گوناگون

رسایی: رهبر انقلاب مشی ما را که مشی پایداری است تایید کردند/ علی مطهری: بعد از انتخابات ۳۰ تا ۵۰ نفر کشته شدند

خبرگزاری دانشجو نوشت:

در ادامه مناظره امروز دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران كه با حضور مطهري، عضو صداي ملت؛ روان‌بخش، عضو جبهه پايداري؛ رسايي، عضو جبهه پايداري و الهيان، عضو جبهه متحد اصولگرايي ادامه پيدا كرد يكي از دانشجويان با طرح چند سوال از مطهري گفت: شما براي دفاع از 24 ميليون نفر كه مي‌خواستند با قلدري راي‌شان را بگيرند چه كرديد؟

اين دانشجو ادامه داد: اسنادي كه گفتيد مي خواهید ارائه دهيد همانند اسنادي است كه در دانشگاه شريف گفتيد كه محصولي خمس مالش را به اندازه 450 ميليون به جبهه پايداري داده است؟
همچنين وي افزود: خود شما در دانشگاه شريف كه خيلي از دانشجويان همين دانشگاه مقابل مجلس رفته بودند و از طرح وقف دانشگاه آزاد گله‌مند بودند را اراذل و اوباش و سانديس‌خور خوانديد و امروز مي‌گوييد اگر مديريت بحران وجود داشت، اوضاع اين گونه نمی‌شد؛ آيا با اين تفكر مي‌خواهيد مديريت بحران كنيد؟

اين دانشجو در سوال ديگري گفت: يكي از حق‌هاي حتمي مردم اين است كه طرح نظارت بر نمايندگان تصويب شود شما مي‌خواهيد بر عالم و آدم نظارت كنيد، اما با نظارت بر نمايندگان چرا مخالف بوديد.

مطهري در پاسخ به اين دانشجو گفت: من اولين فردي بودم كه بعد از انتخابات دو يا سه روز بعد در تلويزيون ظاهر شدم و تعبير فتنه را به كار بردم و گفتم تقلبي صورت نگرفته اما در مبادي راي‌هاي آقاي احمدي‌نژاد جاي بحث است؛ مثل توزيع پول‌ها و مناظره كه در جاي خود بايد بررسي شود.
وي افزود: من همان موقع حرفم را زدم و بارها گفتم كه موسوي اشتباه فاحشي كرد كه مردم را به حضور در خيابان دعوت كرد.

عضو شوراي مركزي صداي ملت تاكيد كرد: متهم رديف اول موسوي، متهم رديف دوم كروبي و متهم رديف سوم احمدي‌نژاد است كه بايد به طور همزمان محاكمه شوند و اگر همان ماه‌هاي اول اين محاكمه انجام مي‌گرفت، فتنه زودتر از اين جمع مي‌شد.

مطهري درباره سوال دوم اين دانشجو گفت: در يكي از سايت‌ها ديدم كه در مناظره روان‌بخش و زاكاني از قول روان‌بخش آمده بود كه بخشي از بودجه ما كه 450 ميليون پول است، محصولي به عنوان خمس پرداخت كرده، اگر اشتباهي بوده در آن سايت بوده است.

وي ادامه داد‌: در مناظره با آقاي نبويان، وي گفت كه صداي ملت پولهايش را از كجا آورده كه من گفتم كدام پول؟ ما كه پولي نمي‌بينيم و دوست خود شما گفت كه 250 ميليون تومان را براي هزينه‌هاي انتخاباتي شما داده‌ است.

روان‌بخش در پاسخ به اظهارات مطهري عنوان كرد: آقاي مطهري براي شما متاسفم كه خبر دروغ نقل مي‌كنيد؛ حرفي هم كه امروز از آقاي پناهيان نقل كرديد از همين دسته دروغ‌ها است.

در ادامه مناظره، مطهري در پاسخ به سوال ديگر اين دانشجو گفت: درباره اراذل و اوباش خواندن دانشجويان، حرف من اين بود كه كاري كه جلوي سفارت انگليس و مجلس اتفاق افتاد كار اراذل و اوباش بود.

