گوناگون

برخورد سپاه با مدیران ۴۵۰ صفحه، کانال و گروه مجازی

پارسینه: مدیران ۴۵۰ صفحه، کانال و گروه در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تلگرام، واتس اپ و اینستاگرام، براساس فهرست "مصادیق محتوای مجرمانه" اینترنتی در کشور "دعوت، احضار یا دستگیر شده‌اند".

به گزارش پارسینه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرماندهی امنیت سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تعدادی از این افراد در "حوزه‌های ضد امنیت اخلاقی، چرخه مدلینگ مجرمانه و توهین به عقاید دینی مردم" فعالیت می‌کرده اند.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: "اقدامات افراد در شبکه‌های اجتماعی مورد رصد مستمر قرار گرفته و با افرادی که با اقدامات مجرمانه خود، باعث از میان رفتن امنیت اخلاقی و گسترش محتوای ناسالم شوند، برخورد قضایی مناسب صورت خواهد گرفت."
این اقدام در پی افزایش سطح مطالبات عمومی جامعه برای برخورد با مجرمان مجازی و با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی صورت گرفته است. بر همگان روشن است که گسترش روز افزون شبکه‌های اجتماعی در کنار مزایای آن، آسیب‌های فراوانی را نیز ایجاد کرده است. افزایش بیش از پیش محتوای ضد اخلاقی و ضد ارزشی که کیان خانواده را هدف قرار داده، از جمله این آسیب‌هاست.

لازم به ذکر است این افراد که در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تلگرام، واتس اپ و اینستاگرام فعالیت می‌کردند، بر اساس بندهای الف و ب فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مورد تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.

در این اقدام، مدیران ۴۵۰ صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی مذکور، دعوت، احضار یا دستگیر شده‌اند. نکته مهم آنکه گزارش‌های مردمی ارسالی به سامانه گرداب تعاملی نقش موثری در شناسایی این افراد داشته است.

بدیهی است که در راستای تسریع در نیل به اهداف مذکور، اقدامات افراد در شبکه‌های اجتماعی مورد رصد مستمر قرار گرفته و با افرادی که با اقدامات مجرمانه خود، باعث از میان رفتن امنیت اخلاقی و گسترش محتوای ناسالم شوند، برخورد قضایی مناسب صورت خواهد گرفت.

این برخورد در حالی صورت گرفته که کمال هادیانفر، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ایران ( فتا) در اوایل مردادماه به کاربران توصیه کرده بود از پیام‌رسان تلگرام استفاده نکنند. به گفته آقای هادیانفر "برخی شهروندان" از "هتک حیثیت، توهین به مقدسات و ترویج بی‌بند و باری" در تلگرام ابراز نگرانی کرده‌اند.

شورای عالی فضای مجازی که به دستور رهبر انقلاب تشکیل شده، چندی پیش تاکید کرد که پیام‌رسان تلگرام باید سرور خدمات دهنده به کاربران ایرانی را به داخل این کشور منتقل کند. در همین ارتباط، پلیس فضای تبادل و تولید اطلاعات (فتا) هم گفته است که در صورت منتقل نشدن سرور تلگرام به داخل ایران، در مورد آن "تصمیم جدی" گرفته خواهد شد.

با توجه به فیلتر بودن شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر در ایران، تلگرام به طور گسترده مورد استفاده کاربران کشورمان است.تخمین زده می شود که بیش از ۲۰ میلیون نفر در ایران از این شبکه استفاده می‌کنند.

در همین حال مرکز سایبری سازمان اطلاعات سپاه نبی اکرم کرمانشاه نیز امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که باند مدیریت گروهها و کانالهای "غیر اخلاقی" شبکه‌های اجتماعی موبایل در غرب کشور توسط سازمان اطلاعات سپاه "متلاشی" شد.براساس اعلام این سازمان با ۲۵ ادمین این صفحات برخورد شده است.

سازمان اطلاعات سپاه نبی اکرم همچنین اعلام کرد: "این گروه که در بخش‌های مدلینگ، روابط غیر اخلاقی، ترویج فحشا و غیره صدها صفحه و گروه را در شبکه‌های اجتماعی مدیریت می‌کردند حدود ۴۰۰ هزار نفر را در فضای مجازی به حضور در این شبکه‌ها ترغیب و اقدام به عضوگیری کرده بودند."

ارسال نظر

  • سبحان شاهمرادی اصولگرا

    درود برسپاه

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار