نامه یک دختر حزب اللهی به روحانی
به گزارش پارسینه، وبلاگ " آخوندها از مریخ نیامده اند " نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
آقای روحانی سلام
می خواهم امروز به بهانه صحبت هایتان در چهارمین جشنواره فناوری اطلاعات یک انشای سرگشاده بنویسم !
آقای روحانی آن روزها که من خیلی خیلی کوچولو بودم ویدئو نداشتیم اما همسایه ها و بعضی اقوام مان داشتند وقتی می رفتیم خانه شان توی تلوزیون می دیدیم چند تا زن و مرد دارند با هم می رقصندو آواز می خوانند، چون مامان گفته بود این کار گناه دارد هروقت می دیدم چشم هایم را می بستم و گوش هایم را هم می گرفتم . البته دوستم بعضی وقتها می نشست و فیلم های آنجوری که دیده بود برای بچه ها تعریف می کرد !
آقای روحانی ما هیچ وقت هیچ وقت ویدئو نخریدیم ، چون مامان می گفت به دردتان نمی خوردو فیلم هایش اگر ضرر نداشته باشد فایده خاصی هم برایتان ندارد !
اما شرط مامان برای خرید کامپیوتر قبولی در تیزهوشان بود، اولین خانواده ای که توی اقوام و همسایه ها کامپیوتر خرید ما بودیم ...
اولین خانواده ای هم که اینترنت وصل کرد ما بودیم خبرهای روز دنیا را می خواندیم، تحقیق می کردیم ، نشریه می زدیم ... از ده پونزده سالگی هم وبلاگ می زدیم و توی محیط مجازی فعال بودیم !
آقای روحانی بعد تر ها همان کسانی که ویدئو داشتند رفتند ماهواره هم خریدند اما باز هم وقتی خانه شان می رفتیم توی تلوزیون همان زن و مردها بودند که با هم می خواندند و می رقصیدند البته خیلی جدید تر و آپ تو دیت تر
آقای روحانی ما ماهواره هم نخریدیم اما همان اطرافیانی که ماهواره خریدند را میبینیم ، میبینیم ان روزهایی که همه شان چادری و هیئتی بودند گذشته و حالا دخترشان مانده بین اینکه با دوست پسرش ازدواج بکند یا اینکه تا اخر عمر با او دوست باشد و با یکی دیگر که پولدار تر است ازدواج بکند! دوست پسری که به گفته ی خودش می داند با دختر های دیگر هم ارتباط داشته و حالا برای توجیه اش می گوید خب من هم با پسرهای دیگر بوده ام!!!!
آقای روحانی ما از دیش حلبی ماهواره نمی ترسیم چون عین دیس های مسی مامان بزرگ هایمان است ...
ما از این نمی ترسیم که با دنیا در ارتباط باشیم و خبرها و اطلاعات علمی روز دنیا را بدانیم .
آقای روحانی ما خودمان را محدود نمی کنیم ، من دوستان زیادی خارج از ایران دارم که حتی گاهی برایم نامه می نویسند و دعوتم می کنند به کشورشان.
ما از اندلسی شدن می ترسیم !
آقای روحانی یک روز که توی مترو بودم دیدم چند تا از این خانم های بدحجاب بحثشان گرفته بود در مورد ماهواره ، یکی شان گفت :
شنیدی آخوندا ماهواره رو حرام کردن؟ منتظر بودم که دیگری بگوید اوه ! چقدر اینها متحجرن ! اما نگفت!
گفت : به نظر من که راست می گن من که از وقتی ماهواره خریدم همش خیانت میبینم طوری که دیگه برام عادی شده !
دختر دیگر هم گفت: منم اوایل خجالت می کشیدم جلو بابا و برادرام بشینم این فیلمای چیزو نگاه کنم اما االان خانوادگی میشینیم میبینیم ... قبح خیلی چیزا ریخته!
آقای روحانی به قول قدیمی ها اگه عروسی نرفتیم تا پشت بومش که رفتیم ! عوارضش را هم دیده ایم که برای هیچ کس قابل انکار نیست .
آقای روحانی من سینما خواندم و می دانم هیچ فیلمی نمی تواند بدون پیام باشد حتی اگر این ادعا را داشته باشد ، روی خیلی از این فیلم ها هم کار کرده ام و الکی حرف نمی زنم...
آقای روحانی درست است می توان استفاده های خوبی از فیسبوک و امثالش کرد کرد اما وقتی توی هر صفحه ای که سر می زنی دوستان و همکلاسیها و گاهی اقوام و آشنایان محجبه و موجه ات را میبینی که برای کم نیاوردن با تیپ های ناجور عکس های خود را به اشتراک گذاشته اند، وقتی میبینی که همکلاسی ات با دلکته سبز عکس انداخته و استاد مردت هم پایش نوشته با لباس سبز چقدر خواستنی میشی!! وقتی هنوز نعشه بو گرفته فتنه سبزی ها را توی فیسبوک میبینی که با تمام قوا قصد تجدید حیات دارد ، وقتی مسابقه بی حجابی در انظار عمومی را در فیسبوک علم می کنند ...