وي افزود: من گفتم دانشجويي كه خودش وارد شود من برايش احترام قائلم اما آنجايي كه دانشجو آلت دست ديگران است كارش شبيه كار اراذل و اوباش است.
عضو شوراي مركزي صداي ملت عنوان كرد: اين سر و صداهايي كه مقابل مجلس راه‌ انداختند براي چه بود؟ مجلس يك طرحي را تصويب كرد اگر اشتباه بود شوراي نگهبان با آن مخالفت مي‌كرد و اگر هم لازم بود، رهبري براي حل مسئله دخالت مي‌كردند.
مطهري با بيان اينكه اين درست نيست كه به رئيس مجلس توهين كنيد و كيف انگليسي در دست بگيريد، تصريح كرد: اين دوستان در مقابل سفارت انگليس كاري كردند كه ما مجبور به عذرخواهي از انگليس شديم البته آقاي رسايي هم آنجا رفته بود و نماز جماعت خواند.

رسايي در پاسخ به اظهارات مطهري گفت:‌ آقاي مطهري! در آنجا نماز جماعت نخواندم، دروغ نگو.

وي افزود: «بي.‌بي.‌سي» بي‌شرف هم اين ادعا را نكرد كه بعد از انتخابات 50 تا 60 نفر كشته شدند؛ تعداد كشته‌شدگان اين ميزان نبود.

مطهري در پاسخ به اظهارات رسايي و سوال ديگر اين دانشجو گفت: من اساسا با طرح نظارت بر نمايندگان مخالف بودم؛ چون معتقدم اين طرح حريت مجلس را زير سوال مي‌برد و با قانون اساسي منافات دارد.
وي افزود: در اين طرح تعابيري به كار رفته بود كه دست نماينده را مي‌بست؛ من با اين طرح مخالف بودم اما تعبير پوزبند كه شما از آن استفاده مي‌كنيد، تعبير من نبود بلكه تعبير خود شما بود.

در ادامه اين مناظره روان‌بخش با اشاره به اينكه سوالي از آقاي مطهري دارم، گفت: اگر شما را در ليست جبهه متحد گذاشته بودند، آيا از صداي ملت بيرون مي‌آمديد يا براي كسب كرسي مجلس اين ليست را داديد؟

وي با اشاره به اينكه ويژگي شهيد مطهري اين بود كه يك شخصيت عالم، فرزانه، منطقي، قابل تحمل و اهل مدارا و حوصله بود افزود: اين ويژگي‌ها در آقازاده ايشان وجود ندارد و از كلماتي كه ايشان استفاده مي‌كنند مي‌توان اين نتيجه را گرفت كه اگر شهيد مطهري زنده بود، با اين ادبيات چگونه برخورد مي‌كرد؟!‌
اين عضو جبهه پايداري عنوان كرد: ‌اراذل و اوباش و سانديس‌خور بودن و آلت دست ديگران شدن دانشجويان، شعبان بي‌مخ، خفه شو، بنشين، بتمرك و پوفيوز از اصطلاحات آقاي مطهري است.
روان‌بخش ادامه داد:‌ آقاي مطهري در مناظره با آقای كوچك‌زاده در راديو «گفت‌وگو» عنوان كرد كه من بزرگ‌زاده‌ام و شما كوچك‌زاده هستيد؛ بگذريم از اينكه آقاي مطهري از يك رانت استفاده مي‌كند و كسي به او كاري ندارد.

وي افزود: وي كه سرليست فهرست صداي ملت است، پاسخ دهد آيا ملت كسي است كه دانشجويان آن سانديس‌خور و اراذل و اوباش هستند و خودش بزرگ‌زاده و ديگران كوچك‌زاده هستند؛ اگر اقشار نخبه كشور اين چنين هستند، بقيه اقشار چگونه خوانده مي‌شوند.

اين كانديداي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه‌ آقاي مطهري بحث دشمن را مطرح كرده و گفتند دشمن در رصد ماست، ادامه داد: بايد بدانيم كه امام فرمود اگر مي‌خواهيد عملكرد خود را بررسي كنيد به رسانه‌هاي غربي نگاه كنيد.

