حمله فاطمه رجبی به "حزب جمهوری اسلامی" :ریشه فساد حضور زنان در مناصب حکومتی به حزب جمهوری اسلامی بر می گردد
فاطمه رجبی به بهانه نامزدی 3 زن در کابینه احمدی نژاد به سوابق حضور زنان در 30سال گذشته در مناصب مختلف حمله کرد.
به گزارش انصارنیوز در قسمتی از یادداشت فاطمه رجبی آمده است: "تأکید میکنم در سنت معصوم علیهالسلام، زنانی چون زهرای مرضیه، زینب کبری، فاطمه معصومه، حکیمه و حمیده و... بسیار بودهاند، اما هیچ زن والی، سفیر یا کارگزاری در حکومت های پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و امیرمؤمنان علیهالسلام یافت نمیشود. از مروج گفتمان مهدوی، انتظار نیست مسیری جدا از آموزههای قرآن کریم، سنت معصوم علیهالسلام و دولت مهدوی پیش گیرد، و در عین حال بر آمادهسازی جامعه برای ظهور تأکید نماید."
وی افزود: "هاشمی رفسنجانی بدعتگزار بسیاری از انحرافات و کژراهههاست. مرکز مشارکت زنان بدعت اوست که مرکزی سیاسی گردید برای رشد و نشر فمینیسم! فائزه و فاطمهاش هم ثمره دیدگاه اوست که سردستگی اشرار کودتای لجنی را در خیابانها داشتند، البته در کنار مهدی و یاسر او! خاتمی علاوه بر شاهکار هاشمی، معاون زن هم برگزید تا ثمره آن را طبق اسناد منتشره در مطبوعات در شبهکودتای ١٨ تیر ٧٨ شاهد باشد، و نیز شرکت با همان معاون در جلسه ..."
البته فاطمه رجبی در ریشه یابی این بدعت حزب جمهوری اسلامی را نیز مشمول الطاف خود نموده است: "نخستینبار حزب جمهوری اسلامی یک زن را به مجلس خبرگان قانون اساسی فرستاد با یک ژست روشنفکرانه که یعنی این زن هم طراز دهها مجتهد اصیل و برجسته مانند حضرات آیات عظام مرحومین؛ حاج شیخ مرتضی حائری، حاج میرزا علی فلسفی، حاج میرزا جواد تهرانی، سلطانی طباطبایی و نیز آیات خزعلی، مکارم و سبحانی و... است. آن خط سیاسی بیثمر براساس اسناد، در استمرار فائزه هاشمی را در مجلس پنجم و زنان مشارکتی را در مجلس ششم نشانید."
وی در ادامه به نمایندگی از رأی دهندگان به محمودی احمدی نژاد اعلام کرده است که دادن پستهای کلیدی به زنان جزو مطالبات آنها نبوده و چنین بدعتی را برنمی تابند.
رجبی در ادامه دادن پست های کلیدی به زنان را در تضاد با ایفای نقش همسری، مادری و روح لطیف زنانه دانسته است: " احمدینژاد در حرکتی سازنده چهار سال پیش نام «مرکز مشارکت زنان» را به «مرکز امور خانواده» تغییر داد و مبانی تصمیمات و برنامهسازیهای دولت را براساس محوریت خانواده اعلام کرد. حال، زنان وزیری که بخواهند از پشت میز بلند شده و مانند وزیران خدمتگزار و مسؤولیتپذیر دولت نهم (با نمونهای چون باقری لنکرانی) شهرها و روستاها، جادهها و بیمارستانها، خانهها و خیابانها و حتی انبار داروهای قاچاق را شبانهروز سرکشی کنند، چه نسبتی با خانه و خانواده، همسری و مادری و روح لطیف زنانه خواهند داشت؟"
وی با تأکید بر اینکه زنان فارغ از گرایش سیاسی آنها، انگیزه حرکت و سخن گفتن ندارند و نسبت به مسئولیتهای خود بی تفاوت هستند (!) وزارت زنان را تنها یک ژست سیاسی ارزیابی کرده است: "تأکید میکنم داشتن وزیر زن، نه ارزشگذاری به جامعه زنان است و نه امتیازی برای زن مسلمان! تنها یک ژست سیاسی است که یقیناً احمدینژاد بدان نیازمند نیست و توقع از او نمیرود. وزارت زنان شایستهسالاری هم نیست بلکه با آن در مغایرت است. در جامعه ما مردان شایسته، کارآمد و پرتلاش، بدون داشتن محدودیت شرعی زنان برای خدمتگزاری هم جانبه، و بدون داشتن مسؤولیت خانوادگی زنان کم نیستند. گماردن چند زن بدون بهرهمندی از این امتیازات و با داشتن محدودیتهای شرعی و غیره، با کدام منطق پذیرفتنی است. تجربه حضور زنان در شورای شهر به ویژه تهران، و به خصوص سومین شورای شهر تهران، از اصلاحطلب گرفته تا راست و یا مستقل نشان داده است که یا این زنان انگیزه حرکت و سخن گفتن ندارند، یا به آنچه میگذرد به دیده مثبت مینگرند، یا آنکه نسبت به مسؤولیت خود بی تفاوتند. آیا آزموده را آزمودن باید؟!"
رجبی در پایان پیش بینی کرده است باز کردن راه وزارت زنان توسط احمدی نژاد، تنها چماق سرزنشی بر سر دینمداران خواهد شد: "با وزارت زنان، براندازان، معاندان، فمینیستها و غیره نه از احمدینژاد راضی میگردند و نه با اسلام و گفتمان انتظارگرایانه او سازگار! اما زیادهخواهی و باجخواهی شان بیشتر، کژراهه آیندهشان مستندتر، و چماق سرزنششان بر سر دینمداران کوبندهتر خواهد شد."
....امام حتی در گروه فرستنده به شوروی زن فرستاد