گوناگون

سعیدی‌کیا:به نفع هیچکس کنار نمی‌کشم

پارسینه: نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: تا پایان انتخابات مقتدرانه می ایستم و به نفع هیچکس کنار نمی‌کشم.

محمد سعیدی‌کیا دقایقی پیش در همایش سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور، با عنوان شعور انقلابی، حماسه سیاسی با تاکید بر اینکه از حقوق ثابت خود برای تبلیغات انتخاباتی استفاده می‌کند، گفت: خدا را شاکرم که بار دیگر در جمع دانشجویان شرکت کردم و این یکی از توفیقات بنده محسوب می‌شود.

* از حقوق ثابتم برای تبلیغات انتخابات استفاده می‌کنم

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با اشاره به اینکه هزینه تبلیغاتی زیادی نخواهد داشت، گفت: منابع مالی من برای انتخابات زیاد نیست و از حقوق ثابتم برای تبلیغات استفاده خواهم کرد.

وی ادامه داد: شماره حسابی نیز اعلام می‌کنم که کسانی که به توانمندی من اعتقاد دارند به آن حساب پول واریز کنند و من از آن پول فقط برای تبلیغات انتخاباتی‌ام استفاده می‌کنم.

سعیدی‌کیا با بیان اینکه نمی‌خواهم در حوزه هزینه تبلیغات مدیون کسی باشم، گفت: نمی‌خواهم بدانم که چه کسانی برایم پول می‌ریزند تا مدیون شوم البته صدا و سیما و خبرگزاری‌ها برای تبلیغات کافی هستند.

* افزایش تزریق نقدینگی سبب تورم و التهابات اقتصادی در جامعه می‌شود

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: کشور ما به لحاظ اقتصادی دچار مشکلاتی است که مهمترین آن بی‌برنامگی و عدم توجه به برنامه و مدیریت صحیح است.

وی با اشاره به اینکه توجه نکردن به بخش تولید سبب افت اشتغال می‌شود، خاطرنشان کرد: در شرایط التهابات اقتصادی تورم و اشتغال به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد و از این رو برای توسعه اشتغال باید به خط تولید توجه ویژه شود.

سعیدی‌کیا با ابراز نارضایتی از تزریق میزان زیادی از نقدینگی در جامعه، گفت: تزریق زیاد نقدینگی سبب تورم می‌شود و تورم نیز سبب بی‌توجهی به خط تولید و در نتیجه افزایش بیکاری می‌شود.

* استراتژی سه‌گانه برای توسعه اقتصاد/ توجه جدی به صندوق توسعه ملی

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری از استراتژی سه‌گانه خود برای بهبود شرایط اقتصادی یاد کرد و ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی در این حوزه توجه نکردن به مقوله سرمایه‌گذاری و حضور مؤثر بخش خصوصی در خط تولید است.

وی افزود: باید بخشی از یارانه‌ها را به سمت تولید ببریم؛ باید دولت بستر امن، شفاف و روشن برای حضور سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد کند.

سعیدی‌کیا با اشاره به سازماندهی و ساماندهی اقتصاد بر اساس رشد و تولید، اذعان داشت: سرمایه‌گذاری، نگاه جدی به اوراق مشارکت و حضور بخش خصوصی توجه جدی به صندوق توسعه ملی که راهکار مؤثر در رفع التهابات اقتصادی به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: پول نفت باید در خدمت اقتصاد قرار گیرد، باید اقتصاد را از نفت به شکل مستقیم جدا کرده و یکی از مؤثرترین راهکارها برای توسعه خط تولید و در نتیجه رفع التهابات اقتصادی، صندوق توسعه ملی است.

سعیدی‌کیا تاکید کرد: باید 20 درصد از پول نفت سالانه به صندوق توسعه ملی واریز و به بخش خصوصی تعلق گیرد و این پول در خدمت کارآفرینان، خط تولید و صنعتگران با نظارت جدی قرار گیرد.

وی از نظارت ضعیف با عنوان یکی از مشکلات اساسی در حوزه اقتصاد نام برد و افزود: منابع طبیعی کم نیست فقط باید با نظارت جدی و توجه به حضور بخش خصوصی آن را توسعه دهیم و بهره‌برداری صحیح از آن داشته باشیم؛ رئیس جمهور باید از صندوق توسعه ملی پاسداری کرده و به گونه‌ای مدیریت کند که سالانه 4 الی 5 درصد به درآمد این صندوق اضافه شود.

* اختلافات سبب ضعف مدیریتی می‌شود

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه باید تمام انرژی صرف خدمت به مردم و کشورداری شود، گفت: باید در اداره کشور از حاشیه‌پردازی پرهیز کرد و بر اساس منویات مقام معظم رهبری حرکتی رو به جلو و در مسیر توسعه داشته باشیم.

وی ادامه داد: تبعات اختلافات در حوزه اداره کشور منفی بوده و نتیجه‌ای جز اتلاف وقت برای خنثی کردن و حل اختلاف و همچنین ضعف در تصمیم‌گیری نخواهد داشت.

سعیدی‌کیا قسمتی از التهابات اقتصادی را در سوء مدیریت توصیف کرد و ادامه داد: اگر چه کشور در جریان تحریم قرار دارد اما مسئله مهم این است که در حوزه مدیریتی و اداری کشور نیز ضعف داشته و به مسئله معیشت مردم توجه جدی نداشتیم.

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اذعان داشت: باید اتحاد عمومی را جلب کرده و در حوزه نظارت عملکرد جدی داشته باشیم همچنین اراده مثلث مدیران برای پیشگیری از فساد اقتصادی امری ضروری است.

* رئیس جمهور نباید به دنبال نظریه‌پردازی باشد

سعیدی‌کیا با تاکید بر اینکه رئیس جمهور با عنوان رئیس قوه مجریه و شخصیت دوم کشور باید بر مبنای قانون اساسی عمل کند، گفت: رئیس جمهور باید مطابق با منویات مقام معظم رهبری حرکت کند و به نوعی نقش هماهنگ‌کننده داشته باشد.

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: رئیس جمهور نباید نظریه‌پرداز باشد بلکه در خط و ولایت و رهبری به عنوان شخصیت دوم مملکت و رئیس قوه مجریه نقش داشته باشد.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار