گوناگون

چند توصیه درباره پسوریازیس زمستانی

پارسینه: فصل سرما علاوه بر آنکه با کاهش شدید دما، کوتاه‌تر شدن روزها و باران و برف همراه است می‌تواند تاثیرات نامطلوبی بر پوست بگذارد.

آسیب پذیر شدن پوست در فصل زمستان برای مبتلایان به بیماری پسوریازیس بیشتر مورد توجه است. عارضه پسوریازیس می‌تواند در نتیجه عواملی همچون کاهش نور خورشید، خشکی هوا، کاهش دما و بیماری‌های مرتبط با فصل زمستان اتفاق افتد.


خوشبختانه گزینه‌های متعددی برای کمک به مبتلایان به این عارضه پوستی در طول فصل زمستان وجود دارد. شایع ترین علائم پسوریازیس شامل قرمزی، التهاب پوست، خارش، سوزش، خشکی پوست و متورم شدن مفاصل می‌شود.


بیشتر انواع عارضه پسوریازیس در چرخه‌های فعال و سپس غیرفعال بروز می‌کنند. زمانی که بیماری فعال می‌شود با علائم بیشتری همراه است زمانیکه فعالیت و شدت آن کمتر می‌شود به خوبی و کامل قابل مشاهده نیست.


پزشکان برای کنترل بهتر عارضه پسوریازیس و کاهش شدت آن در ماه‌های زمستان توصیه‌هایی را ارائه می‌کنند که شامل موارد زیر می‌شود:
- مرطوب کردن پوست: حفظ رطوبت پوست یکی از بهترین روش‌ها برای کنترل علائم پسوریازیس است. پس از استحمام ضرورت دارد پوست خود را با کرم‌های مرطوب کننده مرطوب نگه دارید.


- استفاده از دستگاه مرطوب کننده: هوای گرم ناشی از سیستم‌های گرمایشی پوست را خشک می‌کند. این خشک شدن پوست با تشدید عارضه پسوریازیس همراه است. با استفاده از دستگاه‌های مرطوب کننده در فضای خانه می‌توان محیط را مرطوب کرد.


- قرار گرفتن در معرض نور خورشید: قرار گرفتن در معرض میزان کافی نور خورشید می‌تواند تا حدودی علائم پسوریازیس را کاهش دهد.
- توجه به شیوه درمانی اشعه فرابنفش: اشعه فرابنفش مصنوعی همچون نور طبیعی خورشید در کاهش علائم پسوریازیس موثر است. هرچند بدون مشورت با پزشک نمی‌توان سراغ این شیوه درمانی رفت.


به گزارش هلث لاین، همچنین اگرچه پسوریازیس می‌تواند تحرک را محدود کند اما حرکت کردن و جابه‌جایی می‌تواند سودآور باشد. در صورت امکان افراد مبتلا به این عارضه می‌توانند در ماه‌های سرد سال با حضور در آب و هوای گرم تر فعالیت خود را داشته باشند. در صورتی که فرد مجبور است در فضاهای سرد زندگی کند با حضور در باشگاه‌های ورزشی فعالیت خود را در فضاهای بسته داشته باشد.


پزشکان علاوه بر روش‌های درمانی خانگی برای تسکین عارضه پسوریازیس در فصل زمستان شیوه‌های سنتی را هم پیشنهاد می‌دهند که شامل درمان‌های موضعی،‌ نور درمانی و استفاده از داروهای تزریقی و خوراکی می‌شود.


در صورتی که متوجه شدید علائم بیماری‌تان در فصل زمستان تشدید می‌شود پیش از آنکه دیر شود با پزشک مشورت کنید. پیشگیری، یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای کنترل این بیماری است.



منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

  • ناشناس

    بصورت خفیف مبتلا هستم.
    ممنون از اطلاع رسانی

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار