از واکنش احمدینژاد به انتقادها تا بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری ارتش سری آمریکا
پارسینه: مشغله فراوان گاهی باعث میشود از بخش مهمی از اخبار ساعات گذشته بی اطلاع بمانید یا درست در لحظاتی که در حال استراحت بودید، خبرهای مهمی بر روی خروجی خبرگزاریها و سایتهای خبری قرار گرفته که در جریان آنها هم قرار نگرفته اید، پارسینه تلاش میکند صبح هر روز مهمترین این رویدادها را که گاهی از نظرها دور افتاده و کمتر به آن پرداخته میشود به اطلاع مخاطبانش برساند.
تحریریه پارسینه| درست در لحظاتی که در کوران مشغله روزانه گرفتار و یا در حال استراحت بودید، خبرهای مهمی بر روی خروجی خبرگزاریها و سایتهای خبری قرار گرفته است، پارسینه تلاش میکند هر بامداد مهمترین اخبار ایران و جهان در طی ساعات گذشته را به اطلاع مخاطبانش برساند. پارسینه هیچگونه دخل و تصرفی در اخبار بامدادی ندارد و صحت و سقم رویدادها و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست.
جسد بابک خرمدین بدون سر بود
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت در رابطه با قتل بابک خرمدین، کارگردان ایرانی گفت: پلیس آگاهی کمتر از ۶ ساعت هویت بدن تکهتکه و بدون سر مقتول را شناسایی کرد. او افزود: پدر و مادر بابک خرمدین به قتل اعتراف کرده و انگیزه خود را از ارتکاب این جرم رفتارهای نامناسب این فرد اعلام کردند. وی تاکید کرد: در حال حاضر قاتلان دستگیر و در اختیار پلیس هستند.
خبر خوشحال کننده برای کسانی که واکسن زده اند
پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیحدانشوری گفت: از زمان تزریق واکسن به کادر درمان کسی از پرسنل کرونا نگرفته است. طبرسی افزود: اگر یک دور واکسیانسیون سراسری انجام بدهیم بیماری از چرخه سرایت خارج میشود.
چین و ایتالیا؛ کشورهایی که بیشترین واکسن از آنجا وارد ایران شده
براساس اعلام گمرک ایران به وزارت بهداشت، تاکنون بیش از ۵.۶ میلیون دوز واکسن وارد کشور و تحویل این وزارتخانه شده است. در مجموع ۷۲۰ هزار دوز واکسن از روسیه، ۱۲۵ هزار دوز واکسن هند، ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز کواکس از کره جنوبی و یک میلیون و ۴۵۲ هزار دوز کواکس از ایتالیا وارد ایران شده که باید به جمع آن دو میلیون و ۶۵۰ هزار دوز واکسن از چین و سایر را نیز اضافه کرد.
اولین اصولگرا کناره گیری به نفع رئیسی را رد کرد
عزت الله ضرغامی از فعالان سیاسی اصولگرا و داوطلب ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که آیا به نفع ابراهیم رئیسی، دیگر داوطلب اصولگرای انتخابات ریاست جمهوری از صحنه رقابتها کناره گیری خواهد کرد؟ اظهار کرد: ضرغامی آمده است تا بماند و دیگران خود را با ضرغامی باید تطبیق دهند.
هیچ کاندیدایی با روحانی هماهنگی نکرده
سخنگوی دولت درباره کاندیداتوری برخی اعضای هیات دولت و اینکه آیا این امر با هماهنگی رییس جمهوری بوده و آیا دستورالعملی برای منع تبلیغات کاندیداها ابلاغ شده است یا نه گفت: ثبت نام اعضای دولت در انتخابات تصمیم تشکیلاتی نبود و هر کدام از این افراد به خواست شخصی وارد انتخابات شدند. یقین دارم برای ثبت نام نه با هم هماهنگ کردند و نه از اقدام هم مطلع بودند و من مطلعترین آدم در این زمینه هستم و با تک تک اعضا در حال گفت و گوی دائمی بودم.
سه سالی که نشان داد روابط بینالمللی چقدر بر تولید ملی تاثیر دارد
حسن روحانی با بیان اینکه قدرتمند شدن اقتصاد کشور که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، در گرو افزایش تولیدات داخلی با کیفیت است، تاکید کرد: افزایش رشد تولید در سالهای ۹۳ تا ۹۶ شاهد قطعی بر امکان رشد پایدار تولید با اتخاذ سیاستهای مناسب اقتصادی و بهبود روابط بینالمللی است.
نظر کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ درباره صبر نظام در مقابل احمدی نژاد
علیرضا افشار، فرمانده سابق مقاومت بسیج، که در روزهای آخر منتهی به ثبت نام اعلام کاندیداتوری کرد، او در پاسخ به این سوال که شما که احمدی نژاد را از نزدیک درک کرده اید فکر میکنید احمدی نژاد با مسیری که در حال طی کردن است احتمال اینکه از سوی رهبری حتی از مجمع تشخیص هم کنار گذاشته شود وجود دارد و آیا صبر نظام در مقابل احمدی نژاد تمام شود؟ عنوان کرد: نمیدانم قابل پیش بینی نیست.
گلایه یک حقوقدان اصلاح طلب از کاندیداتوری ابراهیم رئیسی
نعمت احمدی، در خصوص کاندیداتوری سید ابراهیم رئیسی، اظهار کرد: من مخالف حضور آقای رئیسی در انتخابات هستم، چون شأن قوه قضاییه را کمتر از قوه مجریه نمیدانم. اگر قصد آقای رئیسی مبارزه با فساد باشد، حضور ایشان در قوه قضاییه موثرتر خواهد بود. وی با بیان اینکه به نظر من قوه قضاییه بر قوه مجریه ارجحتر است، گفت: من تعجب میکنم چگونه آقای رئیسی در انتخابات شرکت کردند. به نظر من مشاوران آقای رئیسی خیرخواه ایشان نبودهاند. قوه مجریه با ابزار و امکاناتی که در اختیار دارد، خروجی غیر از وضع موجود نخواهد داشت و عملکرد قوه مجریه قائم به شخص نیست. قوه مجریه یک ساختار است و متکی به فرد نیست.
قالیباف بگوید چه گلی به سر مردم زده است؟
عبدالواحد موسوی لاری: بنده علاقهمندم با مردم آشتی کنیم. همه گروهها و کنشگران سیاسی نیز باید این مسئله را به خوبی درک کنند چه اصولگرا و چه اصلاحطلب. اما اصلاحطلبان به این دلیل که از قدرت دور هستند نه دولت در اختیارشان است نه قوه مقننه و قوه قضاییه نه تریبونهای نمازجمعه و صداوسیما، از این رو اصلاحطلبان میتوانند با مردم راحتتر گفتگو کنند تا آنهایی که بخشی از این ماجرا هستند. به هر حال آقای رئیس قوه مقننه نمیتواند بگوید کارهای نیست. در حالی که تصمیم گیر است. یک سال است روی کار آمده و باید بگوید چه گُلی بر سر مردم زده است؟
شکوری راد از از دستور کار خارج شدن بررسی صلاحیت تاجزاده خبر داد
علی شکوریراد، دبیر کل حزب اتحاد ملت، در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: ظاهرا شوراى نگهبان از همین ابتدا بررسى صلاحیت آقاى تاجزاده را از دستور خارج کرده است. این کار نه قانونى و نه در راستاى رویکرد افزایش مشارکت است. از مقاممعظمرهبری تقاضا دارم که نگذارند کار به حکم حکومتى که محل مناقشه است بکشد. از همین حالا به شوراى نگهبان تذکر لازم را بدهند.»
کاندیدای ریاست جمهوری: ماشین تمام دولتها در دوره دوم چپ کرد
قاضیزاده هاشمی اضافه کرد: هرسال در هفته دولت و دهه فجر، گزارش عملکرد دولتها منتشر میشود و میبینیم در تمام شاخصها اتفاقات بزرگی رخ داده؛ ولی هرچه میگذرد احساسات نامطلوب مردم بیشتر میشود و امروز مردم میگویند چه فرقی میکند که رای بدهیم یا نه. نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی افزود: ماشین تمام دولتها در دوره دوم چپ کرد و همهشان هم گفتند اختیار نداریم. حتی این دولت که تمام اختیارات عالم را دارد!
امیریفر: ترمز احمدینژاد را نکشند بدتر میشود
عباس امیریفر گفت: یک مقداری نظام با او مسامحه میکند، ولی باید ترمزش را کشید و در یک روند قانونی با او برخورد کرد. عباس امیریفر رئیس شورای فرهنگی و امام جماعت مسجد نهاد ریاست جمهوری در دولت محمود احمدینژاد در کلاب هاوس خبرآنلاین با عنوان «صف طولانی نامزدهای ریاست جمهوری چه معنایی دارد؟» درباره اظهارات اخیر رئیس دولت نهم و دهم گفت: من سخنگوی ایشان نیستم و ۶ سال است به خاطر رفتارهای زننده شان اعلام جدایی کردم. او ادامه داد: ساعتها با او صحبت کردم و گفتم باید قانونمند باشید. آقای احمدی نژادی که الان میبینید از زمین تا آسمان نسبت به احمدی نژاد ۸۴ عوض شده است. ایشان اصلا دیگر حالت عادی ندارد و دیشب هم دیدید که مدیر رسانهای او به یکی از کاندیداها توهین کرد و گفت جاسوس است. یک مقداری نظام با او مسامحه میکند، ولی باید ترمزش را کشید و در یک روند قانونی با او برخورد کرد وگرنه رفتاربدتری خواهد داشت. امیریفر گفت: من از کارهای ناشایست او ناراحتم. امام فرمودند شورای نگهبان باید باشد تا درباره صلاحیتها با ۶ فقیه عادل و ۶ حقوقدانان منتخب مجلس حرف نهایی را بزنند. در مجموع اگر آقای خاتمی یا آقای هاشمی آمدند به
خاطر مدیریت شورای نگهبان بوده است. باید حواسمان باشد که این شورا را قانون معین کرده و حضرت امام و مقام معظم رهبری هم تایید کردند. او همچنین گفت: این که آقای احمدی نژاد این کارها را میکند کلا استحاله پیدا کرده است.
تصمیم کاندیدای ریاست جمهوری برای رقابت با قالیباف
نماینده مردم کازرون در مجلس یازدهم با اعلام کاندیداتوری خود در انتخابات هیئت رئیسه مجلس گفت: من حتما در عرصه انتخابات ریاست مجلس حضور پیدا میکنم، زیرا افراد دیگری هم باید در برابر سایر گزینهها باشند تا مورد انتخاب سایر سلایق قرار گیرند. «فریدون عباسی»، نماینده مردم کازرون در مجلس یازدهم و کاندیدا سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در گفتگو با برنا در رابطه با انتخابات هیئت رئیسه مجلس یازدهم گفت: هر زمان که بتوانیم به جامعه خدمت و کمک کنیم باید نقش آفرینی کنیم. به عهده گرفتن پست و مسئولیت دردسر و زحمت زیادی دارد؛ ریاست مجلس کار سختی است، زیرا نمایندگان همتراز و هم شان هستند و معاون و منصوب نیستند که بتوان به آنها دستور داد، باید با احترام و همدلی رفتار کرد. او ادامه داد: افراد برای تصدی ریاست مجلس باید تجربه کافی داشته باشند و انسانهای تحصیل کرده را گرد هم آورد تا خروجی خوبی از مجلس شاهد باشیم. کاش عرصههای مدیریت برای خانمها هم مهیا میشد. او با اعلام کاندیداتوری خود در انتخابات هیئت رئیسه مجلس گفت: من حتما در عرصه انتخابات ریاست مجلس حضور پیدا میکنم، زیرا افراد دیگری هم باید در برابر سایر گزینهها
باشند تا مورد انتخاب سایر سلایق قرار گیرند. تعداد رایها برایم مهم نیست، معتقد به این نیستم که اگر کسی رای نیاورد در جامعه وجهه اش خراب میشود. عباسی گفت: لزوما همه افراد در فراکسیون نیروهای انقلاب به قالیباف رای نخواهند داد به همین دلیل باید کسی دیگر باشد تا نمایندگان به او رای دهند در این شرایط وزن رای قالیباف بهتر شناخته خواهد شد.
ضرغامی به نفع رئیسی کنار میکشد؟
داوطلب کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری گفت: دیگران خود را با ضرغامی تطبیق دهند. عزت الله ضرغامی از فعالان سیاسی اصولگرا، در گفتوگویی کوتاه با ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا به نفع ابراهیم رئیسی؛ دیگر داوطلب اصولگرای انتخابات ریاست جمهوری از صحنه رقابتها کناره گیری خواهد کرد؟ اظهار کرد: ضرغامی آمده است تا بماند و دیگران خود را با ضرغامی باید تطبیق دهند.
نیکزاد دبیر شورای هماهنگی ستادهای مردمی رئیسی شد؟
در حالی که یک نماینده از انتخابنیکزاد به عنوان دبیر شورای هماهنگی ستادهای مردمی رئیسی خبر داد، یک منبع نزدیک به رئیسی اعلام کرد: آقای رئیسی به هواداران خود تاکید داشته که تا زمان اعلام صلاحیتها از جانب شورای نگهبان، هیچ انتصابی در قالب ستادها انجام نپذیرد. «ولی اسماعیلی» روز سهشنبه با تایید انتخاب نیکزاد با نظر حجت الاسلام رییسی به عنوان دبیر شورای هماهنگی ستادهای مردمی این داوطلب در انتخابات ریاست جمهوری به ایرنا گفت: ستاد انتخاباتی حجت الاسلام ابراهیم رییسی مردمی است و فعلا ستاد رییس ندارد. نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: ستاد حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی متشکل از کمیتههای مختلفی، چون استانها، راهبردی، کارگران، معلمان و ... است که نیکزاد به عنوان دبیر شورای هماهنگی ستادهای مردمی رییسی انتخاب شد و در روزهای آینده رییس ستاد نیز با نظر رییسی انتخاب خواهد شد.