روان‌بخش گفت:‌ آيت‌الله مصباح تندترين مواضع را نسبت به جريان انحرافي گرفت، اما هرگز در رسانه‌ها تيتر نشد.
وي ادامه داد: آقاي مطهري همان‌طور كه دوستشان آقاي افروغ در رسانه ملي مطرح كرد كه ولي‌فقيه را بايد نقد كنيم، از اين گونه عبارات استفاده مي‌كنند؛ محمدرضا خاتمي هم مي‌گفت يك روز ما امام زمان را هم در خيابان استيضاح مي‌كنيم و آقاي مطهري هم امروز مي‌گويد كه ما از خدا و پيغمبر هم سوال مي‌كنيم.
اين عضو جبهه پايداري عنوان كرد: عبدالكريم سروش اولين كسي بود كه خطبه 107 علي (ع) را نقل كرد و اشتباه هم آن را نقل كرد.

روان‌بخش گفت: حضرت علي فرمودند از من نقد كنيد، اما بعد از آن، اكبر گنجي در مجله «راه نو» گفت كه اگر امام معصوم قابل نقد است ولي‌فقيه هم قابل نقد است؛ در حالي كه وي جمله حضرت علي (ع) را هم نقد كرد و متاسفانه علي مطهري هم نرفت و اين جمله را نخواند.
وي با اشاره به اينكه اجازه دهيد رئيس‌ مجلس هم نقد شود، گفت: چرا يك خبرنگار نقدي به آقاي لاريجاني مي‌نويسد و به خاطر آن پنج روز به حبس مي‌رود.
اين كانديداي انتخابات مجلس افزود: نقد من به مطهري اين است كه در همان انتشارات صدرا كه شما عضو هيئت امناي آن هستيد و بودجه دولتي مي‌گيريد، آيا اجازه تحقيق و بررسي آن را مي‌دهيد؛‌ آيا اجازه مي‌دهيد 60 ميليارد بودجه‌اي كه در دست لاريجاني است را بررسي كنيم؟

در ادامه اين مناظره، الهيان در پاسخ به اينكه موضع‌ خودتان را درباره باهنر بگوييد، گفت: من نسبت به برخي افراد در آن ليست ان قلت داشته باشم ولي اينكه دوستان رهپويان و ايثارگران نگاهشان با جبهه پيروان متفاوت بوده باشد اما براي يك حركت به سمت وحدت احترام قائل شديم.
وي گفت: آنچه دوستان در قالب يك كار جمعي به دست آوردند، حاصل وحدت است.

اين كانديداي انتخابات مجلس با اشاره به اينكه از اين شيوه انتقاد دارم كه ما هر يك از مسئولان يا ياران انقلاب را با عيوبي كه دارند، و دوستان پايداري هم مي‌دانند كه همه عيب‌هايي دارند و خودشان را معصوم نمي‌دانند، بخواهيم يك به يك آنان را از دايره اصولگرايي خارج كنيم و آنها را مردود فتنه معرفي كنيم؛ زيرا اين به نفع نظام نيست.
الهيان ادامه داد: آقاي رسايي درباره صحبت‌هاي دو سال پيش رهبري در جمع اعضاي فراكسيون خط امام و رهبري مي‌گويد كه اين حرف‌ها مال دو سال پيش است؛ سوال من اين است كه حرف‌هاي امام كه براي 30 سال پيش است آيا بايد به موزه سپرده شود.
وي گفت:‌ جبهه متحد تلاش كرد كه پرچم وحدت را با توجه به تاکید‌ها و فرمايشات رهبري بلند كند.

اين عضو جبهه متحد اصولگرايي ادامه داد:‌ ما در موضوع دانشگاه آزاد همان طور كه دوستان جبهه پايداري نقد داشتند، نقد داشتيم؛ ما هم عليه جاسبي و عباسپور شكايت كرديم البته اين مسئله از مجلس هفتم شروع شد؛ زماني كه زاكاني كميته تحقيق و تفحص را پيگيري كرد و البته آن روز هم آقاي عباسپور اجازه نداد كه اين گزارش خوانده شود.

الهيان تصريح كرد: سوال من اين است كه آيا آقايان فدايي، زاكاني، سروري و من، مردودين جبهه پايداري هستيم و آيا از دايره اصولگرايي خارج بوديم و مردود فتنه بوديم يا نه.

وي گفت: اميدواريم نقدهاي موجود باعث تخريب نشود تا جريان انحرافي با آن برنامه‌هايي كه براي ما طراحي كرده، باعث انحراف ما نشود و محصول آن را در انتخابات رياست‌جمهوري آينده برداشت نكند.

در ادامه اين مناظره يكي از دانشجويان اصلاح‌طلب از رسايي و الهيان سوالاتي مطرح كرد.

وي از رسايي پرسيد: ‌شما وقتي در اين جمع ديديد يك خانم با حرف‌هاي شما مخالفت كرد، در اين جمع كه همه بسيجي هستند و ما اقليت هستيم به اين خانم گفتيد مرگ بر تو؛ شما كه نماينده اين مردم هستيد چطور به اين خانم كه دانشجوي اين دانشگاه است و هم‌وطن شماست مرگ مي‌فرستيد.

اين دانشجو در ادامه از الهيان پرسيد: شما در اظهاراتتان گفتيد كه از دو سال پيش در خانه سينما جلسه مي‌گذاشتند تا عليه نظام برنامه‌ريزي كنند، اگر مسئولان نظام و مسئولان امنيت از اين مسئله خبر داشتند، چرا اين افراد را تاييد صلاحيت كردند و اگر خبر نداشتند پس پاي امنيت اين نظام مي‌لنگد.

وي همچنين در سوال ديگرش از الهيان گفت: شما 30 ثانيه هم از اهدافتان صحبت نكرديد؛ زيرا اصلا هدفي نداريد.

اين دانشجو همچنين از رسايي پرسيد: اگر قرار بود اين فتنه‌گران بعد از انتخابات را سركوب كنيد، چرا مانند ساير كشورها از آب‌پاش استفاده نكرديد و با باتوم به جان مردم افتاديد.

وي همچنين به رسايي گفت: چرا مجوز اعتراض به ما كه اقليت هستيم، نمي‌دهيد.
اين دانشجو در ادامه خطاب به مجري برنامه گفت: شما كه روي صندلي مجري‌گري نشسته‌ايد، بايد در دنياي ديگر جواب بدهيد نبايد طرفدار فرد خاصي باشيد.

رسايي در ادامه اين مناظره در پاسخ به سوالات طرح شده گفت:‌ به ما چه ارتباطي دارد كه شما اقليت هستيد؛ اين نظام چه كند كه شما اقليت هستيد؛ شما بيشتر از اقليت بودن خودتان هم صحبت مي‌كنيد.