شما به مردم حق نمی دهید که از حضور آن بین جوانانشان نگران باشند؟
یا نه ...
همه ی اینها را کنار بگذاریم اگر واقعا آن طور که بسیاری از کارشناسان داخلی و خارجی می گویند یک ابزار بزرگ جاسوسی باشد چه ؟
آقای روحانی من چند سوال دارم و دیگر حرفی ندارم!
1. بر چه اساسی می گویید؟ "دیدیدم که ماهواره آمد و مبارزه در پشتبام و بالکن تاثیرگذار نبود و نه ایمان مردم پر زد و رفت و نه هویت مردم از دست رفت ."
از روی آمار طلاق که فراگیر شده یا از روی دختران ساپورت پوشی که هر روز زیادتر می شوند یا شاید از روی عمل های زیبایی که رکورد دار شده ؟ فقط می خواهم ببینم ملاک اینکه ماهواره روی جامعه ما هیچ تاثیری نگذاشته چیست ؟
2. آقای روحانی یعنی شما انقلابی شدن و جبهه ای شدن جوانانمان را به خاطر ورود ویدئو به کشور می دانید ؟ یا این از آن ساز هایی بود که فردا صدایش درآمد؟ (رئیس جمهورروحانی:دیدیم که ویدئو آمد و فراگیر شد و در ایمان جوانان ما نه تنها اثری نداشت، بلکه حضور جوانانمان در مساجد، محافل، دعا و توسل و حتی در مظاهر انقلابی و راهپیماییهای انقلابی بیشتر شد ، به جبهه رفتند و از کشور دفاع کردند و افتخار آفرین بودند!!!)
3. آقای روحانی یعنی روحانی محل ما که منبر می ررود و داستان های قرآنی می گوید دچار استبداد رسانه ای شده ؟ حالا چجوری باید با این استبداد مبارزه کنیم ؟؟
4. آقای روحانی شما اگر به جوانانتان اینقدر اعتماد دارید چرا این همه مامور گذاشته اید لب مرزهای کشور؟ بگذارید هرچه می خواهند وارد کنند مگر مردم عقلشان نمی رسد به خاطر قیمت پایین تر نباید کالای قاچاق بخرند که برای اقتصاد کشورشان ضرر دارد؟ مگر مردم نمیفهمند مواد مخدر قلب و ریه هایشان را از کار می اندازد پس بگذارید کالای قاچاق از همه طرف وارد شود انواع مواد مخدر هم همین طور ...! (آیا شما به شعور مردم توهین می کنیییید؟؟؟؟؟؟؟ )
5.آقای روحانی مگر کبریت و چاقو چیزهای به درد بخوری نیست؟ پس چرا مامان ها وقتی از خانه بیرون می روند به بچه هایشان می گویند یه وقت دست به کبریت و چاقو نزنی و آن ها را در جای غیر قابل دسترس می گذارند؟
6. آقای روحانی آیا شما داستان اندلس را خوانده اید؟
سوال های زیادی توی سرم می چرخد اما فعلا منتظر جواب همین ها هستم !
پ.ن :
* مدتی با دوستان به فکر این افتادیم که تطبیقی روی حرفهای رئیس جمهور روحانی و آقا کار کنیم تا حد اقل تکلیف خودمون معلوم بشه و در صورت امکان منتشرش کنیم . اگر شما هم چیزی به ذهنتون می رسه بفرستید . مسائلی مثل مذاکرات، روابط با آمریکا، اقتصاد و غیره این ها صحبت های اخیر رئیس جمهور در در چهارمین جشنواره ارتباطات و فناوری اطلاعات هست :
رئیس جمهور روحانی : اگر روزگاری سواد به مفهوم خواندن و نوشتن بود و روزگار دیگر داشتن سواد به معنای ورود به دبستان و دبیرستان بود و در دورانی به مفهوم ورود به دانشگاه بود، امروز سواد به معنای ورود آسان به جامعه بزرگ اطلاعاتی و اینترنت است.
امام خامنه ای : اولاً معرفتهاتان را بالا ببرید. عزیزان من! سقف معرفت خودتان را، سایتهای سیاسی و اوراق روزنامهها و پرسه زدن در سایتهای گوناگون قرار ندهید ؛ سقف معرفت شما اینها نیست . ...سطح معرفت را بالا ببرید. با قرآن، با نوشتجات مرحوم شهید مطهری، با نوشتجات فضلای بزرگی که خوشبختانه امروز در حوزههای علمیه حضور دارند، آشنا شوید..
رئیس جمهور روحانی :گویی دوران پیامهای یک طرفه به سرآمده و کم کم به نقطهای میرسیم که جایی برای استبداد پیام نباشد و دیگر دوران رساندن پیام از طریق بلندگوهای یک طرفه، منبرهای یک طرفه، تریبونهای یک طرفه و سنتی به سرآمده است. امروز هر پیامی که در دنیا بازتاب وسیعتری داشته باشد پیام قویتر و تاثیرگذارتر است.
امام خامنه ای : در مقابله با تلاش دشمن برای تخریب ایمان مردم ، از اینتر نت و امثال آن هم می توان استفاده کرد ولی راه منحصر به فرد ، همین منبر ها و مجالس روضه خوانی ست !
