"نیروی انتظامی باید مشمولان غایب را جلب کند"
پارسینه: معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح، ایده ارتش حرفهای در ایران را فکر خامی برشمرد و گفت: ما جوانی 18 ساله میخواهیم که برود و بجنگد، چرا که یک فرد 35 ساله جسارت و جرات یک جوان 18 ساله را ندارد.
سرلشگر حسنی سعدی در همایش ملی «خدمت سربازی» که صبح روز دوشنبه در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، با بیان اینکه باید تمام ملت در تامین امنیت سهیم باشند، خاطرنشان کرد: تمام اقشار اعم از غنی و فقیر، شهری و روستایی و غیره باید در تامین امنیت سهیم باشند و نمیشود تنها یک عده آن را تامین کنند.
وی با بیان اینکه برقراری امنیت با ایثار، فداکاری و نثار جان همراه است، گفت: سرباز کسی است که همانطور که از نامش برآمده، سر خود را برای تامین امنیت و تحقق آن میبازد تا ملت در پناه این فداکاری، در امنیت و آرامش زندگی کنند.
حسنی سعدی با بیان اینکه امنیت دائمی است و فصل و زمانی برای آن تعیین نشده، خاطر نشان کرد: لازمه دائمی بودن امنیت، ساختار سازمانی است که همیشه پاسخگو و حاضر باشد و هسته اصلی این امنیت نیز نیروی جوان است.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: سرباز باید جوان باشد چرا که شجاع و بیباک است و با توجه به ویژگی غرور و خودنمایی که در وی وجود دارد، میخواهد آنچه که در درونش است را به نحو احسن بروز دهد و از همین روست که ما برای تحقق امنیت نیازمند جوانان هستیم.
ارتش حرفهای به درد ما نمیخورد
حسنی سعدی در ادامه سخنانش با اشاره به برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر ضرورت ایجاد ارتش حرفهای، اظهار کرد: ارتش حرفهای یعنی اینکه یک نیرو بیاید 10 سال، 15 سال و حتی 20 سال بجنگد و این در حالیست که این امر به درد ما نمیخورد و ما نیازمند جوان 18 ساله هستیم، چرا که یک فرد 35 ساله جسارت این جوان را نداشته و نمیتواند مانند وی به دشمن حمله کند.
وی افزود: از سوی دیگر بحث تامین اعتبار ارتش حرفهای نیز مطرح است و به نظر نمیرسد که مجلس توان فراهم کردن این اعتبار را داشته باشد. بنابراین ارتش حرفهای یک فکر خام است و معنا ندارد که ما به آن روی بیاوریم.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه همه باید به سربازی بیایند، افزود: قانون نیز از هیچ کس گذشت نکرده و ما نمیتوانیم از قانون خرده بگیریم.
حسنی سعدی افزود: باید تحقیق کنیم و ببینیم که چه اقداماتی باید انجام شود تا جوان برای آمدن به سربازی ترغیب شده و انگیزه داشته باشد. همچنین ببینیم چه امتیازاتی باید برای جوان در نظر گرفته شود تا به سربازی بیاید.
نیروی انتظامی باید مشمولان غایب را جلب کند
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: اگر کسی غیبت کرده و حاضر نیست به سربازی بیاید، باید نیروی انتظامی این افراد را جلب کرده و برای انجام خدمت سربازی اعزام کند.
حسنی سعدی با تاکید بر اینکه هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که در صورت جنگ با نیروی نظامی موجودش بتواند در برابر تجاوز دشمنان مقاومت کند، خاطرنشان کرد: بنابراین از قبل باید پیشبینیهایی انجام شده باشد تا در زمان جنگ نیروی بیشتری تجهیز شده و به مقابله با تهدید دشمن بپردازد.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در تاریخ کشوری را سراغ نداریم که هشت سال به شکل مداوم جنگیده باشد، ادامه داد: ما هشت سال با دشمن تا دندان مسلح جنگیدیم و در این جنگ، ارتش از نیروهای وظیفه استفاده میکرد و نیروهای بسیج و سپاه نیز به کمک این نیرو آمدند.
وی با بیان اینکه نیروهایی که به عنوان بسیجی وارد سپاه شده و در جنگ حضور داشتند، در دوران پیش از انقلاب به سربازی رفته و آموزش دیده بودند، گفت: عمده افرادی که در سالهای اولیه جنگ حضور داشتند، آموزشهای خود را در دوران قبل از انقلاب دیده بودند به همین دلیل ما در عملیاتهای سالهای اولیه جنگ، موفقیت بیشتری داشتیم.
حسنی سعدی درباره سربازانی که سیگار کشیده یا معتاد هستند نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه جوان تا پیش از رفتن به سربازی در جامعه آزاد رشد کرده، ممکن است معتاد و سیگاری هم شده باشد، اما با حضور در سربازی از اعتیاد و سیگار دور شده است.
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح افزود: امروزه نتایج نشان میدهد هر فردی که در دوران سربازیاش موفق بوده، در دوران پس از سربازی و زندگی آتی نیز از مدیران موفق بوده همانطور که امروز شهردار، استاندار، وزیر و وکیل ما با همان نظم و انضباطی که در پادگان بوده، مدیریت میکنند و آن را در حوزه مسؤلیت خود اعمال کردهاند.
قفس...!!!
مشمول غایب 3تا بچه داره بیکار نیت بره خدمت
یک فرد 35 ساله جسارت و جرات یک جوان 18 ساله را ندارد.
ببخشی اگه 35 ساله توان و جرات نداره چرا تا 50 سالگی خدمت اجباری هست؟! یعنی چی که ارتش حرفه ای به درد ما نمیخوره؟ یعنی همه دنیا اشتباه کردند؟ این رو هم در نظر بگیرید که ارتش بعث عراق هم از نیروی وظیفه و اجباری استفاده میکرد ارتش حرفه ای نداشت و دیدیم که سال 1991 چه بلای وحشتناکی سرش اومد و ازهم پاشید.یا حتی سال 2003.این طور نفرمایید صحیح نیست. الان مثل سابق نیست و نیروی وظیفه نمیتونه کار بجایی ببره.
ادم نمیدونه به اینا چی بگه از بس که از مرحله پرتن