وي افزود: شما همين قدر هم به اكثريت اجازه صحبت نمي‌دهيد،‌ در نشست‌هايتان يك تريبون هم به دانشجويان نمي‌دهيد.
رسايي در ادامه با بيان اينكه حرف‌هاي آقاي مطهري دل آدم را مي‌سوزاند، گفت: حوادثي كه اتفاق افتاد به هيچ وجه مربوط به انتخابات نبود و به دلايلي از قبل پي‌ريزي شده بود.
وي با بيان اينكه آقاي هاشمي قبل از برگزاري انتخابات در نامه بدون سلام و والسلام خود عنوان كرد كه من دود آتش هاي خيابان‌ها را مي‌بينم، گفت: منظور آقاي هاشمي اين بود كه خيابان را به آتش مي‌كشم و به آتش كشيد.
اين عضو جبهه پايداري تصريح كرد: حوادث بعد از انتخابات از قبل از انتخابات طراحي شده بود.
رسايي با بيان اينكه حوادث بعد از انتخابات كودتاي عليه نظام بود، گفت: در اين كودتا عده‌اي اقليت تلاش كردند با استفاده از ابزار‌ها، نظر خود را بر اكثريت تحميل كنند.
وي با بيان اينكه آقاي مطهري گفت، اشتباه برخورد با معترضان باعث وقوع چنين حوادثي شد، گفت: اشتباه را آقاي موسوي انجام داد كه قبل از انتخابات در مصاحبه اي با روزنامه تايمز عنوان كرد كه ما انتخابات را چه پيروز شويم و چه نه خيابان‌هاي تهران را به آتش مي‌كشيم.
اين عضو جبهه پايداري با بيان اينكه مناظره آقاي احمدي نژاد كه به رفتار آقاي هاشمي انتقاد كرد، 14 خرداد صورت گرفت، گفت: اگر اين مسئله باعث اعتراضات مردم مي شد، مردم فرداي همان روز اعتراض خود را با آمدن به خيابان‌ها اعلام مي‌كردند، اما اولين اعتراضات خياباني 23 خرداد انجام شد.
رسايي با تاكيد بر اينكه حوادث بعد از انتخابات برنامه ريزي شده بود و نشانه آن سخنان امثال تاج‌زاده و غيره بود، گفت: آنها عنوان مي‌كردند كه در انتخابات تقلبي صورت نگرفته، اما آقاي ابطحي تقلب رمز ايجاد اغتشاش و حوادث پس از انتخابات عنوان كرد.
وي با بيان اينكه در آن زمان در كشور ما چند نوع سبز وجود داشت، گفت: يك سبز، سبز مقدس بود كه 75 ميليون بود و شامل همه مردم ايران مي‌شد.
اين عضو جبهه پايداري با بيان اينكه كساني كه به موسوي راي دادند سبز محترم به شمار مي‌رفتند، گفت: همه كساني كه در انتخابات شركت كردند و به احمدي نژاد، موسوي، رضايي و كروبي راي دادند قبل از اينكه به اين اشخاص راي دهند به قانون اساسي ايران راي دادند؛ يك سبز هم سبز معترض بود و آنها كساني بودند كه سوال و ابهام داشتند و در كل تهران جمعيت ناچيزي را تشكيل مي دادند و بيشتر اطراف شمال شهر تهران را در بر مي‌گرفتند.
رسايي با بيان اينكه نظام توانست شبهات آنان را برطرف كند و با استفاده از برگزاري ميزگردها و نشست‌ها، شبهات آنها را پاسخ دهد، گفت: جمعيتي كه من در 25 خرداد به عنوان يك شخصيت در خيابان انقلاب ديدم حدود 600 تا 700 نفر بود، بتدريج مردم و اين جمعيت برخي از پاسخ‌هاي خود را دريافت كردند و وقتي رفتارهاي امثال موسوي و كروبي را ديدند نسبت به اين قضيه آگاه شدند كه البته رهبري در اين بين نقش موثري را ايفا كردند.

