سايت هاشمي عليه خود حکم داد
کیهان در ویژه های خود نوشت:
شاخص انحراف در کلام امام(ره) سايت هاشمي عليه خود حکم داد
گردانندگان سايت هاشمي رفسنجاني بر عليه وي حکم دادند.
دستاندرکاران اين سايت با استناد به بيانات حضرت امام خميني(ره) در جمع مسئولان بنياد شهيد (25) آبان 1360، تيتر زدهاند؛ «پيشگويي سي سال قبل امام از انحراف امروز» و سپس از حضرت امام نقل کردهاند «امروز ما از روزهاي قبل بيشتر احتياج به همبستگي داريم، امروز ما مواجه با همه قدرتها هستيم و آنها در خارج و داخل دارند طرحريزي ميکنند؛ براي اينکه اين انقلاب را بشکنند و اين نهضت اسلامي و جمهوري اسلامي را شکست بدهند و نابود کنند و اين يک تکليف الهي است براي همه که اهم تکليفهايي است که خدا دارد؛ يعني، حفظ جمهوري اسلامي از حفظ يک نفر - ولو امام عصر باشد - اهميتش بيشتر است؛ براي اينکه امام عصر هم خودش را فدا ميکند براي اسلام. همه انبيا از صدر عالم تا حالا که آمدند، براي کلمه حق و براي دين خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند.
پيامبر اکرم(ص) آن همه مشقات را کشيد و اهل بيت معظم او آن همه زحمات را متکفل شدند و جانبازيها را کردند؛ همه براي حفظ اسلام است. اسلام يک وديعه الهي است پيش ملتها که اين وديعه الهي براي تربيت خود افراد و براي خدمت به خود افراد هست و حفظ اين بر همه کس واجب عيني است؛ يعني، همه مکلف هستيم حفظ کنيم تا آن وقتي که يک عدهاي قائم بشوند براي حفظ او، که آن وقت تکليف از ديگران برداشته ميشود.
امروز ايجاد اختلاف؛ هر اختلافي باشد، و کارهايي که اختلافانگيز است؛ هر کاري باشد و با هر اسمي باشد، اين مضر به اسلام است و مضر به انقلاب است. و از همين رشته است اين که باز يک جرياني در کار است که نسبت به علماي بلاد، نسبت به اهل علم، نسبت به ائمه جماعات اهانت بکنند. و اين يک چيزي است که، جرياني است که چنانچه - خداي نخواسته - اين جريان به توفيق خودش، که به خيال خودش اين است که روحانيت را از مردم بگيرد، اگر اين امر به توفيق خودشان برسد، شما مطمئن باشيد که شکست خواهيم خورد؛ براي اين که، روحانيون در همه بلاد، حافظ اسلامند و حافظ مقاصد اسلامي هستند و از اول هم بودهاند.»
اکنون از باب قاعده «الزموهم بما الزمو انفسهم» جاي طرح اين سوال است که چرا همان جريانهاي ضد انقلاب که با بيانصافي لقب عاليجناب سرخپوش به آقاي هاشمي ميدادند، طي 8-7 سال اخير در زمره حاميان و ترويجکنندگان وي در آمدهاند؟ اگر حفظ اسلام و جمهوري اسلامي از اوجب واجبات است و شريفترين جانها نيز بايد فداي همين راه شود، پس چرا صف آقاي هاشمي با صف محافل ضد انقلاب در فتنه سبز که دم از حذف جمهوري اسلامي و ولايتفقيه ميزدند و به مساجد حمله ميکردند و به ساحت قدسي امام حسين(ع) در روز عاشورا جسارت کردند و مرهم بر زخمهاي استکبار و اسرائيل گذاشتند، يکي شد؟
آيا جمهوري اسلامي و مردم منحرف شده بودند که پاي اسلام و انقلاب ايستادند يا آنها که حمله اوباش ضد انقلاب را ديدند و شنيدند و با اين همه در خطبه نماز جمعه و پس از آن، به سوي همانها غلتيدند؟ ميتوان پرسيد که آيا خيانت نابخشودني حلقه انحرافي (معارض دين و روحانيت و قانون اسلامي) کمتر از خيانت جريان سرسپردهاي بود که اسلام و روحانيت را ارتجاع شمرده و تقليد از مرجعيت معظم را - نعوذبالله - با کار ميمون شبيه دانستند و فقه و فقيه و فقاهت را با طالبانيگري و ديکتاتوري مقايسه کردند؟
يادآور ميشود برخي مواضع آقاي هاشمي طي ساليان اخير در زمينه نرمش با آمريکا و اسرائيل خدشه در سياستهاي کلي جمهوري اسلامي، در تعارض و تناقض صريح با سيره انقلابي حضرت امام خميني(ره) است. از جمله آقاي هاشمي اخيرا و در حالي که سران بيسر و پاي رژيم صهيونيستي عليالدوام - و البته به گزافه - جمهوري اسلامي را تهديد به حمله نظامي ميکنند، مدعي شده که «ما با اسرائيل سر جنگ نداريم»؛ حال آن که حضرت امام با صراحت فرمودند «اسرائيل بايد از صفحه روزگار محو شود»
قاتلان 15 هزار شهروند ايراني پرچم شرافت گروههاي مسلح در سوريه!
وبسايت راديو فرانسه در گزارشي به جزئيات همکاري سازمان منافقين با گروههاي تروريستي و بقاياي رژيم صدام در سوريه پرداخت.
در اين گزارش با بيان اينکه اعضاي سازمان مجاهدين (منافقين) در کنار ارتش آزاد و گروههاي وابسته به القاعده در جنگ عليه سوريه شرکت دارند، آمدهاست: آنها جزو اتباع 38 کشوري هستند که در سوريه و در جنگ عليه حکومت بشار اسد حضور دارند. مجاهدين خلق (منافقين) در مناطق مرزي اردن و سوريه به ايجاد پايگاه مبادرت کردهاند و آن را بيمارستان ميخوانند اين مرکز از جمله حلقههاي ارتباطي سازمان و ارتش آزاد سوريه است.
اين گزارش ميافزايد: همکاريهاي مجاهدين با ارتش آزاد سوريه بيشتر در مناطق مرزي آن کشور با اردن متمرکز و در رابطه با گروه تحت فرمان عزت ابراهيم معاون سابق صدام صورت ميگرفت. سالهاي طولاني حضور نيروهاي سازمان در عراق روابط لازم را براي ادامه همکاريهاي اين گروه و طرفداران صدام، بعد از سقوط رژيم بعثي در بغداد، فراهم آورد و اين همکاريها با آغاز جنگ در سوريه ابعاد تازهاي يافت.
راديو فرانسه اضافه کرد: موضوع حضور نفرات وابسته به سازمان در جنگ داخلي سوريه زماني ابعاد تازهاي يافت که گزارشهايي غيررسمي پيرامون کشته شدن دو تن از وابستگان آنها در ضمن درگيري با نيروهاي امنيتي سوريه منتشر شد. محتواي اين گزارش با اطلاعات رسمي انتشار يافته از سوي دولت انگليس و گزارش رسمي اخضر ابراهيمي کاملاً همسو به نظر ميرسد.
راديو فرانسه با اشاره به اينکه «حضور افراد وابسته به مجاهدين خلق [منافقين] در ترکيه و انتقال آنها به سوريه بدون اطلاع مقامات امنيتي دولت آنکارا تا حدودي غيرقابل هضم است نوشت: اعضاي اين سازمان در شهر استانبول کاملاً فعال هستند و دولت ترکيه در حد امکان تحرک آنها را از نزديک زير نظر دارد.
وبسايت راديو فرانسه در ادامه با مرور سوابق خيانتآميز سازمان تروريستي منافقين در جنگ تحميلي صدام عليه ملت ايران نوشت: سازمان در سال 1367 و تنها شش روز پس از قبول قطعنامه 598 شوراي امنيت مبني بر اعلام آتشبس با عراق توسط دولت جمهوري اسلامي با ايران مستقيماً درگير جنگ شد.
