تاکید طیبنیا به استقلال مالی بانک مرکزی
پارسینه: وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اگر بانک مرکزی میخواهد از استقلال لازم برخوردار شود باید از زیر سلطه مالی دولت خارج شود، گفت: این کار تا زمانی که در بودجه دولت بین هزینهها و درآمدها تعادل برقرار نشود، امکانپذیر نخواهد بود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اگر بانک مرکزی میخواهد از استقلال لازم برخوردار شود باید از زیر سلطه مالی دولت خارج شود، گفت: این کار تا زمانی که در بودجه دولت بین هزینهها و درآمدها تعادل برقرار نشود، امکانپذیر نخواهد بود.
علی طیبنیا که در بیستوچهارمین همایش بانکداری اسلامی سخن میگفت اضافه کرد: در این مساله باید در زمینه منابع بودجه دولت سعی شود با افزایشدادن سهم مالیات، دولت را به یک منبع درآمدی پاک متصل کرد تا حداقل پول نفت از هزینههای جاری کشور خارج شود. در کنار آن در زمینه هزینهها نیز باید راهکارهای انقباضی به کار گرفته شده و اولویتها به طرحهای عمرانی داده شود.
وی با بیان اینکه سیاستهای رونق اقتصادی نباید به افزایش پایه پولی کشور بینجامد، اظهار کرد: تجربه تاریخی ما در طول سالهای گذشته نشان میدهد با افزودن به نقدینگی نمیتواند انتظار داشت اقتصاد کشور از رکود خارج شود. سیاستهای رونق اقتصادی باید از جانب عرضه و با اصلاح فضای کسب و کار انجام پذیرد.
این خبر تکمیل میشود.....
منبع: ایسنا
از قدیم الایام تعارض ساختاری فیمابین وزارت اقتصاد -سازمان برنامه و بانک مرکزی موجب نوعی رقابت پنهان گردیده.ومادام که وزارت اقتصاد محدود به جمع آوری مالیات وخزانه داری کل نشود.استقلال بانک مرکزی وحرکت در قالب برنامه و بودجه سخت خواهد بود.لطفا" حسب نظر دولت سابق سازمان برنامه و بانک مرکزی رامنحل ویا بدتر فشل ننمایید