در همین رابطه یک منبع نزدیک به آیتالله رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار خبری مبنی بر انتصاب «علی نیکزاد» به عنوان هماهنگ کننده ستادهای مردمی آیتالله سید ابراهیم رئیسی گفت: این خبر را برخی رسانهها در فضای مجازی با استناد به متن حکم آقای نیکزاد در انتخاب قبلی ریاستجمهوری در سال ۹۶ منتشر و مطابق آن مأموریتهایی را در انتخابات سال ۱۴۰۰ برای او پیشبینی کردند. به گفته این منبع مطلع، آقای رئیسی به هواداران و حامیان خود تاکید داشته که تا زمان اعلام صلاحیتها از جانب شورای نگهبان و آغاز تبلیغات انتخاباتی، هیچ انتصاب و فعالیتی در قالب ستادها انجام نپذیرد. به گزارش مهر، سید ابراهیم رئیسی روز شنبه به هنگام ثبتنام در وزارت کشور اعلام کرده بود که تصمیمی بر راهاندازی ستادهای مرسوم انتخاباتی ندارد.
در همین رابطه یک منبع نزدیک به آیتالله رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار خبری مبنی بر انتصاب «علی نیکزاد» به عنوان هماهنگ کننده ستادهای مردمی آیتالله سید ابراهیم رئیسی گفت: این خبر را برخی رسانهها در فضای مجازی با استناد به متن حکم آقای نیکزاد در انتخاب قبلی ریاستجمهوری در سال ۹۶ منتشر و مطابق آن مأموریتهایی را در انتخابات سال ۱۴۰۰ برای او پیشبینی کردند. به گفته این منبع مطلع، آقای رئیسی به هواداران و حامیان خود تاکید داشته که تا زمان اعلام صلاحیتها از جانب شورای نگهبان و آغاز تبلیغات انتخاباتی، هیچ انتصاب و فعالیتی در قالب ستادها انجام نپذیرد. به گزارش مهر، سید ابراهیم رئیسی روز شنبه به هنگام ثبتنام در وزارت کشور اعلام کرده بود که تصمیمی بر راهاندازی ستادهای مرسوم انتخاباتی ندارد.
احمدی نژاد: ردصلاحیت شوم انتخابات را تایید نمیکنم!
محمود احمدی نژاد در تازهترین اظهاراتش درباره احتمال ردصلاحیتش در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم گفت: دو بار در سالهای ۹۲ و ۹۶ مرا رد کردید و ما به احترام مردم، انقلاب و نظام چیزی نگفتیم، اما اگر این بار بخواهید همان کار را تکرار کنید من شرکت نمیکنم و انتخابات را هم تایید نخواهم کرد. وی ادامه داد: برخی از این جمله من که گفتم اگر من را رد کنید در انتخابات شرکت نمیکنم، بدشان آمد و روحیه طاغوتی را از خودشان بیرون ریختند! رای دادن حق هر انسان است. این حق شما نیست که هر کاری کردید، ما هر بار بیاییم و به شما رای بدهیم! آنها بگونهای حرف میزنند که گویی مردم مکلف هستند به هر کسی اینها میگویند، رای بدهند! این همان طاغوت است. احمدی نژاد تصریح کرد: میگویند اگر سرت را لب باغچه گذاشتیم و به ناحق بُریدیم، باید برایمان کف هم بزنید و تشکر هم بکنید! شما از چه زمانی به این روحیه رسیدید؟! من یک نفر هستم، حق تعیین سرنوشت هم با من است. وقتی شما مسیر کج میروید، من شرکت نمیکنم!
مشاور آیتالله هاشمی: احمدینژاد از عالم و آدم طلبکار است
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: باید کاری کنیم که آرای خاکستری از کف به سطح بیایند و وارد عرصه انتخابات شوند. غلامعلی رجایی در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به سوالی در خصوص پایگاه رأی افرادی که در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردهاند، گفت: این دوره از انتخابات مانند تمامی انتخاباتهای دیگر؛ یک آوردهای دارد و کسانی که در آن شرکت میکنند میخواهند خود را در معرض رأی مردم قرار دهند. البته بعداز پایان دولت آقای خاتمی که آقای احمدینژاد به عنوان شهردار تهران وارد رقابتهای ریاست جمهوری شد و به پاستور رفت سقف نامزدها از آن چه که بود پایینتر آمد. وی با بیان اینکه احمدینژاد آن آدمی نیست که بتواند آرای خاکستری را بیرون بکشد و شانسی در این انتخابات و هیچ انتخابات دیگری ندارد، اظهار داشت: از نظر من عمر سیاسی احمدی نژاد تمام شده است و فقط به دلیل حرفها و مواضع متفاوتی که میگیرد جایگاهی دارد که آن هم اگر درست افشاگری شود، علی القاعده این پایگاه را هم از دست خواهد داد. این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: به طور مثال احمدینژاد تا امروز یک مورد از عملکرد خودش چه در شهرداری و چه ریاست جمهوری انتقاده نکرده است؛
درصورتی که کسی نمیتواند بدون اشکال باشد، آقای احمدی نژاد اگر در ۸ سال ریاست جمهوری اش حداقل سالی یک اشتباه را قبول کند یعنی بی اشتباه نیست، ولی ایشان فقط از عالم و آدم طلبکار است و مشخصاً هنگامی که حزب قوی وجود ندارد و رسانهها هم در این قضایا یا منع میشوند و یا خودشان سلیقه لازم را به خرج نمیدهند بعضی از آدمها صاحب جایگاه میشوند که اگر جایگاه واقعیشان مشخص شود آرای ایشان به شدت ریزش خواهد کرد.