عمليات نظامي ياد شده که جمهوري اسلامي آن را مرصاد ميخواند و مجاهدين از آن به نام فروغ جاودان ياد ميکنند، بدنبال نقض آتشبس توسط ارتش صدام و پيشروي آنها به سمت خرمشهر آغاز شد. مسعود رجوي وعده داده بود که در فاصله 48 ساعت به تهران خواهد رسيد اما عمليات نظامي ياد شده به شکست کامل سازمان ختم شد و هزاران کشته و مجروح از سازمان برجاي ماند. اکنون از تعداد اعضاي سازمان کاسته شده و ماندگان در سازمان نيز به سن سالخوردگي رسيدهاند.
يادآور ميشود سازمان منافقين قادر به عمليات جنگي نيست و نوعا در عمليات تروريستي و غافلگيري و قتلعام افراد بيگناه مشارکت ميکند.اين سازمان بيش از 15 هزار شهروند بيگناه را در ايران به شهادت رسانده و از اين حيث کلکسيون افتخارات! گروههاي مسلح تروريستي در سوريه و حاميان آمريکايي- سعودي آنها را کامل ميکند. آمريکا به تازگي سازمان منافقين را از فهرست گروههاي تروريستي خارج کرده بود و وزير خارجه اوباما در مقابل اعتراض يکي از سناتورها که به اين اقدام اعتراض داشت گفته بود؛ اين سازمان ميتواند براي آمريکا مفيد باشد!
رئيس اداره خلع سلاح وزارت خارجه:کميته مقدماتي کنفرانس بازنگري در انپيتي دستاورد محتوايي نداشت
رئيس اداره خلع سلاح وزارت خارجه تاکيد کرد دومين کميته مقدماتي کنفرانس بازنگري در «انپيتي در 2015» به لحاظ اينکه نتيجه ملموسي درباره برگزاري کنفرانس عاري از سلاح هستهاي نداشت فاقد دستاورد محتوايي است.
«رضا نجفي» اظهار داشت: در دومين کميته مقدماتي کنفرانس بازنگري در انپيتي در 2015 بحثهاي جدي از جمله انتقاد به کشورهاي هستهاي و برگزار نشدن کنفرانس 2015 خاورميانه عاري از سلاح هستهاي صورت گرفت و از اين جهت کنفرانس مثبت و مفيد بود، اما نتيجه ملموسي مثلا اين که درباره برگزاري کنفرانس عاري از سلاح هستهاي تاريخ جديدي تصويب شود، نداشته است و ميتوان گفت اين کميته دستاورد محتوايي نداشت.
وي با اشاره به خروج مصر از دومين کميته مقدماتي در ژنو که در اعتراض به عدم اجراي قطعنامه کنفرانس هلسينکي فنلاند در 2012 مبني بر خاورميانه عاري از سلاح هستهاي صورت گرفت، اظهار داشت: سياست کلي ايران درباره حضور در تمامي مجامع بينالمللي مخالفت با «صندلي خالي» است. ما معتقديم حضورمان بيش از حضور نيافتنمان منافع کشور را تامين ميکند، بنابراين مثل مصر عمل نکرديم.
به گزارش ايسنا، در نشست دو هفتهاي دومين کميته مقدماتي برگزاري کنفرانس بازنگري در انپيتي در 2015 که در ژنو سوييس برگزار شد و رياست آن با کورنل فروتا، نماينده روماني بود، 106 کشور از 190 کشوري که معاهده ان.پي.تي را امضا و تصويب کردهاند به همراه پنج سازمان بينالمللي و 53 سازمان غيردولتي شرکت داشتند.
اولين کميته مقدماتي برگزاري کنفرانس بازنگري در انپيتي در 2015 سال 2012 در وين برگزار شد.نجفي درباره نتايج دومين کميته مقدماتي برگزاري کنفرانس بازنگري در انپيتي در 2015 تصريح کرد: جلسات کميته مقدماتي عموما گزارش محتوايي ندارد و گزارشهايش شکلي است.
رئيس اجلاس صرفا يک جمعبندي تهيه ميکند که اين جمعبندي متشکل از ديدگاهها و بيانيههايي است که کشورهاي عضو در اين کميته ارائه کردند. اما متاسفانه جمعبندي نهايي مورد موافقت برخي کشورها از جمله ايران و نيز جنبش غيرمتعهدها قرار نگرفت، چرا که معتقد بودند اين جمعبندي متوازن نيست و تمامي بحثهايي که در کميته مطرح شده است، از جمله در زمينه خلع سلاح هستهاي را در بر نميگيرد و نقص دارد؛ جنبش غيرمتعهدها رسما اين موضع را در جلسه پاياني اعلام کرد.
روايت عبدي از بازندههاي انتخابات
عباس عبدي ميگويد کساني که در انتخابات شفاف عمل نميکنند ممکن است ببازند.
وي درمصاحبه با نشريه پنجره و درباره مواضع افرادي مانند هاشمي درتأييد و تکذيب نامزدي گفت: گويي اين يک نوع بازي است که همه دوست دارند دستشان خوانده نشود، در حالي که در سياست مدرن انتخاباتي اين حرفها مطرح نيست و همه بايد رو بازي کنند. از شش ماه پيش آدمها، حرفها، موضوع چالشها معلوم است و چيز پيچيدهاي هم وجود ندارد ولي اين طور که پيش ميرود تا ثانيه آخر روز ثبتنام نامزدها که هيچ، حتي بعد از آن هم گويا نبايدمشخص شود که چه کسي و چه طوري وارد صحنه ميشود.
بعضيها فکر ميکنند اين زرنگي است، ولي در عالم سياست مطلوب نيست، چون آن موقع ممکن است همه ببازند. به اين دليل واقعا شنيدهها را قبول ندارم چون بسياري از آقايان حرفهاي واقعي خود را حتي به اطرافيانشان هم نميزنند. مثلا يک نفر ميگويد که فلاني به من گفت که نامزد نميشوم. اين گفته حتي اگر به درستي شنيده شده باشد من باور نميکنم که گوينده مقصودواقعي خود را گفته است، چه بسا آن فرد ميخواهد اين پيام را بدهد که من نميآيم، بعد کاري ديگر انجام دهد.
وي درباره احتمال نامزدي خاتمي گفت: به طور کلي معتقدم نامزدي آقاي خاتمي بسيار بعيد است.
عضو مستعفي حزب مشارکت درباره هاشمي نيز گفته است: به چند دليل اصل بر نيامدن است؛ يکي اينکه سن آقاي هاشمي بالاست، او 79 يا 80 سال دارد وبه لحاظ فيزيکي تحرک برايش خيلي سخت است. دوم اينکه شخصيت ايشان متناسب با انتخابات بعد از دوم خرداد 76 نيست. يک شخصيت نخبهگرايانه دارد که در پاليتي بيشتر مطرح است و اينکه برود اين طرف و آن طرف از مردم راي بگيرد برايش جذاب نيست.
او ميافزايد: اگر آقاي هاشمي بيايد شخص ايشان موضوع اصلي انتخابات خواهد بود، وزن و وضعيت سياسي آقاي هاشمي اين طور نيست که بتواند در يک بازي وارد شود و همانند ديگر نامزدها يک طرف بازي باشد، بلکه خوداو موضوع بازي ميشود و اين ضعف ايشان است، اما شايد آقاي هاشمي توجه کافي به اين مسئله نميکند. او خودش به موضوع انتخابات تبديل ميشود تاآنکه يک طرف انتخابات باشد. مثلا ايشان اصلا نميتواند مانند ديگر نامزدها راجع به اقتصاد نظر دهد، بلکه خود تبديل به موضوع انتخابات ميشود.
