قدردانی مردم از دولت و نهادهای خدمات رسان در پلدختر
پارسینه: پس از حادثه تلخ سیل در شهرستان پلدختر و تخلیه به موقع شهر و روستاهای اطراف شهرستان که ۱۵۰ هکتار از وسعت ۴۰۰ هکتاری شهر را دچار بحران کرد، نجات جان مردم در اولویت امور قرار گرفت و همین موضوع قدردانی مردم از این تلاشها را به دنبال داشت.
اقدامات به موقع ستاد بحران کشور، استانداری لرستان و فرمانداری پلدختر در پیش بینی سیل و تخلیه به موقع شهر باعث شد تا خسارت جانی به صفر برسد، ولی حجم حادثه به نحوی بود که اسباب و اثاثیه مردم از بین رفت و خانههای آنها تخریب یا دچار آسیب جدی شد.
پایان کار سیل پلدختر آغاز کار دولت بود و انتظارات مردم وظیفه ادارات و نهادهای دولتی را سنگین کرد به گونهای که هیات دولت به طور مستقیم برای حمایت و کمک به مردم وارد میدان شد. به طور نمونه وزیر ارتباطات برای برقراری ارتباط اینترنتی ۴۸ ساعت در این شهر ماند و پس از برقراری این ارتباط به تهران بازگشت.
اسکان موقت سیل زدگان، تامین مایحتاج ضروری زندگی و برنامه ریزی برای جبران خسارت و تامین مسکن آسیب دیدگان دغدغه جدید دولت شد که با مشارکت هلال احمر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران و دیگر دستگاههای خدمات رسان که در کنار دستگاههای دولت قرار گرفتند موجب شد به رغم سختیهای زیادی که متحمل شدند رضایت کافی از خدمات رسانی داشته باشند.
امروز که به همراه نماینده تام الاختیار استاندار لرستان در شهرستان پلدختر و معاون عمرانی وی از کمپ ساحلی ۷۰ خانواری سیل زدگان دیدن میکردیم استقبال و تقدیر اسکان یافتگان از احمد مرادپور به عنوان نماینده استانداری قابل توجه بود.
اکرم صادقی سرپرست خانوار سیل زده پلدختری که در کنار چادرشان به انتظار نماینده استاندار لرستان ایستاده بود، با تقدیر از خدمات دولت اظهار کرد: خسارت جانی قابل جبران نیست خدا را شاکریم که با هوشیاری مسوولان نظام اکنون عزیزی از خانواده خود را در این سیل از دست ندادیم.
وی افزود: امیدوارم این حادثه تلخ زمینه شکوفایی شهرستان پلدختر را فراهم کند و آینده خوبی را برای مردمان آن ترسیم کند.
دیگر سیل زده این کمپ نیز در این بازدید گفت: مردم پلدختر همواره پشتیبان دولت بوده اند و بر این اساس انتظارات ویژهای از دولت دارند.
عباس زارع بیان کرد: دولت هر چه سریعتر نسبت به اسکان دایمی مردم سیل زده پلدختر اقدام کند و مردم نیز آماده هر گونه همکاری هستند.
وی ادامه داد: اگردولت ساخت یا بازسازیهای واحدهای مسکونی را زودتر آغاز کند خودمان نیز آستینها را بالا میزنیم و در کارها مشارکت میکنیم.
اسماعیل جودکی دیگر سیل زده چادر نشین پلدختری نیز به ایرنا گفت: امدادرسانی، خدمات رسانی و تامین اقلام ضروری و غذای روزانه به بهترین صورت انجام میشود، اما در خدمات بهداشتی مناسب مثل سرویس بهداشتی و حمام کمبود وجود دارد.
وی بیان کرد: اسکان در چادر هم به موقع انجام شد، اما در توزیع آن و سایر ملزومات مورد نیاز سیل زدگان مثل پتو و اقلام بهداشتی مشکل وجود داشت.
نماینده تام الاختیار استاندار و معاون عمرانی استاندار لرستان نیز در حاشیه بازدید از کمپ سیل زدگان پلدختر به ایرنا گفت: تاکنون بیش از ۳۰ هزار تخته چادر در مناطق سیل زده شهرستان پلدختر توزیع شده است در حالی که نیاز واقعی بیش از سه هزار تخته نبود.
احمد مرادپور با اشاره به اینکه نظام توزیع کمکهای مورد نیاز مردم توسط نهادها، ادارات و نیروهای نظامی نیاز به سامان دهی دارد، افزود: اقلام مورد نیاز مردم تامین شده و سرویسهای بهداشتی هم در حد توان ایجاد شده است.
در این بازدید که بیش از یک ساعت به طول انجامید معاون استاندار لرستان به مسائل و مشکلات سیل زدگان رسیدگی کرد.
مرادپور همچنین پیش از آن بر نحوه تنظیف و شستن خیابانهای شهر از گل و لای که توسط شهرداری پلدختر در حال انجام است نظارت کرد.
به گزارش ایرنا بر پایه تازهترین آمار و برآوردها سیل دوازدهم فروردین جاری سبب تخریب کامل سه هزار خانه و خسارت به هشت هزار واحد مسکونی شهری و روستایی این شهرستان شد.
سیل همچنین ۵۵۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی پلدختر آسیب زد و به ۵۵۰ مغازه و فروشگاه خسارت کلی و جزیی وارد کرد.
حجم کلی خسارت و زیانهای ناشی از سیل در استان لرستان نزدیک به ۴۰۰ هزار میلیارد ریال تخمین زده شده است.
منبع:
خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر