گوناگون

آذر۹۱، از اسفندیار دولت تا کودکان شین آبادی

آذر91، از اسفندیار دولت تا کودکان شین آبادی

پارسینه: آذر ماه سالی که گذشت پر از اتفاقات عجیب و غریب در حوزه سیاسی و وقوع یک اتفاق تلخ بود که تخلی آن هنوز هم شیرینی نوروز را زهر می کند.در آذر ماه سالی که گذشت...

پارسینه-گروه سیاسی: آذر ماه سالی که گذشت پر از اتفاقات عجیب و غریب در حوزه سیاسی و وقوع یک اتفاق تلخ بود که تخلی آن هنوز هم شیرینی نوروز را زهر می کند.

در آذر ماه سالی که گذشت، وزیر ارتباطات به طور ناگهانی برکنار شد و مهم تر از ان اسفندیار رحیم مشایی یار همیشگی محمود احمدی نژاد بنا بر حکم وی برای همیشه از دفتر ریاست جمهوری خداحافظی کرد و به ساز مان جنبش عدم تعهد رفت هر چند که هنوز هم به دفتر محمود احمدی نژاد سرک می کشد و دیدارهای دیپاماتیک! خودرا در آن دفتر انجام می دهد.

15 آذر ماه هم یادآور حادثه تلخ مدرسه ای در روستای شین آباد مدرسه پیرانشهر است که در آن 29 دانشآموز سوختند و 2 تن درگذشتند.

برکناری رئیس دفتر جنجالی رئیس جمهور و وزیر ارتباطات

هنوز عزل و نصب های ناگهانی و جنجالی محمود احمدی نژاد از آغاز دولت نهم تا کنون از یادها نرفته است که غروب 11 آذر سال 91 بار دیگر شاهد جابه جایی های جنجالی در دولت بود.

وزیر ارتباطات که می توان گفت بی حاشیه ترین وزیر کابینه دهم بوده است، به یک باره برکنار شد و علی نیکزاد که خود وزارت خانه مهم و پرکاری را سرپرستی می کرد با حفظ سمت، سرپرست وزارت ارتباطات هم شد!

رییس جمهور در احکام جداگانه‌ایی علی نیکزاد را با حفظ سمت بعنوان سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رضا تقی پور را پس از برکناری از تصدی این وزارتخانه بعنوان مشاور خود در امور ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب کرد.

این خبر اما جنجالی ترین عزل و نصب 11 اذر نبود بلکه مهم ترین تغییر در خود ساختمان پاستور اتفاق افتاد و رئیس دفتر جنجالی رئیسش جمهور و یار دیرینه محمود احمدی نژاد در حکمی که پر از تقدیر و تشکر و ستایش بود، از پاستور نقل مکان کرد و به دفتر جنبش سران عدم تعهد رفت.

هر چند عزل و نصب مدیران ارشد و وزرا در دولت محمود احمدی نژاد چیز عجیبی نیست و رئیس دولت دهم در میان رئیس جمهورهای تاریخ ایران در این خصوص رکورد دار است اما موج عزل و نصب های مدیریتی محمود احمدی نژاد در غروب 11 آذر توجه سیاسیون را به خود واداشت.

در هر حال بسیاری برکناری افندیار دولت را انتخاباتی دانستند و تحليل هایی که درباره دلايل خروج مشايي از ساختمان پاستور انجام شد،حکایت از این داشت که او براي كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري سال آينده تلاش می کند. چيزي كه در ادبيات سياسي ايران به آن مدل پوتين-مدودف اطلاق مي شود.

هر چند مشايي مخالفان سرسختي حتي در ميان اصولگرايان دارد و بسياري حتي گذر وي از فيلتر شوراي نگهبان را هم امري ممكن نمي دانند اما با اين حال اما كم نيستند كارشناساني كه با استناد به ماجراي انتخابات سال 1384 و تائيد صلاحيت دكتر معين نامزد اصلاحات پس از رد صلاحيت توسط شوراي نگهبان، امكان تایید صلاحیت وی را منتفي نمي دانند.

شین آباد در آتش بی خیالی مسئولین سوخت!
15 آذر ماه اما روز سختی برای شین آباد و مردم ایران بود.در این روز خبری مبنی بر آتش گرفتن بخاری نفتی و سوختن 27 دانش اموز شین آبادی روی خط رسانه ها رفت.آن هم در دورانی که نسل بخاری نفتی تقریبا منقرض شده و مسئولین آموزش و پرورش اعلام کرده بودند تمامی مدارس استاندارد هستند.

در هر حال، حادثه تاسف بار شین آباد ،حادثه ای که دل میلیون ها ایرانی را به درد آورد ، هزاران مقصر پیدا کرد جز مسئولان آموزش و پرورش!

در صحبت های آن روزهای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش در مجلس و رسانه ها ،هر روز نامی به عنوان مقصر این حادثه دلخراش شناخته شد،معلم ،مدیر، سرایدار مدرسه و حتی بخاری ارج! اما آموزش پرورش هرگز زیر بار مسئولیت این حادثه نرفت.

دو دانش آموز در این حادثه جان باختند.رئیس جمهور نیز در این حادثه تنهاسکوت کرد و نه تنها به این حادثه واکنشی نشان نداد بلکه حتی پیام تسلیتی نیز برای خانواده های داغدار نفرستاد!

ارسال نظر

  • ناشناس

    !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار