گشت و گذاری در روستای باغچه،زادگاه بنی صدرها
پارسینه: به گفته اهالي روستا چند سال پيش باقي مانده خانه اربابي،كه خرابه شده اند را توسط لودر با خاك يكسان مي كنند...
به گزارش پارسینه ، روستاي باغچه از توابع شهر كبودرآهنگ همدان. محل تولد ابوالحسن بني صدر، اولین رئیس جمهور ایران است که در حوادث سال 1360 از کشور متواری شد.
سید نصرالله بنی صدر به همراه نوه هایش/پاریس دهه هفتاد میلادی
گپ و گفتگويي با أهالي روستا باغچه شنيدني است، مردم اين روستا بر سر تابلو ورودي اين روستا نام يكي از شهداي منطقه (عزت الله باقری) را نوشته اند و از هم محله اي بودن با بني صدر هم دل خوشي ندارند.
طبق شنیده های خبرنگار پارسینه، بعد از پيروزي انقلاب تقسيم زمين هاي مالكين بزرگ توسط شورا هاي هفت نفره در دستور كار قرار مي گيرد ولي زمين هاي خاندان بني صدر در روستاي باغچه بر خلاف ديگر روستا هاي ايران دست نخورده باقي مي ماند زيرا پسر مالك روستا عضو شوراي انقلاب بود.
اما اين احترام مردم به اموال خاندان بني صدر دو سال بيشتر ادامه پيدا نكرد، وقايع سال 1360 و فرار بني صدر از كشور، موجب مي شود تا مردم صدها هكتار زمين كشاورزي مرغوب خاندان بني صدر را بين خود و كساني كه زمين ندارند تقسيم كنند، خانه اربابي بنی صدرها كه شبيه قلعه بوده است، بلا صاحب رها مي شوند و ديگر از آن شوكت و رفت و آمد ها خبري نمي شود.
تنها آثار باقی مانده از خانه اجدادی بنی صدر در باغچه همدان
به گفته اهالي روستا چند سال پيش باقي مانده خانه اربابي،كه خرابه شده اند را توسط لودر با خاك يكسان مي كنند،
قبر سید مصطفی خمینی، آیت الله کمپانی، آیت الله بنی صدر/ سرداب حرم مطهر امیرالمومنین(ع) نجف اشرف
جالب و عبرت آموزش بود
حالا اگر بني صدر به بيراه نمي رفت و توي نظام مي ماند ، آيا خانه و روستايشان بهراينوسرنوشت مي افتاد
آیت الله سید نصرالله بنی صدر ماشالله چقدر زمین داشتن!
طبق احادیث و روایات اگر مسکراتی کشف گردید کسی حق شکستن ظروف اون رو نداره تنها باید محتویات ظرف را به بیرون ریخت و ظرف رو سالم به صاحبش واگذار کرد حالا با توجه به نکات فوق الذکر با املاک و خانه کسی که خطایی کرد چگونه باید رفتار کرد؟
يه جوري مي گي خاندان بني صدر كه انگار از خوانين بودند در حاليكه پدر ايشان روخاني بودند.