معمار معتمد صهيونيستها اينجا چه ميکند؟!
اقدام شهرداري تهران در گودبرداري پروژه برجهاي هتل 50 طبقه در مجاورت برج ميلاد، موجب واکنش توأم با احتياط برخي از اعضاي شوراي شهر شد.در همين ارتباط، بخشي از جلسه علني شوراي اسلامي شهر تهران در سوم ارديبهشت ماه سال جاري، به موضوع گودبرداري «هتل دو قلوي 50 طبقه در مجاورت برج ميلاد»، اختصاص يافت. نکته قابل توجه، سکوت معنادار مديران شهرداري در اين خصوص است. آنچه که در جلسه شورا مورد غفلت همه حاضران قرار گرفت، اينکه معمار اين پروژه، خانم زاها حديد (معمار انگليسي و عراقيتبار) است.
«زاها حديد»؛ در کارنامه معماري خود، همکاري با ملکه انگليس، پادشاه عربستان سعودي و محافل صهيونيستي را يدک ميکشد. اين اعتماد تا جايي است که زاها حديد، به عنوان يکي از دو سرپرست اصلي پروژه تخريب مسجدالحرام (در کنار نورمن فاستر؛ مشهورترين معمار فراماسون و همان کسي که برجهاي ابليسک را در کنار خانه خدا طراحي کرد و نماد شيطان را در مراسم رمي جمرات، حذف و ديواري را جايگزين آن کرد) انتخاب شد.
زاها حديد، علاوه بر اين، در سال 2011 و در مقطعي که شيعيان بحرين بر ضد رژيم ديکتاتوري آل خليفه دست به قيام زدند و مسلمانان جهان شاهد اقدامات جنايتکارانه اين رژيم بودند، 7 ماه پس از آغاز قيام، با بياعتنايي به اين اتفاق، طرحي را جهت «پيست مسابقات اتومبيلراني بحرين» به آل خليفه تقديم کرد. زاها حديد، در سال 2004 ميلادي، جايزه پريتزکز (جايزهاي که خانواده متمول و صهيونيست پريتزکز به معماراني که به «آرمان صهيونيسم» خدمت کردهاند، اهداء ميکند) را دريافت کرده است. زاها حديد يکي از مشهورترين معماران سبک «ديکانستراکشن» ميباشد.
فلسفه اومانيستي ديکانستراکشن زاييده توهمات ذهني «ژاک دريدا»، فيلسوف پستمدرن فرانسوي است. لذا فلسفه ديکانستراکشن، فلسفه ايهام، آشفتگي، ابهام، دوگانگي، عدم ثبات، تزلزل، فريب، عدم سودمندي، چند معنايي و تناقض است. زاها حديد معتقد است که معماري، مسئوليت اجتماعي ندارد و مسائلي همچون گسترش عدالت اجتماعي و بهبود سطح زندگي اقشار ضعيف، هيچ اهميتي براي يک معمار ندارد و بايستي اخلاق، قرباني معماري شود.
بديهي است که اين همکاري با شعار ويژه شهردار محترم يعني «فرهنگ و روحيه جهادي» نميتواند همخواني داشته باشد؟! گفتني است مجله «معماري» که از نشريات همشهري و متعلق به شهرداري است، فصل گستردهاي را به تعريف و تمجيد از «زاها حديد» اختصاص داده است و در ضمن اين تعريف و تمجيدهاي سؤال برانگيز، به بخشي از ماهيت وي هم اشاره کرده است. و سؤال ديگر از اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران، و آن اينکه چرا اين نمايندگان، با تأخير زياد در مقابل پروژهاي با اين عظمت، واکنش نشان دادند. و سخني نيز با مسئولان اطلاعاتي و امنيتي کشور در ميان است و آن اينکه چرا اينگونه اقدامات و هويت زاها حديد از نگاه شما که بايد تيزبين باشد پنهان مانده است؟!
ارسال نظر