رد اتهامات آمریکا و اسرائیل درباره نقش ایران در سوریه

 رد اتهامات آمریکا و اسرائیل درباره نقش ایران در سوریه

سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد اعلام کرد: ایران اتهامات آمریکا و رژیم صهیونیستی را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد.

به گزارش پارسینه به نقل از اکوایران، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌ای خطاب به رئیس شورای امنیت سازمان ملل، اتهامات واهی نمایندگان آمریکا و رژیم صهیونیستی در نشست اضطراری ۹ آوریل ۲۰۲۵ (نشست ۹۸۹۶) شورای امنیت درباره نقش ایران در سوریه را قاطعانه رد کرد.

امیر سعید ایروانی، سفیر کشورمان تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه سیاست بی‌ثبات‌سازی در سوریه را دنبال نکرده و همواره از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی این کشور حمایت کرده است.»

وی در ادامه تأکید کرد که آنچه ثبات سوریه را برهم زده، سیاست‌های مداخله‌جویانه و اشغالگرانه آمریکاست که تحت پوشش مقابله با تروریسم، به تجهیز و حمایت از گروه‌های تروریستی و پشتیبانی از اشغالگری رژیم صهیونیستی پرداخته است.

در بخش دیگری از این نامه، ایروانی با محکوم‌کردن تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه حاکمیت سوریه، خواستار اقدام فوری و قاطع شورای امنیت برای توقف این اقدامات شده است.

وی تصریح کرده: «اشغال بلندی‌های جولان سوریه توسط رژیم صهیونیستی، نقض فاحش حقوق بین‌الملل و قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت است که به صراحت هرگونه اعمال حاکمیت یا صلاحیت اداری رژیم اشغالگر را باطل و فاقد اعتبار حقوقی بین‌المللی اعلام می‌کند.»

بر اساس گزارش مهر، سفیر و نماینده دائم ایران در ادامه، اتهام واهی رژیم صهیونیستی پیرامون ارسال سلاح و منابع مالی از سوی ایران به حزب‌الله لبنان را مردود شمرده و آن را تنها بهانه‌ای برای توجیه نقض مستمر قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت و برهم‌زدن ترتیبات آتش‌بس با لبنان دانست.

 روز گذشته نیز اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه در جریان نشست خبری با رسانه ها در این باره گفته بود: درخصوص سوریه، موضع ایران همواره شفاف بوده است. ما بر ضرورت حفظ امنیت، ثبات و تمامیت ارضی سوریه تأکید داریم و ایجاد ساختارهای حاکمیتی فراگیر را که نماینده تمامی اقشار و گروه‌های تشکیل‌دهنده جامعه سوریه باشد، ضروری می‌دانیم.

به گفته سخنگوی دستگاه دیپلماسی، نکته حائز اهمیت این است که امنیت سوریه مستقیماً با امنیت منطقه گره خورده است. این وضعیت، مستلزم واکنش و حساسیت جدی کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی است. همه باید برای پایان دادن به این اشغالگری و سیاست‌های توسعه‌طلبانه تلاش کنند.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار