مرتضي تمدن: نخبگان بسيجي جلسات «چگونگي رسيدن به اقتصاد مقاومتي» تشكيل دهند
پارسینه: عصر روز گذشته نشست همانديشي دانشجويان نخبه بسيجي، اساتيد ارزشي و مديران كارآمد در مجتمع فرهنگي 13 آبان برگزار شد.
ايسنا: ، در اين مراسم استاندار تهران يكي از سخنرانان بود و در سخناني گفت: به هيچ نميتوانيم خود را در اين مقطع حساس از تاريخ انقلاب از آنچه در حال رخ دادن است بر حذر بداريم. شما بسيجيان و نخبگان بايد در اين مقطع فعال باشيد.
وي افزود: انقلاب ما در هر مقطع متناسب با فضاهاي جديد تصميمگيري ميكند. امروز اتفاقات و تحولات به درون مرزي و برون مرزي بسيار پرشتاب است و توصيه من به نخبگان و دانشجويان اين است حوادث را به خوبي رصد كنند و براي يافتن روش مناسب برخورد اوضاع را تحليل كنند چرا كه اگر روش مناسب را نداشته باشيم با مشكل مواجه ميشويم و ممكن است در تحقق اهداف دچار بنبست شويم.
استاندار تهران با اشاره به مقوله ستاد مقاومتي كه از سوي مقام معظم رهبري ارائه شده است، گفت: اين اقتصاد مبتني بر تئوري و چهارچوبهاي منظم علمي و فكري و با مردمي كردن اقتصاد و قدرت دادن به بخش خصوصي و بهرهگيري درست از اتفاقات موجود و تحقق به الزامات محيطي و ثبات اقتصادي قابل دستيابي است.
تمدن در ادامه افزود: شما بايد درجلسات فوقالعاده بحث اقتصاد مقاومتي را كليد بزنيد و مفهوم عملياتي و اجرايي آن را بررسي كنيد به عنوان مثال اگر ما بنزين را در سال 86 سهميهبندي نميكرديم امروز در برابر تحريمها همين يك قلم كالا ميتوانست مشكلات زيادي براي ما ايجاد كند. ما در برخي موارد توانستهايم مفهوم اقتصاد مقاومتي را اعمال كنيم و امروز كشور راه خود را پيدا كرده است جز در برخي موارد كه ممكن است اشكالاتي ايجاد شود در ساير موارد ميتوانيم روي پاي خود بايستيم و اين جلوه اقتصادي مقاومتي است.
وي افزود: امروز بحث عمل كردن به اقتصاد بدون نفت است چيزي كه همواره آرزوي روشنفكران و دانشگاهيان بود و با توجه به تحريمها شايد بتوان گفت كه اين تحريمها براي ما نعمتي در درون دارد كه ما بيشتر تلاش كنيم و به سمت اقتصاد بدون نفت برويم. من مطمئن هستم ملت اين فراز تاريخي را پشت سر ميگذارد.
در ادامه مراسم عبدالهيان معاون عربي ـ آفريقا وزارت خارجه طي سخنان كوتاهي درباره تاثير انقلاب اسلامي در بيداري اسلامي گفت: عناصر اصلي ميدان التحرير در ديدارهايي كه با آنها داشتهايم ميگفتند كه دستاوردهاي انقلاب اسلامي در دهههاي دوم و سوم براي آنها چشمگير و شگفتانگيز بوده است و گفتمان انقلاب اسلامي را براي آنها تاثير گذار بوده است و سخنان مقام معظم رهبري و خطبه عربياش در آن روزها نقش بسزايي در فعاليتهاي آنها داشته است.
وي با اشاره به برگزاري سه نشست بيداري اسلامي و استقبال گسترده از آن، گفت: اين نشستها نقش مهمي در بيداري اسلامي داشته است و كشورهايي مانند عربستان با وجود هزينه فراوان و تلاش بسيار نتوانستند حتي يك نشست به اين شكل برگزار كنند.
وي درباره حوادث سوريه گفت: در سوريه نيز مانند ساير كشورها اصلاحات سياسي ضروري است اما سوريه يك كشور كليدي در محور مقاومت عليه اسراييل است و در جنگ 33 روزه و 22 روزه نقش مهمي ايفا كرد و اين مساله است كه وضعيت سوريه را براي ما متفاوت از ساير كشورها نشان ميدهد.
عبدالهيان افزود: آمريكاييها در سخنان خود اعتراف دارند كه زمينه خيزش در سوريه خيلي بالا نيست. به نظر من جبهه استكبار وقتي تغييرات ساختارهاي سياسي و امنيتي منطقه را ديد و اينكه با بيداري اسلامي رژيم صهيونيستي به سايه ميرود تلاش كرد باهزينه دادن فراوان بيداري اسلامي را منحرف كند و در اين راستا نظام سوريه را تغيير دهند تا حزبالله و گروههاي جهادي مشكل پيدا كنند. جمهوري اسلامي نيز ارتباطش را با جبهه مقاومت از دست بدهد به همين دليل آنها در سوريه در اتفاقات دستكاري كردند تلاش بسياري كردند كه مشروعيت بشار اسد را در اين كشور از بين ببرند اما موفقيت زيادي به دست نياوردند. امروز با وارد كردن 10 تا 12 هزار نيروي تروريست به سوريه تلاش ميكنند اوضاع اين كشور را به هم بريزند اما تاكنون هوشياري ارتش و مردم سوريه آنها را ناكام گذاشته است.
در بخش ديگري از اين مراسم سياهكلي معاون فضاي مجازي صداوسيما به تشريح وضعيت اينترنت و تغييرات آن در زندگي مردم پرداخت و گفت: در دنياي جديد توليد محتوا از متخصص محوري به آماتورمحوري تغيير حالت داده است. به عبارتي در دنياي جديد همه كاربران ضمن اينكه مصرفكنندهاند، توليدكننده هم هستند. از ويژگيهاي ديگر دنياي رسانهاي امروز اين است كه سيستم شبكهاي شده است و دنياي اينترنت همانطور كه از نامش پيدا است مانند تارهاي عنكبوت از شبكههاي به هم پيوسته تشكيل شده است.
سياهكي افزود: در دنياي امروز برنده آن كسي است كه ايدههاي برتر بيشتري داشته باشد و بتوانند انديشهها خود را ارائه دهد به همين دليل است كه ما بتوانيم از شرايط به وجود آمده جديد بيشتري بهره را ببريم. رييس جمهور آمريكا بر همين اساس است كه در يكي از سخنرانيهاي خود ابراز نگراني كرد كه فضاي مجازي در توليد محتوا در اختيار كساني قرار گيرد كه ايالات متحده با آنها موافق نيست.
وي افزود: ما معتقديم كه اسلام دين آخر است و آخرين حرفها را دارد اما در ارائه محتواي خود به جهان سست عمل كردهايم. ما بايد نهضت توليد محتوا را آغاز كنيم و الا نميتوان چيزي از اعتقادهاي ما در موتورهاي جستجو پيدا كرد.
پيش از اين نشست جلسات اتاق فكر و كارگروههاي مختلف در محوطه مجتمع فرهنگي 13 آبان (لانه جاسوسي) برگزار شد و در پايان مراسم به تعدادي از برگزيدگان اين مراسم هدايايي اهدا كرديم.
ارسال نظر