«بشارت به یک شهروند هزاره سوم» زنگ خطری برای مسئولان
پارسینه: کارگردان فیلم «بشارت به یک شهروند هزاره سوم با ارائه توضیحاتی در رابطه با این فیلم، عنوان کرد: بشارت «به یک شهروند هزاره سوم» زنگ خطری برای مسئولان است.
کارگردان «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» در ابتدای برنامه درباره اسم این فیلم عنوان کرد: اسم زیبایی بود، چون می خواستم دیدگاه خودم را بیان کنم. نگاه من با وجود اینکه فیلم به مسائل اجتماعی گره خورده است نگاهی ذوق زده نیست، نگاه من مصلحانه است.من می خواستم نام فیلم پراز امید و بشارت باشد، اما چرا شهروند هزاره سوم؟ چون مردم هر جای این دنیا شبیه هم دارند زندگی می کنند. الان شهروند جعرافیایی معنا ندارد بلکه شهروندی که با ابزار و تکنولوژی گره خورده است معنا دارد، شهروندی که در نتهایی، اضطراب دانایی و تلخ اندیشی است و من فکر کردم با ساخت این فیلم با این نام که نامتعارف می توانم با شهروند امروز در جهان رابطه پیدا کنم.
وی در رابطه با علت ساخت این فیلم عنوان کرد: من چند پروژه داشتم که شرایط ساختش فراهم نشد تا اینکه فیلمنامه «باریکه راه مزرعه» به دستم رسید، آن فیلمنامه روح زنانه خوبی داشت و داستان آن در رابطه با مدیر یک مدرسه بود که در مواجه با بچه هایی که وارد فرقه های خاصی شده بودند قرار داشت. من فیلمنامه را خواندم و دیدم نیازی به ساخت آن نیست و آن در دورانی بود که من در یاس و افسردگی بودم.
کرمی افزود: کم کم به این نکته رسیدم که حضور من در آن تلخ اندیشی فرقی با مبانی اولیه آن فرقه ها ندارد و بر اساس آن «بشارت» را نوشتم؛ قصه این فیلم نیز در رابطه با زنی است که از دایره مدرسه و خانه خارج و در مواجه با پدیده شیطان گرایی قرار می گیرد.
این کارگردان در مورد تحقیقاتش برای نگارش فیلمنامه این فیلم سینمایی اظهار داشت: تحقیقات زیادی کردم و با افراد و خانواده هایی که درگیر بودند صحبت کردم اما تغییرات زیادی انجام دادیم تا این داستان شبیه به زندگی کسی نشود، دگردیسی برای مینو و همسرش در این فیم برای من جذاب بود و احساس کردم دایره این شیطان گرایی محدود نیست.
وی افزود: در رابطه با شیطان گرایی دو مسئله وجود دارد اینکه چشممان را ببنیدم و بگوییم مشکلی نیست که هست و همه نوجوانان و جوانان در خطر هستند، اما مهمتر این بود که فراموش نکینم شیطان گرایی مربط به ظواهر نیست یعنی می شود با یک مظاهر دیگر برای مثال با یک فکر اشتباه به آن سمت سوق پیدا کنیم و همه ما در معرض خطر هستیم.
این کارگردان در مورد ساختار فیلم بیان کرد: ساختار ممکن است به لحظ روایی نامتعارف باشد ضمن اینکه مردم از این ساختار استقبال کردند ، در فیلم مینو زنی است که با شیطان پرستی مواجه می شود بعد در دل جامعه می رود و در جایی میگوید شیطان در روح نیست که نیاز به جن گیر داشته باشد، هر چیزی که وسواس فکری ایجاد می کند شیطان است، من باید نشان میدادم این زن ذهنش به هم می ریزد این فیلم یک لحن بیان متفاوتی را می طلبید.
وی همچنین در رابطه با پخش چهانی فیلم در بخشی از سخنانش یادآور شد: پخش جهانی فیلم توسط موسسه رسانه های تصویری انجام شده که قرار بود در مالزی به صورت همزمان با ایران صورت گیرد. فکر می کنم موضوع ایمان و امید، جهانی است پس مخاطب فیلم هم جهانی است. ایمان و امید در فیلم من موضوعی است که برای جهان آشنا است.
وی خاطر نشان کرد: تولید «بشارت...» با همه سختی ها برای من فقط ساخت یک فیلم نبود بلکه می خواستم به حرفی دست پیدا کنم که مخاطب بعد دیدن فیلم لحظاتی به موضوع فیلم فکر کند تا شاید این فیلم اتفاقی را در زندگی اش رقم بزند.نمی خواستم فیلمم شعاری باشد.همه بازیگران فیلم با زمان محدودمان با انرژی کار کردند، این فیلم زنگ خطری برای خانوده ها و مسئولان است و این حسی مشترک میان من و بازیگران در تمام طول کار بود.
منبع:عرش نیوز
در طول یکسال گذشته تقریبا همه فیلم ها را دیدم. آشغال ترین فیلم یکسال گذشته این فیلم بود. حیف زمان و پول بلیت!