیمو: 10 گرم (دوسوم قاشق غذاخوری)
نکات مهم در مورد پیمانهها
هر پیمانه معادل 240 میلیلیتر در نظر گرفته شده است.
حتماً وزن خامه صبحانه را از روی بستهبندی آن چک کنید (اکثراً 200 گرم هستند).
طرز تهیه
مخلوط کردن مواد اولیه: پنیر خامهای همدمای اتاق و شکر را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
افزودن تخم مرغ و وانیل: تخم مرغها و وانیل را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا یکدست شود.
اضافه کردن خامه و نشاسته: خامه صبحانه گرم شده را به مواد اضافه کنید و سپس نشاسته ذرت و آبلیمو را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.
صاف کردن مایه چیز کیک: مایه چیز کیک را از صافی رد کنید تا بافتی کاملاً یکدست و لطیف پیدا کند.
پخت چیز کیک: مایه را در قالب مناسب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
خنک کردن و استراحت در یخچال: پس از پخت، اجازه دهید چیز کیک در دمای اتاق خنک شود. سپس آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک و آماده سرو شود.
نوش جان: از طعم بینظیر چیز کیک سن سباستین لذت ببرید!
ارسال نظر