ولدان: بعد از خطبه رهبر انقلاب، ۱۸۰ شهر اروپا عكس شهيد احمدي روشن را به دست گرفتند
خبرگزاری دانشجو نوشت:
حجت الاسلام محمدباقر ولدان ظهر امروز پس از اقامه نماز ظهر و عصر در طرح ضيافت انديشه كه در مسجد دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد، در خصوص انديشه ورزي و جهاني شدن براي دانشجويان به سخنراني پرداخت.
متن سخنراني به شرح زير است:
سياست يك مهماني ويژه است كه ميزبان نه تنها از مهمان خود دعوت ميكند، بلكه اكرام و احترام ويژهاي براي مهمان خود قائل مي شود كه البته گاهي اين ضيافت سوري و گاهي نيز معنوي است.
ضيافت انديشه مهماني تفكر انساني است؛ انسان زماني ميتواند يك رفتار باشعور از خود ارائه دهد كه در حوزه انديشه و احساس، رفتار را واكاوي كرده و يك اراده اختياري نشان داده باشد.
امسال مناسبت ضيافت انديشه با ضيافت الهي همزمان شده است كه اين اتفاق خجستهاي بوده و ما ابتدا بايد در حوزه انديشه و فكر رابطه خود با معبود، خويشتن، ساير خلايق و طبيعت پيرامون را بررسي كنيم و سپس آماده ضيافت الهي شويم.
نكته بعدي ضيافت انديشه در قبال مسئوليت اجتماعي ماست؛ يعني هر كس در هر لباسي كه مشغول به خدمت بوده، داراي رسالت و وظيفه سنگيني است.
انقلاب اسلامي درخشش نور و تحول و جنبشي بود كه از گذشته اسلام اتفاق افتاد و در ضيافت انديشه بايد بدرستي به آن توجه شود.
اگر بخواهيم نگاهي به اركان انقلاب داشته باشيم بايد مردم كه مكتب، ايدئولوژي و صاحب حكومت شامل آن هستند را به صورت تطبيقي بررسي كنيم؛ در اين صورت متوجه ميشويم كه انقلاب اسلامي نه تنها يك انقلاب دروني است، بلكه داراي بعد جهاني نيز است.
از نظر ايدئولوژيكي انقلاب ما انقلاب جهاني بوده؛ زيرا معجزه اسلام يك معجزه انديشهاي است.
اسلام ادعاي خادميت، اكبريت و برنامه سعادت را دارد.
نكته بعدي در خصوص انقلاب اسلامي اين است كه اين نگاه ما نگاهي درون مرزي نيست و دنبال عدل جهاني هستيم، اگر حكومتي هم تشكيل مي شود نگاه ما نگاه ابزاري است؛ يعني تمام اينها وسيلهاي براي رسيدن به هدف الهي هستند.
نوع انقلاب ما تفكري و انديشهاي است و مردم ما داراي هدف بلند و بالا هستند.
پيامبر اكرم (ص) چقدر شكوه و شكايت ميكرد؛ البته پيامبر شكايت از امت نميكرد، بلكه شكايت از عمر خود ميكرد.
پيامبر كدهايي به ما داد مبني بر اينكه گر چه انقلاب در حجاز شروع شد، اما تدوام حركت اين انقلاب در منطقه ايران خواهد بود.
قبل و بعد از اسلام ادعاي ما اين است كه دنبال شرك و بتپرستي نبودهايم.
پيامبر اكرم (ص) فرمودند: رجالي از فارس خواهند رفت و جهان را فتح خواهند كرد كه اينها مژدگاني پيامبر به ماست.
افرادي آمدند و از انقلاب اسلامي دفاع كردند و سختي هاي آن را كشيدند و خم به ابرو نياوردند و زماني كه امام خميني (ره) دستور جهاد را صادر كرد، همه از آن استقبال و اطاعت كردند.
امام (ره) زماني كه دستور جنگ يا قبول قطعنامه و صلح با عراق را داد هيچ خدشهاي به ايران و انقلاب وارد نشد.
امام خميني (ره) در روز 14 خرداد ماه به ملكوت اعلي پيوست و امت ايران اسلامي عصر همان روز با انتخاب رهبر توسط مجلس خبرگان، با ايشان بيعت كردند و كشور ايران هيچ روزي بدون رهبري نبود و ايدئولوژي رهبري كاربرد جهاني دارد.
ميدانيد چرا مقام معظم رهبري را ولي فقيه جهان معرفي ميكنند؟ چون نگاه ما جهاني است و مقام معظم، جهاني را براي ما ترسيم كردند.
ولي فقيه يك پرتو از عدل امام زمان (عج) است و ما در حال تمرين در عصر ظهور امام زمان (عج) قرار داريم.
امروز شركت در نماز جمعه تمريني براي حضور در لشكر امام زمان (عج) محسوب ميشود.
اگر شرايط رهبري را بررسي كنيم، به اين حقيقت ميرسيم كه بعد رهبري بعد جهاني است و ايدئولوژي ولي فقيه يك نظريه پويا و پاياست كه با نظامهاي ديگر تفاوتهاي زيادي دارد.
نظريه ولي فقيه يكي از شرايط اصلي ولي فقيه را عدالت معرفي ميكند و ميگويد اگر اين ولي در خفا هم خطا كند از اين شرايط ساقط ميشود.
نوك پيكان انقلاب مخملي در فتنه 88 از پا درآوردن رهبري بود؛ شايعاتي مانند تقلب و امثال اينها را برپا كردند؛ اينها از هر دري وارد شدند، موفق نشدند.
داستان بيداري اسلامي، بويژه در قلب اروپا و آمريكا را شاهد هستيم كه جنبش والاستريت يك مسئله مهم محسوب ميشود.
مقام معظم رهبري در خطبه نماز جمعه از شهيد مصطفي احمدي روشن خطبه خواند و دو روز بعد يعني در روز يكشنبه كه روز تعطيل در غرب محسوب ميشود، 180 شهر اروپا عكس شهيد مصطفي احمدي روشن را به دست گرفتند و وارد خيابانها شدند؛ همچنين در ميدان التحرير مصر، عكس امام و رهبر ما را در دست ميگيرند.
در بحث ضيافت انديشه بايد در موضوع انديشهورزي و جهاني شدن تفكر كنيم.
مقام معظم رهبري فرمود: دانشجويان افسران جوان در جنگ نرم هستند، بنابراين ما بايد حواس خود را به درستي جمع كنيم؛ به اين دليل كه جنگ رسانهاي و رواني برقرار است و هر كدام از ما همچون صدر اسلام، عهده دار حفاظت از تنگه احد هستيم.
اينجا را بايد نقطه نگاه دنيا بدانيم؛ زيرا توجه و تمام نگاهها به سوي ماست، بنابراين بايد تمام عيار در اين صحنه حضور داشته باشيم و نايب امام زمان خود را حمايت كنيم.
ارسال نظر