جواد امام: تصمیم خاتمی هماهنگ با نهاد اجماعساز است
جواد امام، فعال سیاسی اصلاحطلب و از نزدیکان سید محمد خاتمی درباره این موضوع گفت: «آقای خاتمی مستقل از جریان اصلاحات تصمیمگیری نمیکند و او از سال ۹۲ تا کنون سعی کرده است که همگام با جامعه در انتخابات اظهارنظر کند که دیدهایم مردم هم نسبت به نظر او واکنش مثبتی نشان دادهاند». او ادامه داد: «آقای خاتمی در این دوره هم سعی میکنند که نقشآفرین باشد، اما در قالب جبهه اصلاحات ایران موضعگیری میکند و حتما تصمیمگیری ایشان در راستای تصمیمی است که اصلاحطلبان در مجموعه نهاد اجماعساز اتخاذ میکنند». او درباره تصمیم اصلاحطلبان بر نامزد واحد هم گفت: «جبهه اصلاحات از میان نامزدهای موجود به یک گزینه میرسد و آقای خاتمی هم از آن نامزدی که با رأی اعضای جبهه اصلاحات ایران معرفی میشود حمایت میکند و به هیچ وجه حمایت از نامزد غیراصلاحطلب در دستور کار نیست، زیرا اگر قرار باشد از نامزد جبهه رقیب حمایت کنیم که اصلا مفهوم انتخابات از بین میرود».
آملی لاریجانی: بیطرفی کامل در بررسی صلاحیتها لحاظ میشود
عضو فقهای شورای نگهبان درباره روند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، کمال دقت و بی طرفی کامل را لحاظ میکنیم. آیتالله صادق آملی لاریجانی، عضو فقهای شورای نگهبان در گفتگویی درباره بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در شورای نگهبان، گفت: شورای نگهبان برمبنای اطلاعاتی که از افراد به دست آورده است سوابق شخص را بررسی میکند، مهم این است که ما باید احراز صلاحیت کنیم. وی افزود: آنچه هم در بخش بررسی صلاحیت نمایندگان مجلس مطرح است، اینکه تا زمانی که شرایط احراز نشود، ما نمیتوانیم صلاحیت را تایید کنیم. عضو فقهای شورای نگهبان گفت: ردصلاحیتی که در شورای نگهبان مطرح است همیشه معنی آن است که ما یقین داریم با ملاحظه تمام شرایط به اینکه شخص دارای صلاحیت است، نرسیدیم، گاهی هم شخص فاقد این شرایط است و ما نتوانستیم احراز صلاحیت کنیم که آن فرد دارای صلاحیت است. آیتالله آملی لاریجانی در پایان گفت: با کمال دقت و بی طرفی کامل و برمبنای دیانت و اخلاق بررسیها را انجام خواهیم داد.
لاریجانی: کشور مدیر میخواهد نه سوپر من
علی لاریجانی، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، در توییتی نوشت: کسی که امروز به مردم وعده بهشت میدهد، خلاف میگوید؛ اول باید آتش جهنم را خاموش کرد. حل مشکلات پیچیده کشور سوپرمن نمیخواهد، مدیر میخواهد. علی لاریجانی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در توییتی با بیان اینکه کسی که امروز به مردم وعده بهشت میدهد، خلاف میگوید نوشت: حل مشکلات پیچیده کشور مدیر میخواهد. لاریجانی در این باره نوشت: کسی که امروز به مردم وعده بهشت میدهد، خلاف میگوید؛ اول باید آتش جهنم را خاموش کرد. حل مشکلات پیچیده کشور سوپرمن نمیخواهد، مدیر میخواهد.
کنایه سنگین تاجزاده به نمایندگان مجلس اصولگرا
فعال اصلاح طلب و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در توئیتی نوشت: ۲۲۰ عضو قوه مقننه از رئیس قوه قضاییه درخواست کردند رئیس قوه مجریه شود!» سیدمصطفی تاجزاده ادامه داد: در جامعهای که نظام سیاسی آن جمهوری است، اما مانع شکلگیری احزاب قدرتمند و رقابت آزاد و برابر میشوند، نتیجه میشود این وضع کمیک. انتخابات باید آزاد شود تا حاکمیت قانون و ملت معنا یابد.
آغاز رزمایش مشترک دریایی روسیه و قزاقستان در دریای خزر
روز دوشنبه، دفتر مطبوعاتی منطقه نظامی جنوبی روسیه گزارش داد، خدمه کشتیهای ناوچه کاسپین، رزمایش مشترکی را با نیروی دریایی قزاقستان در دریای خزر برگزار میکنند تا به تمرین تأمین امنیت قایقرانی و مبارزه با تروریسم بپردازند.
به گزارش خبرگزاری تاس، این رزمایش روزهای ۱۸ تا ۲۴ می (۲۸ اردیبهشت تا ۳ خرداد)، در محدودههای تمرینی نیروی دریایی روسیه و قزاقستان در بخش متوسط دریای خزر برگزار میشود. این دفتر مطبوعاتی تصریح کرد، شش کشتی جنگی نمایندگی روسیه در این رزمایش را بر عهده دارند.
دفتر مطبوعاتی منطقه نظامی جنوبی روسیه در بیانیهای گفت: خدمه دریایی روسیه و قزاقستان اقدامات مشترکی برای حفاظت و دفاع از تأسیسات اقتصادی دریایی تمرین خواهند کرد، امنیت قایقرانی و فعالیت دریایی بینالمللی را تأمین میکنند و به مبارزه با تروریسم در دریای خزر میپردازند. این خدمه در دروه مانورهای مشترک، شلیکهای توپخانهای علیه اهداف دریایی و هوایی انجام خواهند داد و اقدامات مقابلهای مین و فعالیتهای ضدخرابکاری را با مشارکت واحدهای غواصی تمرین میکنند.
طبق اعلام این دفتر، بمبافکن Su-۳۴ به منظور شبیهسازی یک هدف هوایی، در مانورهای دریایی استفاده خواهد شد.
طبق بیانیه فوق، فرماندهی و مقر مشترک رزمایش، شامل دفاتر دریایی روسیه و قزاقستان خواهند بود. در دوره رزمایش مشترک، خدمه نیروی دریایی هر دو کشور در مورد نتایج نظارت بر وضعیت هوایی و دریایی در منطقه، به تبادل اطلاعات میپردازند.
به گزارش خبرگزاری تاس، این رزمایش روزهای ۱۸ تا ۲۴ می (۲۸ اردیبهشت تا ۳ خرداد)، در محدودههای تمرینی نیروی دریایی روسیه و قزاقستان در بخش متوسط دریای خزر برگزار میشود. این دفتر مطبوعاتی تصریح کرد، شش کشتی جنگی نمایندگی روسیه در این رزمایش را بر عهده دارند.
دفتر مطبوعاتی منطقه نظامی جنوبی روسیه در بیانیهای گفت: خدمه دریایی روسیه و قزاقستان اقدامات مشترکی برای حفاظت و دفاع از تأسیسات اقتصادی دریایی تمرین خواهند کرد، امنیت قایقرانی و فعالیت دریایی بینالمللی را تأمین میکنند و به مبارزه با تروریسم در دریای خزر میپردازند. این خدمه در دروه مانورهای مشترک، شلیکهای توپخانهای علیه اهداف دریایی و هوایی انجام خواهند داد و اقدامات مقابلهای مین و فعالیتهای ضدخرابکاری را با مشارکت واحدهای غواصی تمرین میکنند.
طبق اعلام این دفتر، بمبافکن Su-۳۴ به منظور شبیهسازی یک هدف هوایی، در مانورهای دریایی استفاده خواهد شد.
طبق بیانیه فوق، فرماندهی و مقر مشترک رزمایش، شامل دفاتر دریایی روسیه و قزاقستان خواهند بود. در دوره رزمایش مشترک، خدمه نیروی دریایی هر دو کشور در مورد نتایج نظارت بر وضعیت هوایی و دریایی در منطقه، به تبادل اطلاعات میپردازند.
گزارش جنجالی نیوزویک درباره ارتش سری آمریکا
بر اساس یک گزارش جنجالی نشریه نیوزویک آمریکا که با استناد به نتایج یک تحقیقات دو ساله منتشر شده، ارتش آمریکا مشغول اداره یک ارتش مخفی با ۶۰ هزار سرباز است که هیچ نظارتی از سوی کنگره این کشور روی آن وجود نداشته و دست کم ۹۰۰ میلیون دلار سالانه برای آن بودجه صرف میکند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، گزارش این مجله بر مبنای دهها مورد درخواست دسترسی به اسناد بر مبنای قانون آزادی اطلاعرسانی، تحلیل ۱۶۰۰ رزومه و انتصابات شغلی و مصاحبهها با چند شخص دخیل تهیه شده و بیان میدارد که این ارتش مخفی به اجرای عملیاتی در سراسر آمریکا و خارج از این کشور ـ چه اینترنتی و چه غیراینترنتی ـ میپردازد و وظایفش شامل شکست دادن تکنولوژیهای با پیچیدگی فزاینده میشود.
گفته شده که نیمی از این نیرو شامل سربازان عملیات ویژه مشغول به اجرای عملیات در کشورهای سراسر جهان شامل پاکستان، یمن، کشورهای حوزه غرب آفریقا و حتی کره شمالی و ایران است. دومین دسته بزرگ در این ارتش را متخصصان اطلاعاتی دست اندرکار در جمع آوری اطلاعات، امور ضداطلاعات و زبان شناسان تشکیل میدهند. پرسنل دیگر این ارتش شامل یک ارتش سایبری است که طبق این گزارش درگیر در جنگ سایبری، جمع آوری اطلاعات و حتی تلاش برای دست کاری کردن رسانههای اجتماعی - کاری غیرقانونی که آمریکا کشورهای دیگر نظیر روسیه، چین و ایران را متهم به انجامش میکند - است.
بر اساس این گزارش این برنامه با نام برنامه "کاهش امضا" شناخته شده و بر طبق برآورد ده برابر بزرگتر از واحد عملیاتهای مخفی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سیاست.
گزارش شده که بالغ بر ۱۳۰ شرکت نیز در این برنامه دخیل بوده و به موجب آن حدود یک میلیارد دلار از پول مالیات دهندگان برای ایجاد اسناد جعلی، پرداخت صورت حسابها و مالیاتها و ساخت هویتهای جعلی پیچیده صرف شده است. همچنین بانکها و شرکتهای کارتهای اعتباری نیز به هنگام فعالیتهای غیرقانونی سربازان این ارتش مخفی همچون پولشویی و کلاهبرداری نسبت به اعمال آنها چشمپوشی میکنند.
در عین حال این برنامه بر اساس این گزارش شامل یک مولفه مهم برای شکست دادن سیستمهای مدرن بیومتریک و شناسایی همچون شناسایی چهره و اثر انگشت آن هم نه فقط مرتبط با خارج از آمریکا بلکه در داخل خود آمریکاست.
این برنامه مخفی به مجموعه پاسپورتها و روادید واقعی، جعلی و خارجیهای تغییر داده شده و همچنین به اصطلاح "سیستم مدیریت تامین مخفی" یک برنامه جدیدا گزارش شده برای ثبت هویتهای جعلی وارد شده به مکانیزمهای مورد استفاده اپراتورها، دستری دارد. در عین حال اپراتورهای این ارتش مخفی، علاوه بر تغییر دادن اسناد خارجی و شکست دادن سیستمهای امنیتی خارجی، به پایگاههای داده اداره مهاجرت و گمرکات آمریکا نیز دسترسی داشته و در این پایگاهها تغییراتی را ایجاد میکنند تا هویتهای جعلی در آنها تطبیق یافته و سربازان این برنامه بتوانند با امنیت بدون برانگیختن سوءظن به آمریکا برگردند.
همچنین این ارتش مخفی شامل بخش "برنامههای دسترسی ویژه" است که حاوی اسراری درباره ابزارها و متدهای مورد استفاده برای فریب دادن سیستمهای امنیتی خارجی و مولفههای شناسایی چهره و اثرانگشت است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، گزارش این مجله بر مبنای دهها مورد درخواست دسترسی به اسناد بر مبنای قانون آزادی اطلاعرسانی، تحلیل ۱۶۰۰ رزومه و انتصابات شغلی و مصاحبهها با چند شخص دخیل تهیه شده و بیان میدارد که این ارتش مخفی به اجرای عملیاتی در سراسر آمریکا و خارج از این کشور ـ چه اینترنتی و چه غیراینترنتی ـ میپردازد و وظایفش شامل شکست دادن تکنولوژیهای با پیچیدگی فزاینده میشود.
گفته شده که نیمی از این نیرو شامل سربازان عملیات ویژه مشغول به اجرای عملیات در کشورهای سراسر جهان شامل پاکستان، یمن، کشورهای حوزه غرب آفریقا و حتی کره شمالی و ایران است. دومین دسته بزرگ در این ارتش را متخصصان اطلاعاتی دست اندرکار در جمع آوری اطلاعات، امور ضداطلاعات و زبان شناسان تشکیل میدهند. پرسنل دیگر این ارتش شامل یک ارتش سایبری است که طبق این گزارش درگیر در جنگ سایبری، جمع آوری اطلاعات و حتی تلاش برای دست کاری کردن رسانههای اجتماعی - کاری غیرقانونی که آمریکا کشورهای دیگر نظیر روسیه، چین و ایران را متهم به انجامش میکند - است.
بر اساس این گزارش این برنامه با نام برنامه "کاهش امضا" شناخته شده و بر طبق برآورد ده برابر بزرگتر از واحد عملیاتهای مخفی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سیاست.
گزارش شده که بالغ بر ۱۳۰ شرکت نیز در این برنامه دخیل بوده و به موجب آن حدود یک میلیارد دلار از پول مالیات دهندگان برای ایجاد اسناد جعلی، پرداخت صورت حسابها و مالیاتها و ساخت هویتهای جعلی پیچیده صرف شده است. همچنین بانکها و شرکتهای کارتهای اعتباری نیز به هنگام فعالیتهای غیرقانونی سربازان این ارتش مخفی همچون پولشویی و کلاهبرداری نسبت به اعمال آنها چشمپوشی میکنند.
در عین حال این برنامه بر اساس این گزارش شامل یک مولفه مهم برای شکست دادن سیستمهای مدرن بیومتریک و شناسایی همچون شناسایی چهره و اثر انگشت آن هم نه فقط مرتبط با خارج از آمریکا بلکه در داخل خود آمریکاست.
این برنامه مخفی به مجموعه پاسپورتها و روادید واقعی، جعلی و خارجیهای تغییر داده شده و همچنین به اصطلاح "سیستم مدیریت تامین مخفی" یک برنامه جدیدا گزارش شده برای ثبت هویتهای جعلی وارد شده به مکانیزمهای مورد استفاده اپراتورها، دستری دارد. در عین حال اپراتورهای این ارتش مخفی، علاوه بر تغییر دادن اسناد خارجی و شکست دادن سیستمهای امنیتی خارجی، به پایگاههای داده اداره مهاجرت و گمرکات آمریکا نیز دسترسی داشته و در این پایگاهها تغییراتی را ایجاد میکنند تا هویتهای جعلی در آنها تطبیق یافته و سربازان این برنامه بتوانند با امنیت بدون برانگیختن سوءظن به آمریکا برگردند.
همچنین این ارتش مخفی شامل بخش "برنامههای دسترسی ویژه" است که حاوی اسراری درباره ابزارها و متدهای مورد استفاده برای فریب دادن سیستمهای امنیتی خارجی و مولفههای شناسایی چهره و اثرانگشت است.
دیدار ظریف با رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس سنای ایتالیا
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، که در مقصد دوم سفرش به اروپا در رم به سر میبرد، امروز (سهشنبه) در ادامه رایزنیها با مقامات ایتالیا و واتیکان با «پتروچلی» رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس سنای ایتالیا دیدار و گفتگو کرد.
ظریف صبح دیروز (دوشنبه) نیز با «لویی گی دی مایو» همتای ایتالیایی دیدار کرد و بعد از این دیدار در اظهاراتی با تشریح جزییات گفتوگویش با همتای ایتالیایی گفت: لازم بود برای دوران پس از مذاکرات کنونی در وین و بازگشت ایتالیا به صحنه اقتصادی ایران، آمادگی ایجاد شود.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پس از آن نیز در واتیکان با پاپ فرانسیس، رهبر معنوی کاتولیکهای جهان، کاردینال «پارولین» نخستوزیر و اسقف اعظم «گالا گر» وزیر خارجه واتیکان دیدار و گفتگو کرد.
وزیر امور خارجه در دیدار با پاپ فرانسیس با اشاره به شرایط ناشی از تحریمهای آمریکا علیه مردم ایران و قدردانی از مواضع سازنده رهبر کاتولیکهای جهان در این زمینه، به تشریح شرایط سخت تحمیلی بر مردم فلسطین پرداخت.
ظریف صبح دیروز (دوشنبه) نیز با «لویی گی دی مایو» همتای ایتالیایی دیدار کرد و بعد از این دیدار در اظهاراتی با تشریح جزییات گفتوگویش با همتای ایتالیایی گفت: لازم بود برای دوران پس از مذاکرات کنونی در وین و بازگشت ایتالیا به صحنه اقتصادی ایران، آمادگی ایجاد شود.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پس از آن نیز در واتیکان با پاپ فرانسیس، رهبر معنوی کاتولیکهای جهان، کاردینال «پارولین» نخستوزیر و اسقف اعظم «گالا گر» وزیر خارجه واتیکان دیدار و گفتگو کرد.
وزیر امور خارجه در دیدار با پاپ فرانسیس با اشاره به شرایط ناشی از تحریمهای آمریکا علیه مردم ایران و قدردانی از مواضع سازنده رهبر کاتولیکهای جهان در این زمینه، به تشریح شرایط سخت تحمیلی بر مردم فلسطین پرداخت.
منبع:
پارسینه
ارسال نظر