رئیس جمهور روحانی : دیدیم که ویدئو آمد و فراگیر شد و در ایمان جوانان ما نه تنها اثری نداشت، بلکه حضور جوانانمان در مساجد، محافل، دعا و توسل و حتی در مظاهر انقلابی و راهپیماییهای انقلابی بیشتر شد، به جبهه رفتند و از کشور دفاع کردند و افتخار آفرین بودند.
بعدها قصه دیگری شروع شد، اینکه با ماهواره چه کنیم اگر خدایی نکرده تلویزیونی بتواند با یک دیش مخفی یا آشکار شبکه دیگری را بگیرد و جوانان آن شبکه را بببیند چگونه ایرانیت و اسلامیت میماند دیدیدم که ماهواره آمد و مبارزه در پشتبام و بالکن تاثیرگذار نبود و نه ایمان مردم پر زد و رفت و نه هویت مردم از دست رفت.
امام خامنه ای :امروز سلطهگران در همه جای دنیا - هر جایی به تناسب - در فکر سلطهی فرهنگیند؛ یک نمونهاش هم همین ماهواره است که حالا باز هم میبینم بحث ماهواره را مطرح کردهاند.
...ما چند سال قبل از این بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردیم؛ بعضیها اصل تهاجم را منکر شدند؛ گفتند چه تهاجمی؟ بعد یواش یواش دیدند که نه [فقط] ما میگوییم، خیلی از کشورهای غیرغربی هم مسئلهی تهاجم فرهنگی را مطرح میکنند و میگویند غربیها به ما تهاجم فرهنگی کردند؛ بعد دیدند که خود اروپاییها هم میگویند آمریکا به ما تهاجم فرهنگی کرده! لابد دیدهاید، خواندهاید که [گفتند] فیلمهای آمریکایی، کتابهای آمریکایی چه تهاجم فرهنگیای به ما کردهاند و دارند فرهنگ ما را تحت تأثیر قرار میدهند. بعد بالاخره به برکت قبول دیگران، این حرف ما هم مورد قبول خیلی از کسانی که قبول نمیکردند قرار گرفت! تهاجم فرهنگی یک واقعیّتی است. صدها - حالا من که میگویم صدها، میشود گفت هزارها؛ منتها حالا بنده چون یکخرده در زمینههای آماری دلم میخواهد احتیاط کنم، میگویم صدها - رسانهی صوتی، تصویری، اینترنتی، مکتوب در دنیا دارند کار میکنند با هدف ایران! با هدف ایران! نه اینکه دارند کار خودشان را میکنند. یکوقت هست که فرض کنید رادیوی فلان کشور یا تلویزیون فلان کشور یک کاری دارد برای خودش میکند؛ این نیست، اصلاً هدف اینجا است؛ با زبان فارسی [برنامه میسازند]؛ آن را با وقت استفادهی فارسیزبان یا عنصر ایرانی تطبیق میکنند؛ مسائل ما را رصد میکنند و بر طبق آن مسائل، موضوعات و محتوا برای رسانهی خودشان تهیّه میکنند؛ یعنی کاملاً واضح است که هدف اینجا است. خودشان هم میگویند، انکار هم نمیکنند.
خواهر گرامی! الا ولا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر!
رییس دولت ها همگی با رهبری زاویه دارند.از احمدی نژاد بگیرید تا خاتمی! همه و همه اهل شعار دادن از تبعیت از آقا و عمل کردن به فتواهای مقابل با نص بودند و هستند.
بعد از این 20 و اندی سال، باید به بند "م" از وصیتنامه ی امام راحل عمل کنیم.
روحانی راست گفته
چجوری منکر تاثیر مثبت ویدئو میشوید ، چقدر فیلم آموزشی، علمی و زبان در سطح جامعه دیده شد و تاثیر گذار بود.
اگر واقعا می خواستید با ماهواره مقابله کنید باید سطح کیفی و قابل اطمینان بودن برنامه های تلویزیون را بالا می بردید تا مردم به ماهواره پناه نبرن.
سئوال : همین سریالهای ترکی که تو ایران اینهمه خاطرخواه داره و به قول شما موجب رواج بی بندوباری شده را درنظر بگیرید . یک سری هم به ترکیه بزنید . ببینید تو خود ترکیه بی بندوباری و بزک کردن خانوما و هیپی گری آقایون مثل کشور ما رواج داره ؟
تو ترکیه که به نظر ما لائیک هستن ، محبوب ترین معلماشون در مدرسه معلم دینی هستش . اما تو کشور ما چی ؟؟
پس عیب کار ماهواره نیست ، عیب نوع تربیت کردن ما ملته که هممون رو حریص کرده . من که خانومم چادری هستش جرات نمیکنه ظهر تنهایی بیرون بره از بس که جلو پاش ترمز میزنن و دعوتش میکنن . مگه نمیگن حجاب مصونیت میاره ؟ پس کجاست این همه شعار و...
میبینید که نمیشه با یک فرمول نسخه همه رو پیچید .
با بعضي هاش موافقم، ولي در كل قابل احترامه