وي با بيان اينكه حوادث پس از انتخابات و كودتاي 88 نتيجه طراحي يكسري عناصر خارجي و داخلي بود، گفت: اين كودتا را رهبري با خطبه خود خنثي كردند.
اين عضو جبهه پايداري با بيان اينكه كسي با آن عده كه اعتراض داشتند برخورد نكرد، گفت: اما نظام بايد با آن عده كه عنوان سبز منحرف را داشتند و به اسم تقلب در خيابان‌هاي تهران، بانك‌ها و حسينيه‌ها را آتش زدند برخورد مي‌كرد؛ در همه جاي دنيا همين است مانند برخوردي كه امام با منافقين انجام داد و اين گونه نشان دادند كه منافقين منحرف هستند و بايد با آنها برخورد شود.
رسايي افزود: اگر رسانه‌اي صداي دشمن را فرياد بزند، بايد در گوش آن زد و از نظر ما اين هنر است.
وي در انتقاد به سخنان الهيان در خصوص ليست جبهه متحد اصولگرايي نيز گفت: شما من و روان‌بخش را تندرو مي‌دانستيد، اما آقاي آقاتهراني كه همه ايشان را قبول دارند را در ليست خود جاي نداديد، اين كار را نكرديد؛ چون سهميه نداشتيم و اگر مي‌آمديم بايد براي خود سهميه ايجاد مي‌كرديم.
زهره الهيان نيز در ادامه اين مناظره با بيان اينكه بنده عضو كميسيون امنيت ملي مجلس هستم و در گردآوري گزارش اصل 90 اقداماتي را انجام داده‌ام، گفت: همان‌طور كه رهبري فرمودند، در طراحي اين فتنه از سال‌ها پيش اقداماتي صورت گرفته بود.
وي با بيان اينكه موسساتي مانند موسسه بروكينكز كه اتاق فكر آمريكا را تشكيل مي‌دهد در آن سال‌ها استفاده از گزينه انقلاب‌هاي رنگي با استفاده از گزينه‌هاي محلي براي براندازي نظام را به اوباما پيشنهاد داده بود، گفت: آنها عنوان كردند كه مي‌توانند به بهانه انتخابات و تأثيرگذاري بر روي افراد مرجع، اين طرح را به بهانه تقلب در كشور اجرا كنند.
عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه ما گزارشي از اين مسئله را مطالعه كرديم و ديديم كه نام اشخاصي مانند خاتمي را به عنوان سرباز انقلاب مخملي عنوان مي‌ كنند، گفت: دروغ بزرگ تقلب از سوي موسوي قبل از اتمام انتخابات عنوان شد و او گفت، ما پيروز انتخابات هستيم.
الهيان ادامه داد: طبق اسناد و آماري كه وزارت اطلاعات در اختيار كميسيون امنيت مجلس قرار داده است در ايام قبل از انتخابات چند نفر از آقايان در خانه هنرمندان حدود 200 ساعت زير تعليم انقلاب هاي مخملي زير نظر رامين جهان‌بگلو، كيان تاج‌بخش و بهروز غريب‌پور بودند؛ آنها تمام تلاش خود را كردند تا با استفاده از فضاي اينترنتي، فضا را براي چنين مسئله‌اي فراهم كنند.
وي ادامه داد: پس از اين مسئله ما ديدارهايي را با آقاي موسوي و كروبي داشتيم؛ آنها عصر همان روزي كه عنوان كرده بودند، مستلزم به رعايت قانون اساسي هستيم، با استادان دانشگاه تربيت مدرس ديدار داشتند و خواستار ادامه اين روند شدند.
اين نماينده مجلس خاطرنشان كرد: اين طراحي‌ها قبل از اين حوادث پايه‌ريزي شده بود و در همين راستا ارتباطاتي با بهائيان، سلطنت‌طلبان، منافقين و غيره صورت گرفته بود.
الهيان در خصوص سوال رسايي درباره عدم حضور آقاتهراني در ليست جبهه متحد گفت: دوستان جبهه پايداري امروز اعلاميه اي را عنوان كردند و طي آن خواستار ادامه وحدت پس از انتخابات شدند، اما آيا بهتر نيست قبل از انتخابات اين حرف را مطرح مي كرديم و همه با هم با قدرت حداكثري در برابر دشمن حاضر مي‌شديم؟
وي افزود: من حرف‌هاي زيادي دارم، اما احساس مي‌كنم نبايد اختلاف درون خانوادگي را رسانه‌اي كرد.
رسايي خاطرنشان كرد: ليست جبهه متحد مورد تأييد آقاي مهدوي كني است.
عضو جبهه پايداري در پاسخ به سوال دانشجويان با بيان اينكه نظام اسلامي قصد نداشت با كساني كه سوال داشتند، برخورد و آنها را سركوب كند، گفت: اما وقتي نظام مي بيند يك نفر اسلحه به دست گرفته و به مردم حمله مي‌كند، مانند روز 25 بهمن كه يك خانم و يك بچه در مهد كودك كشته شدند و پايگاه هاي بسيج مورد حمله قرار گرفت، برخورد را لازم مي داند و طبق خواست مردم و براي امنيت آنها وارد ميدان مي شود.
وي با بيان اينكه در دوره اصلاحات خاتمي شعار قانون مي داد، اما به جان قانون افتاد، گفت: در هر نظامي وقتي كسي اسلحه‌اي دست مي گيرد و با دشمن خود همدست مي شود، براي دفاع از مردم محكم به دهان او مي زنند، بنابراين آنهايي كه با كودتا نظر مردم را زير سوال بردند و امروز در عربستان در جشن آل سعود شركت مي‌كنند را نمي توان دوست نظام دانست.
رسايي در پاسخ به سوال يكي ديگر از دانشجويان مبني بر اينكه چرا به تجمعات اين قشر مجوز داده نشد، گفت: شما دو سال پشت سر هم در 22 بهمن اعلام تجمع كرديد، اما آيا كسي براي تجمع آمد؟
عضو جبهه پايداري با بيان اينكه آنهايي كه مي‌خواهند تجمعي برگزار كنند بايد مجوز آن را از وزارت كشور دريافت كنند، گفت: 45 ميليون نفر آمدند پاي صندوق و راي دادند، اما آن عده سبز منحرف كه آمدند همان كساني كه ميادين تهران را به آتش كشيدند، تلاش كردند با پول‌هاي دانشگاه‌ آزاد و مهدي هاشمي هزينه‌هايي را عليه نظام تحميل كنند.
وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اينكه اگر نظام مي دانست كه موسوي طراحي‌هايي را براي بعد از انتخابات دارد، چرا وي را رد صلاحيت نكرد، گفت: نظام در جريان همه اين حوادث بود، اگر آن روز موسوي رد صلاحيت مي‌شد، خود شما سوال مي كرديد كه چرا او رد صلاحيت شد؛ نظام چاره‌اي در اين خصوص ندارد، چون مجبور است يك مشت بچه‌اي را كه خود آن را پرورش داده، در خود نگه دارد.
رسايي افزود: نظام به طور قطع نسبت به اين مسئله آگاهي داشت و نسبت به اين مسئله نيز در شوراي نگهبان هم بحث شده بود، اما چكار مي‌توانست بكند؛ پيامبر هم از حوادث پس از انتخابات اطلاع داشت، اما اجازه داد آن اتفاقات به وجود بيايد تا مردم خود بتوانند تشخيص دهند.
عضو جبهه پايداري در پاسخ به سخنان الهيان در خصوص آقاتهراني و سخنان رهبري در جمع 37 نفر از نمايندگان گفت: ما در وحدتي كه شما طراحي كرديد حضور پيدا نكرديم و به واسطه همين مسئله دروغگو شديم.
وي افزود:‌ بخشي از سخناني كه خانم الهيان در مورد نظرات رهبري عنوان كردند، فرمايشاتي رهبر معظم انقلاب در جمع 37 نفر از نمايندگان بود كه صحبت‌هاي صريحي را در انتقاد از رفتارهاي لاريجاني در مجلس مطرح كرده‌ بودند.
رسايي افزود: در همان جلسه رهبر انقلاب مشي ما را كه مشي پايداري بود، تأييد كردند و ما به اين نتيجه رسيديم كه رهبر انقلاب نيز به مشي اي كه ما در پيش خواهيم گرفت نظر مثبتي دارند.
الهيان در پاسخ به رسايي مبني بر اينكه سخنان آقاي رسايي تفكري را به ياد انسان مي‌آورد، گفت: اين تفكر كه «يا با ما هستيد يا عليه ما» را از سخنان آقاي رسايي مي‌توان برداشت كرد و البته ما از كساني هستيم كه به جبهه پايداري ارادت زيادي داريم هر چند آنها نام برخي از ما را در ليست خود قرار ندادند، اما اشخاصي مانند آقاي كوثري و طبيب زاده كه در ليست اين دوستان نيز قرار دارند، مورد تأييد ما هستند.

ارسال نظر

  • ناشناس

    اقاي رسايي تملق گويي نكنيدوحق نداري اززبان رهبربزرگ انقلاب حرف بزنيد

  • علی

    در ادوار گذشته انتخاباتی هرشخص فقط به صرف معرفی خود و ارائه راهکار تبلیغات می کرد و کسی به دیگری اهانت نمی کرد و به بزرگان و بنیانگذاران این نظام الهی که دائما مشمول الطاف خفیه خداوند متعال و امام عصر است و اساس نظام هجمه نمی آورد این مناظرات بی حاصل و دشمن شاد کن نبود . در گذشته هرچه بوده گذشته ، باید به فردای بهتر اندیشید طرحی نو داد اما در بیانات این حضرات تماما متهم کردن همدیگر ، زیر سوال بردن آرمانهای نظام مقدس و بنیانگذاران و پایه گذاران ، هزینه کردنهای ظالمانه از مقام معظم و مظلوم رهبری است ، به رخ کشیدن خود و جناح خود ولی در عمل در انجام وظایف قانونی خود کوتاهی کردن خداوند همه ما را از شر هوای نفس و خودپرستی نجات دهد

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار