گوناگون

خطر جدی برای تهران

پارسینه: ورودی و خروجی سدهای اطراف تهران برابر شده است و خطر جدی آب شرب تهران را تهدید می‌کند

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری، در شورای شهر تهران، گفت:در برخی از مکان‌ها چاه‌هایی به صورت غیرقانونی حفر شده است و مسئولان در جریان این موضوع هستند. انتظار داریم برخورد جدی با این افراد صورت گیرد و اجازه دست‌اندازی به منابع زیرزمینی آب را ندهند. البته ما نمی‌خواهیم بگوییم که مراوداتی بین افراد متخلف و مسئولان وجود دارد؛ ولی باید حفر چاه‌های غیرقانونی مهار شود.

رحمت‌الله حافظی در گفت‌وگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درخصوص کمبود منابع آبی در شهر گفت: ورودی و خروجی سدهای اطراف تهران برابر شده است و خطر جدی آب شرب تهران را تهدید می‌کند. اگر هوای تهران کمی گرم‌تر شود، میزان مصرف از میزان ورودی پشت سدها بیشتر می‌شود که این یک تهدید جدی خواهد بود.

وی افزود: در رفع این مشکل همراهی مردم چاره‌ساز است و کار دیگری نمی‌توان کرد، چراکه مسوولان نمی‌توانند آب خلق کنند ، مگر اینکه به سمت برداشت از آب‌های زیرزمینی بروند که آن نیز تهدید جدی است و این آب برای نسل‌های آینده است.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری، با بیان اینکه امسال با خطر کم‌آبی مواجه هستیم، افزود: این به آن معنا نیست که در سال آینده مشکل اینچنینی نخواهیم داشت، چراکه با گرم شدن کره زمین، این مشکلات همواره وجود دارد و چه بسا برسر آب جنگ رخ دهد.

حافظی ادامه داد: باید دستگاه‌ها مسوول برنامه‌ریزی جامعی برای کنترل مصرف آب داشته باشند تا مصرف را بهینه کنندو در این راستا پوشش گیاهی را افزایش دهیم تا سطح آب‌های زیرزمینی هم افزایش پیدا کند.

وی افزود: در برخی از مکان‌ها چاه‌هایی به صورت غیرقانونی حفر شده است و مسوولان در جریان این موضوع هستند. انتظار داریم برخورد جدی با این افراد صورت گیرد و اجازه دست‌اندازی به منابع زیرزمینی آب ندهند. البته ما نمی‌خواهیم بگوییم که مراوداتی بین افراد متخلف و مسوولان وجود دارد ولی باید حفر چاه‌های غیرقانونی مهار شود.

حافظی در رابطه با نگرانی‌هایی که درخصوص آب شرب تهران وجود دارد، گفت: اگر شبکه تصفیه فاضلاب تکمیل شود، چنین نگرانی‌هایی برطرف می‌شود اما شهرداری به بهانه‌های مختلف برای تکمیل شبکه همکاری نکرده و عملیات را متوقف می‌کند. هرچند که پیمانکاران دارند فعالیت‌های خود را ادامه می‌دهند تا سریع‌تر شبکه فاضلاب تکمیل و دغدغه‌های وجود نیترات در آب شرب برطرف شود.

حافظی در ادامه گفت: مسئولان مربوطه مدعی هستند که آب استاندارد و سالم توزیع می‌کنیم اما شورا پایش آب شرب را در دستور کار قرار داده و منتظریم تا یکی، دو ماه آینده نتیجه پایش سلامتی آب را ببینیم.

ارسال نظر

  • ناشناس

    باید آب واردات شود وقتی مدیریت ناصحیح است

  • جواد احسانی

    یکی از بهترین شیوه های حفاظت آب؛ و جلو گیری از هرز رفتن آب نخست استفاده بهینه در کشاورزی و آبیاری درختان شهری بصورت قطره ای است.
    درگذشته در مناطق کم آب باغ داران در جوار درختان با ارزش کوزه هایی را چال می کردند که در زمان کم آبی پُر از آب میکردند۰ مزرعه و باغ های نمونه ای در بعضی مناطق کشور قبل از انقلاب با شیوه آبیاری بارانی یا قطره ای آبیاری می شد که بازدهی خوبی داشت۰
    کشور اسرائیل که از مناطق کم آب و خشک است با استفاده از روش های نوین آبیاری،صادر کننده میوه به سایر کشور ها است۰

  • ناشناس

    من که میدونم آخرش آب چندتا استان همجوار بسته میشه تا به تهران رسیده بشه اما این راهش نیست

  • ناشناس

    باید در رسانه ها. هم بطور جدی تر به مردم اطلاع رسانی شود که مردم هم بیشتر در مصرف آب صرفه جویی کنند.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد