سخنان آمریکا درباره ی پایبندی به تعهدات مضحک است
پارسینه: خوشرو: روند فزاینده یک جانبه گرایی، سیاستهای مداخله جویانه و اعمال تحریم های یکجانبه اقتصادی، مالی و تجاری باهدف پیشبرد اهداف سیاست خارجی، تهدیدی علیه ارتقاء صلح و امنیت در سطح بین المللی و منطقهای است.
به گزارش پارسینه ، در پی کنفرانس مطبوعاتی روز سهشنبه سفیر آمریکا در سازمان ملل و اعلام وی مبنی بر تشکیل جلسهای در ایام مجمع عمومی در شورای امنیت سازمان ملل علیه کشورمان، نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با انتشار بیانیهای مطبوعاتی، به این موضوع واکنش نشان داد و آن را تلاش دیگری از سوی آمریکا برای سوء استفاده از جایگاه خود در شورای امنیت و انحراف توجهات از موضوع فلسطین برشمرد.
در این بیانیه اقدام اخیر آمریکا برای سوء استفاده از دستور کار چنددههای "خاورمیانه" که همواره به موضوع اشغال فلسطین بهعنوان ریشه همه بحرانهای منطقه اختصاص داشته است، بهعنوان نشانه بارزی از سوء استفاده این کشور از این نهاد بین المللی دانسته شده است.
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک، روز چهارشنبه در نشست عالی رتبهای که تحت عنوان "ارتقاء فرهنگ صلح" در محل مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد گفت: سیاستهای مداخله جویانه، اقدامات نظامی علیه کشورهای مستقل، تقویت تروریسم و خشونت گرائی در جهان و بویژه در خاورمیانه از تاثیرات سیاستهای یکجانبه، مداخله گرایانه و کوته بینی آمریکاست.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل ادامه داد: تلاش مذبوحانه برای مشروعیت بخشیدن به ادامه اشغال سرزمین مردم فلسطین از طریق نفی واقعیتهای تاریخی از جمله منشاء بحران های خاورمیانه است و به تحقق صلح صدمه جدی میزند. ایجاد القاعده، حمله نظامی به عراق و افغانستان، حمایت از گروهای تروریستی تکفیری توسط عمال منطقهای که موجب تقویت داعش گردید از جمله چالش های جدی است که باید به فوریت به آن پرداخت.
وی در پاسخ به نماینده عربستان که جمهوری اسلامی ایران را متهم به حمایت از تروریسم نمود گفت: عربستان جبهه النصره، داعش و دیگر گروهای تروریستی، افراطی و تکفیری را تسلیح و حمایت نظامی نمود و بموازات آن کودکان بی گناه در یمن را بمباران کرد که اینگونه اقدامات، مخرب صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه و در جهت تامین اهداف منطقهای آمریکاست.
خوشرو اضافه کرد: خروج از سازمان های بین المللی از جمله یونسکو و شورای حقوق بشر و همچنین خروج از معاهدات چند جانبه چون معاهده پاریس و توافق هسته با ایران که براساس سیاست "آمریکا نخست" صورت گرفت نمودهای سیاست های مغشوش، خودخواهانه و استکباری است که از نگرش افراطی یکجانبه گرایانه نشات می گیرد.
وی افزود که دیگر این رویکرد اثری بر کشورهای مستقل ندارد که میخواهند براساس منافع ملی و حق تعیین سرنوشت، در مورد نظام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود بطور آزادانه تصمیم بگیرند.
به مردم خودتون برسید تا اونور آبی ها اینقدر دلشون به حال ما نسوزه !!!! ول کنید اینقدر سوری جون و روسی جون و لبی جون و فلی جون و یمی جون ها رو !!!![[
رجال سیاسی آمریکا تا کی میخواهند در مسائل داخلی کشورمان دخالت کنند؟بهتر نیست توانشان را خرج مشکلات داخلی خودشان کنند؟ چهل سال سرشان به سنگ خورده و توطئه هایشان مضمحل شده برایشان کافی نیست؟
آقا سبحان شما و یاران اصولیتان خاموش باشید لطفا که من یکی نه اصلاحتان را نه اصولتان را باور نمیکنم که هر دو گروه در لابی های آنچنانیشان به حال من به اصطلاح شما غرب زده و به ریش شما شرق زده میخندند !!!!